Има ли мами от Сандански

• 17 988
  • 222
  •   1
Отговори
# 60
  • Сандански
Ползва,ползва! Laughing/интернет де/
И на мене ми е приятно да се запознаем.Аз съм учила в трето и след това в гимназията,така че може и да не се познаваме лично,но поне по физиономия-със сигурност!/то в Сандански май всеки познава всеки Rolling Eyes/.За съжаление нямам снимки,за да покажа SadНо нищо - давай да поддържаме фронта че темата съвсем е замряла!Иначе както писах в момента живея до климатичното и имам двама бесни сина на почти 8 и почти 4.В момента съм в отпуск и имам малко повече свободно време,но по принцип и на работата не ми е проблем да следя фоорума и темичките.Това е за сега - чао и до скоро!

# 61
Привет на Мария,

Вероятно теб поне от трето оу те познавам Simple Smile. Гери, честито бебче. Да ти е живо и здраво. Много е хубав  Hug
Следващата седмица съм в Сандански, ако искаш може да разменим на лични телефоните си и да се видим.

# 62
  • Сандански
Ще се радвам да се запознаем с всяка желаеща мама!Аз съм си тук така че обаждайте се!
Поздрави и хубав ден!  bouquet

# 63
 Мария, аз те разбрах, че по прицип живееш до климатичното, а не че си там от както си женена. Трябва да се знаем поне по физиономия...  Peace 

Привет, Рени и ти благодаря.  Hug  И твойто момченце е много сладко и колко е пораснаааал.....  ooooh!  Нямам нищо против да се видим, но аз съм на село. В Сандански идвам от време на време и ако има кой да ме откара. Мъжа ми ще си дойде на 18.07. и тогава на 100% ще сме там. Ти колко дни ще стоиш в Сандански? Таня сега е тук, но незнам докога... Опитвам се да се свържа с нея, но без успех. За всеки случай ще ти оставя тел. си в лични. Дано да се видим, че има повече от десет години от както не сме се виждали.

Мария, остави ми и твоя телефон на лични, че като си ида на Сандански да ти звънна и да се видим. И кажи и на Дияна да влиза, по-често тук, че да излиза на 1-ва страница темичката ни. Поздрави я от мен. Аз последния път като бях в Сандански я видях, но бяхме много кисели и бързах за парка да се храним и не и се обадих.

Хайде, че се улях направо...  Hug

# 64
Гери, в Сандански ще съм до 20-ти включително. Ще може да се видим, за което много се радвам Simple Smile А ще е хубаво и Танча да я издирим, че и с нея от толкова време не сме се виждали...

# 65
  • Сандански
Гери,ще се радвам да се видим!След малко ще ти пратя телефона си на ЛС.А Дианка и аз не съм я виждала отдавна,но ако се засечем ще и кажа да пише по-честичко!
Поздрави на всички сандански мами и дано скоро си спретнем срещичка!  bouquet

# 66
Привет! Да внеса малко раздвижване. Как не съм се сетила по-рано да проверя за Сандански newsm78? От 97-ма живея в Пловдив. В Сандански живеех в Спартак, учила съм в климатичното и съм 78 набор, Рени дали се познаваме? Ти кога си учила в климатичното, по-скоро кои класове. Аз бях от осми нагоре до завършването си. Имам приятелка Моника, нея повече хора я познават, за разлика от мен. Laughing и тя живее в Спартак. Другата седмица мисля да си ходя там, нямам търпение вече.

# 67
Забравих да питам. Мамчета, и преди мен е имало запитване, но отговор май не видях. Как стои въпроса с детската кухня? Къде се намира и имам ли шанс да взимам храна на малката докато съм в града?  bouquet

# 68
Забравих да питам. Мамчета, и преди мен е имало запитване, но отговор май не видях. Как стои въпроса с детската кухня? Къде се намира и имам ли шанс да взимам храна на малката докато съм в града?  bouquet
Детската кухня се намира в градината над Казепов. Ние докато си бяхме в Сандански взимахме храна от там, може да се запишеш за колкото дни искаш. Храната на ден струва 1,50 лв.

# 69
 Здравей, svhristova! Аз и tan4a също сме учили в климатичното с набор 80, само че... Майка ми е учителка там. Може да ти е преподавала - Мървакова...????

# 70
Не ми е позната Мървакова, ама аз повечето учители май не си ги спомням, срамота Embarassed. Благодаря много за бързите отговори  bouquet А кога трябва да си купя талони, предварително или ден за ден?

# 71
Може предварително за няколко дни, може и за един ден. Предния ден се купува за следващия.

# 72
Здравейте момичета.
Влизам в темичката ви, за да попитам кв. Смилово къде в Сандански се намира? В смисъл извън самия град ли е или квартал от него? През септември планувам с дъщеря ми,  да посетим санаториума, а той бил там, та затова питам. Преди 5-6 години бях във вашия град и горе- долу мисля, че ще се ориентирам, ако ми подскажете.
Лек ден.

# 73
Намира се в края на града, близо е до парка и центъра. Над летния театър и стадиона е.

# 74
Хоп и аз във вашата темичка Grinning

Здравейте!

Да попитам и аз - планувам да изпратя малката през октомври с баба си и дядо си в Сандански, може ли да ми препоръчате добър педиатър (в случай, че се наложи) и телефон.
През април бяхме там и се наложи единият ден да посетим педиатър, тогава случайно открихме Д-р Котова - аз лично останах с много добри впечатления от нея, но така и не си записах тел. й номер, ако някой го има моля да ми го даде.
И още нещо, понеже ще се хранят предимно навън, ако може да ми препоръчате заведение, където готвят прясна и вкусна храна Grinning

Може и на лични да ми пишете, предварително благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт