Осмокласници 2024/2025 - тема 6 и втори срок

• 28 086
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
  • София
jsed, и аз съм оттървала влака да записване за курсове за бъдещия дванадесетокласник, той вика "Ами, по-добре" Joy При нас наборите имаха само ски-училище. Колкото - толкова.

# 376
Meksito, Shokolad, честити рожденици!!!
Една година пълна с щастие и любов им желая!

# 377
Честити да са рождениците. Здраве, късмет, любов и успех.

# 378
  • София
Shokolad, честит празник и на теб! Да е здрав и много щастлив синът ти!

Бюджетните авиокомпании през ваканциите и по Коледа и Великден са си направо в луксозния клас откъм цени.  Вярвайте ми.

# 379
Цена от 500 лева на ден ми е ту мъч, при това само със закуска. Че то у нас 200 лева е олинклузив. Вярно, че в цената за децата влизат придружаващите възрастни, но все пак на 1 дете няма 1 възрастен.

# 380
Бюджетните авиокомпании през ваканциите и по Коледа и Великден са си направо в луксозния клас откъм цени.  Вярвайте ми.
Така си е по принцип, ама с много ровене и дебнене излизат и за ваканциите оферти. В момента, например, с Wizz discount има отиване от Пловдив до Лондон Лутън за 20 лв на 1.04 и от Лутън до София за 80 паунда на 7.04. Ние общо взето все през ваканциите пътуваме. Та, ако някой още не си е направил планове Wink
За международните празници и за края на август до UK обаче почти без изключение са високи цените.

# 381
  • София
А, април в Лондон не, дъжд и мъгла,  пък и скъпо и тъкано. Децата да ходят,  аз съм била няколко пъти, виж някъде на топло бих отишла... Joy

# 382
meksito, Shokolad, честито на рождениците! Много положителни емоции и все хубави случки!

И при мен долетя някаква оферта за екскурзия, но девойката обяви, че не желае да ходи и не помня подробностите. Аз се опитах да я придумам, за да се позапознае и с деца от другите паралелки, обаче май по-скоро негативен ефект предизвиках Grinning

# 383
  • София
Да са живи и здрави рождениците!

Тази седмица е седмица на контролните - днес по математика, утре по БЕЛ, в петък - философия. Последното ще го изпусне, че заминаваме за Италия. 15-те дни по семейни причини ги опуках. Rolling Eyes

# 384
Честити да са рождениците! Да са здрави и късметлии 🍀
Покрай техните екскурзии и ние се размечтахме за пътувания. Този уикенд бяхме в Рим, но покрай честванията на юбилеен Рим е страшно пренаселено.

# 385
Край нас не се чува за екскурзии. Но май наборът вече се е сближил със съученици от класа и от другите паралелки.

Толкова му е харесало в общежитието, че постоянно ме моли да не си идва за уикенда. Ако зависи от него, няма и очите да му видим Simple Smile Но не се връзвам, утре го взимам и това е положението. Още не съм купила мартенички, обаче днес вече задължително.

# 386
  • Пловдив
Bea, същата работа е и с набора - вече само по тона в петък го разбирам, ще "изпусне" ли автобуса Joy
Утре го чакаме, защото има планувано семейно пътуване, надявам се, че ще се прибере (уж обеща снощи Joy)
Много ме беше страх и със свито сърце "го пуснах" да учи там, но се убеждавам, че това е правилното решение - харесва му много там, допадна си със съученици и съвипускници и е спокоен и доволен, което е най-важното.

# 387
  • София
Да, като минимум ще станат по самостоятелни  ...ама ние майките и на 19 сет години не сме готови да ги "пуснем"... все са ни бебета...

# 388
Честито на рождениците 🎉🎂 живи, здрави, късмет , любов и сбъднати мечти🍀

За пътуващите до Англия, вероятно знаете:
“From 2 April 2025, EU, EEA and Swiss citizens (except Irish citizens) will need an electronic travel authorisation (ETA) to travel to the UK.”

https://www.gov.uk/guidance/visiting-the-uk-as-an-eu-eea-or-swis … utm_content=daily

Като кандидатстването за електронна виза не означава, че ще бъде получена.

# 389
  • Пловдив
Хм, нашите тръгват на 30 Март. Дали ще трябва такава виза?
Аз ще питам на родителската среща, де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт