ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 38

• 19 200
  • 378
  •   1
Отговори
# 360
Там май е малко по-сложно. Моя приятелка отказваше да ражда второ дете, докато не намери педиатър, който да я подкрепи. Намери и тогава забременя.

# 361
  • Пловдив
Обикаляте и питате...

# 362
Педито в впоследствие може да научи....

# 363

Обмислях и този вариант, но се чудя дали няма да изиграе лоша шега, ако я/го поставя пред свършен факт. И мисля да ходя по кабинети и да говоря предварително. Ох, ако се бях съобразила по- рано, че може да е проблемно намирането на педиатър щях да почна да търся от по- рано. Вече съм в 9 месец. Имам среща с 3 педиатъра другата седмица, дано поне един се съгласи да ни поеме. Стискайте палци.

# 364
Казват че училището е задължително, но без ваксини трябва да го обучаваш вкъщи
Хиляди мнения и разногласия навсякъде...

Въобще никога е нямало такова нещо! Съвсем се пеекспонира анатемосването и гоненията на неваксинираните.
Детето си ходи на училище, с личния лекар се разправяте за ваксините и отлагането им. Това е!

Има нещо, което ме притесни много днес. Малко по-отдалеко започвам, за да ви въведа в ситуацията, макар че тя да не е обхваща проблема. Имам 3 близки преваксинирани приятелки, вкл. с максимални дози ваксина за ковид - пътуващи много и две от тях лекарки. Та за 2 от тях - лекарките, с поставянето на ваксините още първите влязоха в критическата. От раз, на 45, без никакви признаци и проблеми преди това. Така, тия неща сме ги коментирали.
Та в момента 2 от тези мои три приятелки са с рак. Едната е с рак на матката /не на шийката, а на матката/, и за моя огромна болка и третата приятелка, която не е от лекарките е с рак на гърдата. Вчера са и обявили резултатите от биопсиите. Ако има нещо хубаво е, че всичките се подглагат на профилактика и всичко е засечено в малки размери и надявам се в начален и овладяем план. И двата рака са засечени при профилактика.

И си признавам пред вас, че се замислих "Започна ли шиб@ната ваксина да жъне резултати!?"! Това са жени, които се грижат много за телата си, живеят интересен и хубав живот, не са подложени на вредни влияния, внимават какво ядат, пият и приемат като добавки и ето, че на 50 влизат в такава сериозна битка! Замислих се - те си правят редовна и възможно най-качествената профилактика и хванаха рака в началото, но дали всички го правят? Възможно ли е сега онкологични заболявания да бъдат в бум, както предричаха за ваксинираните и как ще бъде заметено това? И ако е заметено то ще жертват другите ваксинирани, а това е по-голямата част от човечеството.
 И не си мислете, че те са се спрели да се ваксинират - направиха си и противогрипни ваксини, че сега не било време да боледуват!

# 365
  • Пловдив
Ох, Дорис.. жалко, но дано имат късмет. Явно трудно се осъзнава същността на проблема Head Band

# 366

Обмислях и този вариант, но се чудя дали няма да изиграе лоша шега, ако я/го поставя пред свършен факт. И мисля да ходя по кабинети и да говоря предварително. Ох, ако се бях съобразила по- рано, че може да е проблемно намирането на педиатър щях да почна да търся от по- рано. Вече съм в 9 месец. Имам среща с 3 педиатъра другата седмица, дано поне един се съгласи да ни поеме. Стискайте палци.
Жена бъди спокойна! Радвай се на спокойствието докато се роди бебчо
Не се обяснявай на педитата, никой няма да те приеме с отворени обятията, той не ти е приятел и няма да те разбере! Повярвай ми
Прави се на луда, разсеяна и т. Н, педито няма да те подкрепи
Не се напрягай излишно!

# 367
Здравейте на всички в темата!
Един малък ьпдейт по нашият случай.

След активна детоксикация с дефероксамин, кетохоламините са в процес
на прекомпенсация - адреналин 5,7 -  над референтната граница.
Норадреналин 20,2 - в норма !!!  Simple Smile
Допамин - 220 - много над нормата за съжаление, но това е очаквано.

Сега сме в другата крайност - лудеене и дива радост по 6-7 часа на ден.
Това му пречи да заучава нови неща и да взаимодейства с околните,
но поне вече ги няма припадъците и доставя радост на всички наоколо.

# 368
  • Пловдив
Част от изказване на Доналд Тръмп...
https://www.facebook.com/share/r/1AJvK7GL2h/

# 369
Това се върти отдавна и изобщо не е ясно дали не е фейк...

# 370
  • Пловдив
Това се върти отдавна и изобщо не е ясно дали не е фейк...
аз го видях сега и надали е...

# 371
Но, как се доказа че едното е следствие на другото? Да погледнем микропластмасите, бисфенола, etc., които променят хормоналния фон. Моето дете е хиперактивно, не обвинявам ваксините.

# 372
  • София
Но, как се доказа че едното е следствие на другото? Да погледнем микропластмасите, бисфенола, etc., които променят хормоналния фон. Моето дете е хиперактивно, не обвинявам ваксините.
А колко пък микро пластмаса, бисфенол и прочие химии да "изяжда" едно бебе за краткия период до около 1 -1,6 г, когато родителите обикновено забелязват първите признаци от аутистичния спектър и всякакви други разстройства в неврологичното развитие? Хайде малко по- сериозно...

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 07:13 от stelaartois

# 373

Ами това, че вие не се сещате/обвинявате кое разболява детето ви не означава, че не е то /независимо дали е ваксина или друго/!
АМИ АКО детето ви е хиперактивно, а след това с последствия в концентрацията и вниманието именно от ваксини? И за това, че не обвинявате ваксините вие не му помогнете овреме, а нещата станат перманентни няма ли да е обвинявате един ден? Как знаете, че не е от ваксината?

Обидно е как идва някой в тема като тази и "Ама ти от де знаеш, че е от ваксината?" Е как? Щом не тача ваксини и ги анатемосвам, значи съм наивна, нося алуминиева шапка и си говоря с Кораба майка! Нивгаш незамислила се за други причини! Мога да ви гарантирам, че всеки един от нас е провел десетки срещи с педиатри, специалисти, има куп диагнози отхвърляни и потвърждавани, докато накрая не е напълно наясно какво му е скапало живота /и де да беше само неговия/!

# 374
А колко микро пластмаса, бисфенол и прочие химии, "изяжда" едно бебе до около 1 -1,6 г, когато родителите обикновено забелязват първите признаци от аутистичния спектър и всякакви други разстройства в неврологичното развитие? Хайде малко по- сериозно...

Моля, не измествайте фокуса на темата.
Не сте единствените, които се опитват да предложат "рационални обяснения".
Предлагат ни ги в спешното след припадъците в деня на ваксинация.
Предлагат ни ги по време на спящите енцефалограми, на контрастните изследвания с
ЯМР под обща анестезия, докато чакаме генетичните тестове, преди и по време на
експерименталните терапии, когато ни отказват помощ, когато висим пред РЗИ с
изследванията от последните тестове и вместо да уважи лабораторните резултати,
лекарският консилиум изключва само една от трите аналогични ваксини!

Искрено ви пожелавам да не попадате в нашата реалност.
Всъщност на никого не го пожелавам!

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 03:08 от Минчо Минев

Общи условия

Активация на акаунт