Има ли мами от Сандански

• 17 965
  • 222
  •   1
Отговори
# 120
Преди щях да пиша, ама и аз като теб след това не намерих темата  Mr. Green Дианче, в коя ясла го пусна Дейвид? Щях да пиша куп други неща, ама вече ми се спи, че ние продължаваме ремонтните дейности и може би утре ще си отписвам на воля като ме оставят в почивка  Mr. Green

# 121
В ОДЗ-то на Смилово сме, после си ги качват директно в градината и не трябва да се бориш за места, а и детето си върви със същата група Peace

# 122
 Привет, момичетааа!  Hug

Лелеееее, с нет си е друго.

Аз май ви обещах, че ще звънкам, за да се видим, но първо Кръсти, после и мен ни хвана хремата нещо. Аз днес съм по-добре, Кръсти утре ще водя на лекар пак и дано ни бият вече ваксината. Ако има време утре някой за предобетно кафенце да ми звънне, че на мен ми изключиха и изходящите обаждания. Незнам до кога ще съм в града. Може би утре следобяд или вдругиден майка ще си ме пребере.

Рени, какво си препатила ти бе човек? Надявам се си по-добре вече..  Hug Hug

Миме, ние не празнувахме имен ден, защото знаем, че първия имен ден не се празнува. Бяхме на черква, после при свекитата и така. Иначе подаръци приемахме  Mr. Green

Ради, къде се загуби бе човек?

# 123
  • Сандански
Гери,разбира се че си е друго като си имаш нет  bouquet
Искаше ми се да се видим,но с тази моя работа на 5 км от града #Cussing outАма нищо - друг път.За именния ден аз не знаех,че не се празнува - при нас баткото беше на 8 месеца на първия имен ден и понеже живеехме със свекъра и свекървата,а и свекъра е Илия/като баткото/ си го празнувахме Rolling Eyes
Рени,радвам се че проблема се е решил - друго си е естествената помпа Wink не може да се сравни с никоя механична!!!
Дианка,това е най-готиното ОДЗ в града,нали?Само дето Влади напоследък хич не ще да ходи - всяка сутри РЕВ!!!Вчера ми обясняваше,че г-жа Капланска му дърпала ушичките и го е страх от нея #CrazyОще вечерта почна да плаче и да се моли да не ходи,та не знам как се е справил баща му днес с него.Май в скоро време трябва до ходя да проведа един разговор с госпожата  #2gunfireТой може и да си е бил виновен,защото е палав,но не е това начина!!!
Май се улях ама имам сега време/служебно Embarassed/ та затова!
Хайде до скоро и хубав ден на всички Hug

# 124
Да се разпиша и аз Simple Smile

Тръбите в банята ни са сменени, но за 1 денонощие 3 пъти протекоха и то не от сглобките, ами там където се включват вече ексцентриците (надявам се да се казват така). Оказа се, че силиконовите ленти за уплътняване са повече за красота, отколкото да държат, та пак си минахме на онова косматото (пусто забравих му името). Сега цяла седмица ще стои отворена дупката към детската стая, за да следим за течове и през почивните дни мъж ми ще запушва. Особено красива е стаята така  Mr. Green Терасата ми стои с 1/3 налепени плочки, че приятелчето, дето ги лепи беше на работа до късно в неделя и почна да лепи след 4 часа. Важното е обаче, че стават добре и съм доволна от двата цвята, които си избрах Simple Smile. Като я завършат другата събота ще показвам и снимки!
А за децата в градината, незнам защо, но и аз съм настроена, че много ще реват като ги дават. Въпреки, че племенничката малката пък ревеше като ходеше сестра ми да си я прибира  Mr. Green Дори ако не слушаше в къщи и я плашеха с това, че няма да я пускат на градина. Ще видим и моя синковец следващата есен как ще приеме градината. Принципно е социален тип и ме зарязва за да се хване за някоя леличка или детенце, ама до тогава може и да се промени...
Хайде да не се уливам, а да ходя да си правя капучинце и да пия на спокойствие, докато спи дребния Simple Smile

# 125
онова косматото (пусто забравих му името).
Казва се калчища Laughing.

# 126
Мерси, Танче Simple Smile
Ти къде се изгуби?

# 127
Здравейте Hug
Ние вчера "сдадохме" старата квартира и се скапах докато и направя едно "лустро" #Crazy
Мария, и Вики първоначално се респектираше много от Капланска, но сега вече много я е заобичала Rolling Eyes Май са на периоди Confused Аз съм съгласна, че това не е начина, но аз бих изчакала малко и ако нещата продължават в тоя ред, тогава бих си "поприказвала" с госпожата, засега може да и намекнеш само, мисля, че ефекта ще е по-голям Peace Така ще знае, че и виновен и невинен Влади я "топи"на мама и тате Peace
Иначе, за мен това е най-доброто ОДЗ в града Wink
Гери, верно си е друго с нет, мъжо пак ми остави лаптопа, сигурно го е жал за мен, като знае, че съм без нет Laughing
Днеска малкия за сефте беше цял ден на ясла и е спал Shocked Shocked Shocked А мен цяла седмица ме прави на маймуна направо #Crazy
Абе пич си е той бееее, пу-пу Mr. Green
Сега организирам сватба и съм малко заетичка, така да се каже, иначе Гери, знаеш, че съм първа за кафенце Laughing Laughing Laughing

# 128
  • Сандански
Дианче,знам че децата често си и измислят - може и само да му се е скарала,а той за по-голяма тежест да казва че го бие и за това за момента не мисля да реагирам по някакъв начин.Виж ако системно вземе да се оплаква ще проверя за какво иде реч.Днес иначе е отишъл без рев и по-спокоен та ще видим.А че това е най-доброто ОДЗ в града спор няма!Директорката е доста дейна а и си е подбрала добър персонал.То и за това понякога се чака за място.
А я кажи ти за кого стягаш сватба? ThinkingА и разбирам,че вече сте се преместили - в собствено ли жилище най-после?
Рени,нали знаеш че ако мислиш на някой лошо го прокълни да му влезе майстор в къщата LaughingАма като свършат си е по-друго - хубавичко ще ти е да си пиеш капучино на новата тераса Wink
Днес е малко по-слънчево от вчера за това желая много слънчеви усмивки на всички!  bouquet

# 129
Маре, за едно и също нещо говорим Peace
Не сме в наше жилище още Sad Сменихме квартирата просто Peace
Днес иначе и аз се карах в детската - Вики ми е болна. Отивам да кажа, че няма да я оставям, защото кашля от вчера, а госповата ми отговаря, че им ги водят болни (едно даже от Петък Shocked), роптах там, после на старшата сестра и всички клюкарки в коридора, че ми писна да си тъпча детето с лекарства, затова, че на някой не му се остава негвото дете за 2-3 дни удома и заразява още 30 Crossing Arms
Казах им, че видя ли някоя майка с видимо болно дете в коридора и да го оставя на детска ще вдигна скандал до небесата Naughty
Ама побеснях сутринта направо ooooh!

# 130
Да ви кажа, че това с измислянето от децата си е много вярно. На сестра ми малката малтретира всички в градината, но ако я питаш, нея учителките я бият с чук по главата  Mr. Green После си признава като й кажеш, че при такива лоши учителки няма да я оставят повече Simple Smile
Та, Дианче, да не си се заженила ти  Mr. Green Дай инфо на кой помагаш Simple Smile Аз като некоя махленка...
Иначе ти пожелавам да успееш скоро и в свой дом да се настаниш!
Момичета, в тоз месечния брой на списание 9 месеца има една мама от Сандански. Казва се Ваня Чаркчиева. По снимката нито нея нито мъжа й познавам, но името й ми звучи като на учителката ни по физика, дето беше (или ми е близо до нейното...). Я ми припомнете дали наистина беше Чаркчиева или нещо таквоз  Simple Smile

# 131
 tan4aааааааа, много си изчерпателна. Sly Я кажи какво правите и как сте? Няма те да се отчетеш никаква.  newsm66

Рени, diancheto не се е тя заженила, знам щото аз бях на нейната сватба   amiiii Предполагам, че помага за сватбата на братчето й, но само предполагам..   33uu Тя да каже.
 А иначе тази Ваня мисля, че е дъщеря на г-жата по физика, а после и директор на училището.

# 132
Ааааа аз отдавна съм се омъжила, ехеееей има няма повече от 6г. станаха вече Whistling
Най-добрата ми приятелка се жени Laughing
Аз ще украсявам ресторанта и приемам идейки за програмка, че искам да се представя добре, имам идея да се занимавам с такива неща извънкласно, пък ако потръгне дай Боже, може и фирма да си направя, после ще показвам Peace
За такава даскалица нямам инфо аз Rolling Eyes

# 133
Дианче, искаш ли снимки на разни ресторанти, окрасени за случая? Преди половин година на една приятелка й беше това задължението като кума да направи, та за нея търсихме и си наплакнах очите. Не знам обаче до колко са приложими за Сандански Simple Smile
Герка, и аз за нея си помислих, ма хич не си приличат. Физичката беше един скелет, в лицето все едно гледаш тапициран череп... Пък щерка й по-хваща око  Mr. Green Пък като се сетя какви ни ги ръсеше, че приличаме на тюфлеци и т.н.  та като видя щерка й, има на кого да се подиграва майката  hahaha Пък и зетя и той не е фиданка  Joy Joy Joy

# 134
Reni78, украсата е вече измислена, ще е в бяло и бордо, сватбата ще е в Австрийския, взела съм мерки и т.н. вчера се занимавах с едни като табелки за масите (едни ангелчета с разни любовни слова), станаха много готини и вече булката ми има вяра Mr. Green
Направих и сватбената книга за поздравления и тя стана много добре Mr. Green
Ама съм една скромнаааа, думи нямам
Като мине всичко ще ви покажа снимки на творенияата ми Peace

Общи условия

Активация на акаунт