Има ли мами от Сандански

• 17 960
  • 222
  •   1
Отговори
# 150
Привет , добре че ме светнахте за цирка, че и ние мислехме да ходим. А за яслата - вързали са ме 100% , то няма къде да е там. Ще подам молба тези дни в тази зад Вихрен, майка работи там и ще ми е по-спокойно.
Боян на 9ти има рожден ден, днес правих списък с гостите и звънях по тела, утре ще ида да избера тортата и да потвърдя заведението. Последно се спяхме на Капри (старото Анджили), там ни се струва по-спокойно от самото Анджили , там правихме кръщенката и беше добре.
Райне, как искам и аз курс по фотография, трябва да се науча да снимам докато си взема 18-200, че направо ще си е излагация. В Благоевград има Фотосинтезис, дали не организират те курсове, трябва да поразпитам
Гери , разбрах аз, че не ти се пише щом се включи в скайпа и зачезна
Днес иначе си останахме вкъщи , аз не се чувствах добре и Боян ме подлуди направо, и минутка не може без мен това диване.  Как ще я караме зимата в мрачните студени и дълги дни незнам  Tired
Дианче, Маре как са децата, размина ли им вече?
Ще лягам аз,време ми е вече, преди 1часа не мога да заспя иначе  Shocked

# 151
Ради, мисля, че в Благоевград няма да го има, защото това е съвместно с дайнафос. Те предоставят осветлението и ако не се лъжа и те ще водят лекциите. Във вторник ще ти кажа дали наистина е така. Самия курс е с теми, свързани с осветлението.

# 152
  • Сандански
Ехооооооо,има ли някой?
Дианче,мерси че каза за цирка,че ние миналата година ходихме на един такъв смотан/ако не беше и същия/.Та добре,че и сега не се излъгахме!
Гери,я не така мързеливата!Къде сте сега?На село или в градо?
Ради,моите се пооправиха,ама баткото трябва да го водим на очен лекар,че много често е с главоболие.А ти - какво ти е било?Да не те е хванал и тебе вируса?А за яслата на Вихрен съм чула хубави отзови - един мой племенник беше там и техните останаха доволни.А и щом майка ти работи там още по-добре!
Рени,хайде изкарвай курса и ти пожелавам скоро частно фотостудио Hug
Абе то много майки,много чудо в тази тема CrazyСамо ние 5-те си пишем!Няма ли и други или се скатават Thinking

# 153
Здравейте Hug
От днес спирам всички сиропи, дадох сутринта и точка, ако и утре са така на доктор пак Sad Не, че кашлчт (то Вики е ОК вече), ами има храчки малкич и незнае да ги изплюе глупачето и само се мъчи Sad
Иначе за цирка сериозно, пълна прецакванца и боза!
За фотографския курс, и на мен ми се ходи на такова чудо, ама определени няма да е скоро Wink
Снощи бяхме на :дамското" парти на булката, ама някакви моминки решили да и правят изненада и къде ни отшматкаха....  на 3-ти км. Божкеее, ужас, пълна скръб, двигнах скандал на сервитжора, абе кошмарно, а булката е металарка като капак на цсичко...
После да да се отърсим от кръчмарската музика, отидохме в Даун Таун и познайте.... Пак бесна чалга, е по-зле не ми е било, хем слушам и такава музика и танцувам, ама то се пренасища чоек бе, бръмна ми главата от тия ритми цяла нощ #Crazy
Ох, изплаках се...
Айде със  здраве Hug

# 154
пишете бе хора и от 2-ра стр. ще изпаднем!
Кака вече е на детска, малкия ще почака още ден-два Simple Smile
Днес с него цял ден изкарахме навън, дано съм смъкнала някой грам Sick

# 155
Е то 5 човека такъв калабалък не може да правим постоянно, че да не изпадаме. Аз темата си я търся в Нови отговори на моите публикации Simple Smile. Иначе цял ден съм го ударила на купон Simple Smile. Днес бяхме на прощъпулник на приятелчето на Или. Правих погачата и въпреки, че имам кусури по външния вид, беше мнооооого вкусна. Остана тесто и за кифлички (правих с козуначено тесто погачата), та като се прибра моя съпружец си ги Апна с голем апетит за отрицателно време. Сина му преди това опъна бая ми ти кифла, но махнах мармалада, че като го опита е толкова сладък, че чак малкия се втриса  hahaha hahaha hahaha
Ето ми и доказателствения материал - http://progroup.org/cpg133/albums/userpics/10003/pita%7E0.jpg
Обаче въпреки следобедното ми разбиване от ядене, като я видях сега питката и пак ми се дояде  Embarassed Ще стана прасенце отсекъде.
Дианче, за моминското парти - много яко се е получило. Верно са я изненадали булката  Mr. Green Кой набор и как й е името. Щото ако е около моята възраст и с това влечение по метъла, да не се окаже да сме се движили в една компания.

# 156
  • Сандански
Аууууууууууу,Рени,много е хубава питчицата!И аз много обичам да меся/а и да си хапвам Rolling Eyes/ разни тестени нещица!За това 2 месеца след като свалих 11 кг. съм с 4 отгоре EmbarassedАма карай - един живот живеем!
Дианка,верно много гадно се е получило с моминското парти!Ама то в Сандански освин чалга-заведения други има ли ThinkingАма нищо - булката надявам се е оценила момента на изненадата Twisted EvilА за дечицата не се притеснявай!В това променливо време няма как да не закачат нещо,ама важно е бързо да минава.
Аз напоследък все не ми остава време!Добре че на работата открадвам някоя минута,за да ви драсна някой ред,че в къщи дори не се и доближавам до компютъра!То чистене,готвене,домашни,абе направо съм така: newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes
Айде бягам,че шефа ще има fight

# 157
Абе мани, мани...
Обещах и едно напиване в домашна атмосфера, че се отказах от излизането по дискотеки в тоя град Naughty
Иначе е мой набор, а и учехме в Благоевград и компанията ни беше там Peace
Еееех, доброто старо време... Така ми липсва Underground... Те там чалга утрепай се НЕМАААА!!!

# 158
О, даааа Simple Smile Добрия стар ъндърграунд. Аз повечко си обичах дръм, но пък много западна последните години, докато бях там. Хубаво ме върна в спомените, Дианчееее Simple Smile
Марче, то и на мен ми личи, че обичам и да си хапвам, а не само да меся  Mr. Green

# 159
Mдааа, Дръм доста западна, аз почти не съм ходила там, освен в Ъндъра, тогава имаше и Лимбо мисля и там се подвизавах доста често (сега е механа Милена), но Ъндъра си е класика просто Wink

# 160
Здравейте, ние на това хубаво време по цял ден сме навън, май и днес няма да пропуснем, вчера на обяд излязохме и се прибрахме с таткото към 7ч. Да се похваля, мойте приятелки му подариха столче за хранене и понеже имало само сглобено и не могли да го мъкнат утре на партито минахме и си го взехме вчера. Трябваше по-рано да му взема, но не искаше да седи в столче за кола и си мислех , че и в този няма да иска. Е, не  е много впечатлен, но аз съм упорита и ще гледам да го свикна.
За Ъндъра си говорите, е наистина няма такава класика, и аз изкарах 2 години в Благоевград и често запивахме там. Рока си ми е в кръвта още от тийн.   Ех...колко спомени и от Версуса , като втори дом ни беше  Simple Smile
Ще пиша пак довечера, че малкия взе да беснее

# 161
Честит рожден ден на Боян  newsm59  Gift  party002 Да е все такъв чаровник на мама и тати, и най-важното е да расте здрав  Hug
(дано не съм объркала датата, че съм голЕма уфтсъ)
Уф, за Версус пък бях забравила напълно. Но пък никога не съм се чувствала уютно там. Може би защото хванах период, в който големи лекета се изтърсваха там. Хубава разходка направихме из заведенията обаче  Mr. Green Кой ли ден ще хвана майка да наглежда дребния и да направим едно пътешествие из софийските рок-клубове с моя мъж  Mr. Green

# 162
За Версус, да не казвам, по едно време не ни взимаха поръчката, а направо9 ни носеха водките Mr. Green Колко литри сме изпили там, не е истина направо... Embarassed Embarassed Embarassed
Много съм лоша, разнадигах се на родителската среща на Вики и разревах една майка Rolling Eyes Тая на болното дете със сиропа!
Видях се и с Мария там естествено Hug

# 163
 Здравейтееееееее! Hug

Tada bdbaloni Tada Честит Рожден ден на Боянчо, на патерици!   Blush Ради, да ти е жив и здрав малкия мъж. Много да те слуша и радва.

Вчера бяхме градска с мамите от село  Mr. Green Прибрах се каталясала. Бях обещала да звънна  Embarassed, но все още не съм си платила телефона и ми е изключен. Чакам днес татито да донесе някой лев, та да го платя.
 Иначе и в момента ви пиша от Сандански. Днес отиваме на разходка и един реееев, няма да ви разправям. Реших, че му се спи и нали е овне ми раздава номера. Да, ама - не. Вкъщи един час по часовник, абсолютно нищо неможа да го успокои. Обадих се на майка и... на лекар. Бяхме при Ашминова, че Котова не е в града днес. Каза за "катар" в ушичките и ми изписа антибиотик, но ще си чакам аз нашата си. Та Кръсти не прави Т, за да му давам антибиотик. Знам ли и аз...

Оффф, оплаках ви се набързо. А иначе да ви се похвалим, че Кръсти от понеделник лази  Heart Eyes

Дианче, защо така бе балтон? Какво си и наговорила на горкичката женица?

# 164
Гери, не си прави шега с това! При възпаление на ушите може да не се вдига температура. Брат ми е с 2 спукани тъпанчеви мембрани и над 20 години лечение и пластики на ушите!

Общи условия

Активация на акаунт