Има ли мами от Сандански

• 17 964
  • 222
  •   1
Отговори
# 135
Обезателно и снимки Simple Smile
Кога е сватбата?
И като каза за снимки, кой ще ги снима?
Аз като Мара подробна, ма пусто това снимане много ме ръчка Simple Smile Да си кажа от Санданските снимачи съм доволна от фотото срещу хотела. Гледах снимките от абитуриентските балове тази година и определено човека, който беше снимал се беше справил перфектно!

# 136
Незнам кой ще ги снима newsm78 Някакъв роднина на младоженеца, дано се справи, че булката е на нокти направо заради тоя снимач, пуста свекърва наложи се мамичката и #Cussing out
Иначе и аз съм най-доволна от същото фото Peace
На 12.10 е сватбата, иначе Simple Smile
Днес и малкия е удома - болен е! Аман вече #2gunfire

# 137
  • Сандански
Аман с тия болести!Влади през уикенда беше хремав,но бързо се оправи,ама сега баткото е със запушен нос,а той има и синузит и му е много терсене ама се лекуваме!
Дианка,а ти си се захванала с доста отговорна задача ама съм сигурна,че ще се справиш PeaceПосле да разказваш и показваш WinkИ бързо оздравяване на мъниците Hug

# 138
Ох, дано Hug
Ще покажа, само нека се справя първо Peace
Мерси за вярата в мен Laughing

# 139

издърпвааам Peace
Хайде да не пускам нож пост Simple Smile
Хора искам да запиша малката на нещо извънкласно - танци, плуване...
Кажете за 4г. дете към какво да се ориентирам Rolling Eyes
Дайте да разменим Скайп и ICQ a Rolling Eyes
skyp - diancheto_s
ICQ 45785071, ама пояснявайте, че там трия наред Rolling Eyes
Само да не ни замре темата де Peace

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 21:23 от diancheto

# 140
Дианче, дано само не е пишман фотогАф кат` мен, че тежко на булката и младоженеца  Mr. Green
кюто ми е номер 336229583, а скайпа - kadieva

# 141
Здравейте . Абе много сте писали, озорих се докато ви изчета.
Дианче, успех в това начинание. Сигурна съм, че ще направиш още по-празнична атмосферата като гледам с какъв хъс си се захванала.
И аз трябва  да записвам Боян на ясла. Понеже от скоро ще живеем до Напса ми казаха , че там наоколо имало  , но аз не мога  да се сетя, не в детската градина , а в друга сграда  newsm78
 Между другото мойта приятелка се казва Диана, връща се този месец от Щатите, нямам търпение да я гушна след 5 години. Бяхме неразделни преди да замине и ми беше много тежко от  раздялата.
Райне,  няма ли да идваш насам или  трябва да следиш за нередности около ремонта
Маре,  аз май веднъж те подминах.  Бях се замислила, след минути се усeтих , че може да си  ти . И пак не съм сигурна де

Гери , следващия път като дойдеш звънкай по с време
ето скайпа ми : skyper (Ради), isq не ползвам вкъщи

Бързо оздравяване на всички малчовци.   Hug

# 142
Тази седмица трябва да приключат и за мен остава честта да изчистя  Mr. Green Майка ще идва следващата седмица да гледа Или, пък аз да лъскам. А и захващам един бърз курс по фотография, та явно ще идвам след това. Поне до средата на октомври съм си тук.
За яслата не се сещам до напса, но знам градината под него. Там работи леля ми, но мисля, че няма яслена група.

# 143
  • Сандански
Дианче,хубаво е да я запишеш на нещо,но за плуване мисля,че е малка newsm78Поне тук ги взимат около 1 клас,но това не пречи да питаш.А иначе на танци ще и е интересно HugИлия лятото мина през подготвителните групи в Интерната и сега трябваше да започне сериозните тренировки,но взе че се записа на футбол!Сега вече и футбола не му е интересен и направо #Cussing outТа - важно е на нея какво и харесва,въпреки че е малка!
Ради,може и да си ме подминала,но и аз не съм те видяла HugПо улиците ходя малко като отнесена та не се притеснявай!И аз не се сещам за ясла около НАПСА newsm78Май най-близката дето знам до там е в блока до автогарата.
Малко се улях Embarassed,ама вчера не можах да пиша.
Скайпа ми е maria.pilova,а кю вече почти не ползвам.
Хайде до скоро и ако решите да правим среща - свиркайте!  bouquet

# 144
Aз за ясли знам само на Казепов, Смилово и зад супера Вихрен (при Петлето),мисля, че няма други в града newsm78

# 145
Сега се връщаме с Вики от цирк! Пълна боза, който не се е преебал да не ходи! И Билетите скъпи (8 за възрастен и 6 за дете Shocked Shocked) и вътре всичко по 2лв - балони, пуканки, абе всичко Rolling Eyes

# 146
Похилих се аз с този цирк в Сандански преди 2 години. Малка на сестра ми се връща от въпросния цирк (там май друг и не идва) и я питам какво е гледала (тогава беше на 2 годинки) и тя се изцепи - батковциии  Mr. Green

# 147
Aбе имам чувството, че бяха се събрали една шайка селяни с махленските си номера, дето една детска градина да хванея по-хубаво представление ще изнесе!
Абе незнам, ама съм много разочарована, и шатрата една малка... палатка направо, увас, и се наричат цирк #Crazy

# 148
 smile3534  Мен нещо не ми се пише....    badcomp

Некакво ми е такова никакво, иначе ви чета, де.

# 149
Гери, не е честно! Така ще ни осведетелстват ако почнем сами да си говорим  Mr. Green
Как е малък Кръсти?

Общи условия

Активация на акаунт