ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 38

• 16 903
  • 372
  •   2
Отговори
# 360
Казват че училището е задължително, но без ваксини трябва да го обучаваш вкъщи
Хиляди мнения и разногласия навсякъде...

# 361
  • Sofia
Няма такова нещо.
Самостоятелната форма на обучение е по желание от страна на родителите и има куп изисквания. Няма как да ви принудят да си прехвърлите детето в СФО.

# 362
Оф дано да е така....

# 363
  • Пловдив
това от де дойде...?
Има си закон. Не е до тълкувания.

# 364
А как седят нещата с педиатрите? Бременна съм и търся общопрактикуващ/ педиатър. Дали няма да ми откажат да приемат детето, защото отказваме ваксини?

# 365
Там май е малко по-сложно. Моя приятелка отказваше да ражда второ дете, докато не намери педиатър, който да я подкрепи. Намери и тогава забременя.

# 366
  • Пловдив
Обикаляте и питате...

# 367
Педито в впоследствие може да научи....

# 368

Обмислях и този вариант, но се чудя дали няма да изиграе лоша шега, ако я/го поставя пред свършен факт. И мисля да ходя по кабинети и да говоря предварително. Ох, ако се бях съобразила по- рано, че може да е проблемно намирането на педиатър щях да почна да търся от по- рано. Вече съм в 9 месец. Имам среща с 3 педиатъра другата седмица, дано поне един се съгласи да ни поеме. Стискайте палци.

# 369

Въобще никога е нямало такова нещо! Съвсем се пеекспонира анатемосването и гоненията на неваксинираните.
Детето си ходи на училище, с личния лекар се разправяте за ваксините и отлагането им. Това е!

Има нещо, което ме притесни много днес. Малко по-отдалеко започвам, за да ви въведа в ситуацията, макар че тя да не е обхваща проблема. Имам 3 близки преваксинирани приятелки, вкл. с максимални дози ваксина за ковид - пътуващи много и две от тях лекарки. Та за 2 от тях - лекарките, с поставянето на ваксините още първите влязоха в критическата. От раз, на 45, без никакви признаци и проблеми преди това. Така, тия неща сме ги коментирали.
Та в момента 2 от тези мои три приятелки са с рак. Едната е с рак на матката /не на шийката, а на матката/, и за моя огромна болка и третата приятелка, която не е от лекарките е с рак на гърдата. Вчера са и обявили резултатите от биопсиите. Ако има нещо хубаво е, че всичките се подглагат на профилактика и всичко е засечено в малки размери и надявам се в начален и овладяем план. И двата рака са засечени при профилактика.

И си признавам пред вас, че се замислих "Започна ли шиб@ната ваксина да жъне резултати!?"! Това са жени, които се грижат много за телата си, живеят интересен и хубав живот, не са подложени на вредни влияния, внимават какво ядат, пият и приемат като добавки и ето, че на 50 влизат в такава сериозна битка! Замислих се - те си правят редовна и възможно най-качествената профилактика и хванаха рака в началото, но дали всички го правят? Възможно ли е сега онкологични заболявания да бъдат в бум, както предричаха за ваксинираните и как ще бъде заметено това? И ако е заметено то ще жертват другите ваксинирани, а това е по-голямата част от човечеството.
 И не си мислете, че те са се спрели да се ваксинират - направиха си и противогрипни ваксини, че сега не било време да боледуват!

# 370
  • Пловдив
Ох, Дорис.. жалко, но дано имат късмет. Явно трудно се осъзнава същността на проблема Head Band

# 371

Обмислях и този вариант, но се чудя дали няма да изиграе лоша шега, ако я/го поставя пред свършен факт. И мисля да ходя по кабинети и да говоря предварително. Ох, ако се бях съобразила по- рано, че може да е проблемно намирането на педиатър щях да почна да търся от по- рано. Вече съм в 9 месец. Имам среща с 3 педиатъра другата седмица, дано поне един се съгласи да ни поеме. Стискайте палци.
Жена бъди спокойна! Радвай се на спокойствието докато се роди бебчо
Не се обяснявай на педитата, никой няма да те приеме с отворени обятията, той не ти е приятел и няма да те разбере! Повярвай ми
Прави се на луда, разсеяна и т. Н, педито няма да те подкрепи
Не се напрягай излишно!

# 372
Здравейте на всички в темата!
Един малък ьпдейт по нашият случай.

След активна детоксикация с дефероксамин, кетохоламините са в процес
на прекомпенсация - адреналин 5,7 -  над референтната граница.
Норадреналин 20,2 - в норма !!!  Simple Smile
Допамин - 220 - много над нормата за съжаление, но това е очаквано.

Сега сме в другата крайност - лудеене и дива радост по 6-7 часа на ден.
Това му пречи да заучава нови неща и да взаимодейства с околните,
но поне вече ги няма припадъците и доставя радост на всички наоколо.

Общи условия

Активация на акаунт