Има ли мами от Сандански

• 17 996
  • 222
  •   1
Отговори
# 75

Хоп и аз във вашата темичка Grinning

Здравейте!

Да попитам и аз - планувам да изпратя малката през октомври с баба си и дядо си в Сандански, може ли да ми препоръчате добър педиатър (в случай, че се наложи) и телефон.
През април бяхме там и се наложи единият ден да посетим педиатър, тогава случайно открихме Д-р Котова - аз лично останах с много добри впечатления от нея, но така и не си записах тел. й номер, ако някой го има моля да ми го даде.
И още нещо, понеже ще се хранят предимно навън, ако може да ми препоръчате заведение, където готвят прясна и вкусна храна Grinning

Може и на лични да ми пишете, предварително благодаря Hug

Здравей!

Аз също съм с добри впечатления от д-р Котова. Тя е и наша педиатърка. GSM-a й е 0887212522. А работното време от 10:00 до 12:00 и следобяд от 17:00 до 19:00 часа.
 Друга педиатърка, за която съм чувала добри отзиви е д-р Ашминова, но не й знам координатите. Ако нямоя друга мама знае....

# 76
И аз останах доволна от Котова при един от престоите ми в Сандански. Тя е педиатър на племенниците ми и всички са доволни от нея. Телефоните са, които е дала Анилинда.
За храна, повечето заведения вече са много добри и естествено при такова текучество в града е нормално храната да е прясна.
И аз съм учила в климатичното, но бях в групата със 77 набор, въпреки че съм 78 Simple Smile
Гери, ще му изпапам хубавата муцунка на този в подписа ти, дето на всяка снимка го има  Heart Eyes

# 77
Намира се в края на града, близо е до парка и центъра. Над летния театър и стадиона е.

Благодаря!

# 78
Привет, ето къде са били санданчанките  Hug . Аз съм Ради, сина  ми се казва Боян и е на почти 11мес . Renie78 я познавам  Peace, но се чудя къде е Деси.
 Малко бавно се точи темичката, хайде да се активизираме.

Казвайте сега кой къде беше на почивка това лято или къде ще ходи?

Renie78, как си изкарахте в Сандански?

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 01:44 от madnez

# 79
Привет, момичета!  bouquet Аз вчера се прибрах от Сандански, страхотно си прекарвам там винаги, когато си ходя. Открих детската кухня, за съжаление докато бях там те бяха във ваканция, но пък последните два дни ядохме санданска кухня с малката.
Tan4a, приятелката ми каза, че Мървакова не ни е преподавала, затова явно не ми е позната.
Да ви кажа тук в Пловдив все по-често се говори за Сандански, доста хора ходят да почиват там. На мен обаче този път не ми хареса това, че е станало май пренаселено, а движението на колите е кошмарно, едвам се придвижвах с количката по задните улички от коли, накацали по тротоарите #Cussing out, то и тук е така, но за Сандански останах неприятно изненадана, винаги съм го смятала за спокоен град...
Но пък винаги съм обичала да се разхождам в парка, страхотен е Heart Eyes Споделете кои са вашите любими места и заведения в Сандански, дайте да минем на първа страница във форума Hug

# 80
Здравейте мацки Hug
Бях се зарекла аз да не пиша повече тук, че се дразня от тая "хиперактивност", ама днес видях Гери (или по-точно тя ме видя Laughing), та викам си да видя за какво иде реч Thinking
Мария, сещам се бе душицо, как иначе Wink
Другите, май не ги познавам, но не е късно тая грешка да се поправи при добро желание Hug
Мойте беснотии растат, а аз откачам вече #Crazy Сега го глася дребния за ясла, ама хич не ми се бачка Sad
Абе ще го измисля аз, няма начин Mr. Green
И се вписвайте по-често, че направо ми писва по незнам си колко време да не се пише НИЩО! Peace
Ще има санкции ей Laughing

# 81
  • Сандански
Аааааааааа,появи се и Дианка!Момичета,не знам,но наистина много малко пишем.Или сме много заети,или наистина малко мами ползват нет.Дианче,че Вие кога станахте за ясла newsm78Ама то времето си минава,какво се чудя и аз!Ей го моя голямия вече ще е 2-ри клас #Crazy
Давйте да се раздвижим и да си спретнем една форумска среща!

# 82
 Такааааааааа.. извадила съм тук сега един голям тефтер и започвам да пиша  smile3523 кога, къде и кой е за форумската среща.   Naughty И решавайте по-бързичко, че съм в града до петък   smile3558!
  tan4a , ти още ли си тук в Сандански?

# 83
Герка, аз съм до неделя  Mr. Green
Маднез, а ти коя си? Я дай малко повече инфо. Явно ме свързваш с Джуспърчето, но пък никакво инфо няма за теб. Та - разкрий сА  Mr. Green
Чакам да пишете кога ще се срещнем  Peace

# 84
 Четвъртък?!   newsm78, т.е. утре? Става ли? И следобяд някъде, че аз съм на зъболекар.. Сега предложете и час.

Рени, радвам се, че пак ще се видим.  Hug
 Ако никой не прочете това утре по някое време ще звънна на тези, на които имам телефоните, че като гледам от толкова много влизане в темичката и споделне, някой може да е пропуснал поста ми  Wink  Значи това са Рени, Диана и Мария / mariyap /. Другите веднага да се включват и да кажат дали ще идват  Mr. Green

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 16:11 от anilinda

# 85
Аз съм ЗА! Ако искате към 5-5,30 ч., че да избегнем най-големите жеги. Предлагам срещичка на площада при фонтаните, тъкмо да има къде да се седне, докато се чакаме.
А Мария не е ли с руса коса, дето беше приятелка на двете сестри - Вера и Таня? Дано не съм в грешка Simple Smile
Чакам да се включат и още потвърждения за срещата  Wink

# 86
Аз съм ЗА! Ако искате към 5-5,30 ч., че да избегнем най-големите жеги. Предлагам срещичка на площада при фонтаните, тъкмо да има къде да се седне, докато се чакаме.

Съгласна!  Peace 

# 87
Привет от мен!  Hug Радвам се, че има живот в тая тема.  Днес бяхме на сутрешна разходка или по-точно кафенце, след малко излизаме пак, но по квартала. Засега живеем в Спартак, но се надявам до края на годината да влезем в новия дом.

Рени, ще  си сложа моя снимка на аватара по-късно и ще ме видиш  Simple Smile А Деската от кога не съм я чувала, направо се засрамих   Crazy

Много добра идея за срещата, ще гледам да се домъкна и аз, вероятно с повечето от вас се познаваме или поне се знаем Simple Smile

# 88
  • Сандански
Здравейте!

Следобяда прегледах темата,но нямах време да пиша.Съгласна съм за утре следобяд към 5.30,защото до 5 съм на работа.Не съм русокоса - с черна коса на черта съм. SunglassesАко позакъснея Гери ми има телефона - звъннете да кажете къде сте! WinkНадявам се да се посъберем  bouquet

# 89
Ей, Раче, много се радвам и тук да те мерна. Видях те преди няколко дни с Емката във Вегата, ама реших да не ви притеснявам. А аз днес си писах с Деска в скайпа, но май с нея ще успея да се видя едва към събота, и то ако идем към тях, че нещо май хич не ще да излиза.
Хайде утре ще се видим тогава. Поне се очертава по-голяма срещичка  Peace
Раче, да си носиш и това с голямото очо от аватара, че да не съм само аз с щракалце  Wink

Общи условия

Активация на акаунт