Има ли мами от Сандански

• 18 002
  • 222
  •   1
Отговори
# 90
Райне,  ще го взема, но още не мога да щтракам както трябва, то не било много лесно   #Crazy
svhristova относно любими заведения няма такива които да ме кефят особено, стария Версус си  беше номер 1
mariyap много мами от "нашто село" ползват нет, но какво правят там незнам, скайп може би  newsm78
diancheto с теб май се знаем от деца ако не се лъжа, 81г-82г ли си ?
  Прескачам в ибей да видя дали има нещо интересно за бидване

# 91
 madnez, аз също съм в Спартак.  newsm78  А нещо не ми излиза аватара ти на компа, за да те видя. С Диана сме в един и същи блок, но различни входове, не може да не се знаем с теб. Искаш ли днес заедно да тръгнем за срещичката? Кажи само къде, ако си съгласна.
 С Дианчето сега говорих, но днес е много ангажирана и няма да може да дойде с нас.

# 92
  • Сандански
Момичета,последно часът и мястото на срещата са...........?Аз преди 6 часа сигурно няма да успея,така че ако сте намислили къде ще седнете - пишете,за да дойда направо там.Чао и до скоро!  bouquet

# 93
Момичета,последно часът и мястото на срещата са...........?Аз преди 6 часа сигурно няма да успея,така че ако сте намислили къде ще седнете - пишете,за да дойда направо там.Чао и до скоро!  bouquet

17:30 на площада пред фонтаните. Нали?

Мария, ако не успееш, аз ще ти пиша един SMS къде сме седнали. До скоро!   bouquet

# 94
Еееей много ме е яд, че неможах и аз да дойда, ама тоя ден, само дето не се разчекнах Sad
Гери ми звънна сутринта (аз вчера и днес до обяд бях без нет), но вече си бях уплътнила деня до шушка Rolling Eyes
Разбрахме се с нея да се видим утре сутринта, поне докато кака е на градина, че с двамата меко казано откачам #Crazy
Мендез, само не се сещам как се казваш, иначе физиономията ти определено ми е позната Wink 82-ри набор съм да Laughing
А за апарата, аз съм мнооого запалена по тия неща и с кеф ще го поразгледам и аз Mr. Green
Мария, с теб поне чат-пат се засичаме на детската Hug
Ако за утре сутрин има айлякчийки да заповядат. Аз сутринта пак ще прегледам темата да видя има ли желаещи Simple Smile
Сутринта ще мина през ХЕИ да взема резултатите на малкия, после един чарк до Поленица да взема малкия и съм на разположение Hug
Лека и мека на всички Hug

# 95
Ако ви се разхожда из парка ще съм на линия между 11 и 13 часа. За преди 11 се надявам да успея, ама като знам какви сме поспаливи с моя син не се наемам да връзвам хората Simple Smile Герката ми има номера и ако се наканите да дойдете насам, звънкайте.

# 96
OK Simple Smile
Щом Гери ти има номера, ако сме още по града ще се обадим към 11 Wink

# 97
Гери не можа да излезе от вкъщи и не се видяхме Rolling Eyes
Поне пуснете някоя снимка от вчера де...

# 98
Аз ще кача като си ида в София, че тук дори нямам програма за оразмеряване, а с тези размери няма как да ги кача. За съжаление, в заведението, в което седяхме беше мрачно като извадих апарата и с малчовците, дето не се спират снимките са качествено размазани. Та основно снимки има на Гери с Кръсти, две на бебко на Маднес и само една на сина на Марчето Sad Следващия път ще се реванширам  Mr. Green

# 99
Хммм, ще чакам аз. като неможах да дойда Sad

# 100
 Дианче, съжалявам, че те излъгах за днес. В интерес на истината ме отключиха към 11 часа, но докато се оправим, щеше да стане никое време,а и чак от Спартак....

Момичета, вчера ми беше много приятно и се надявам скоро пак така да се съберем, както и групата да се увеличи с още мами  Wink

Охх, айде до скоро! Евентуално ще се включа чааааак в неделя.

# 101
Абе простено ти е Wink
Вече ми имаш номера, така че като идваш звънкай, дано мога да изляза и да се видим, че сега като пусна малкия на ясла, не си знам положението с работата Rolling Eyes

# 102
Живи ли сте бе? Hug
Издърпвам и темата, че не се види Peace

# 103
Живи сме! Ние преди 3 часа се прибрахме и до сега оправяхме багажи, вечери, къпане...
Снимки - УТРЕЕЕЕ Simple Smile Имам си 2 гб допълнително рам (хубава изненада от мъжа) и поне компа сега лети  Mr. Green

# 104
 Здравейтеееее!  Hug

Как сте бе хора, що не пишете? Аз си мислех, че сега като влезна няма да мога да ви изчета.
 И тъй като вчера не можах да смогна, нека сега ви почерпя със закъснение послучай именния ден на малчо.

Общи условия

Активация на акаунт