Отговори
# 255
И двамата са трупнали по някое килце в сравнение с първи сезон, но най-пухкави бяха през втори сезон. Сега са добре според мен.

# 256
Според мен в първи сезон все още си бяха дечковци Simple Smile
Сега вече имат тела на зрели хора.
Гледайте какви извивки само Wink

# 257

„Мерт - не е типичен герой от сериала, той е герой със собствени недостатъци и проблеми и го играе много добре. Извън екрана той също е страхотен човек. И Афра също. В Антеп бяхме заедно всеки ден. Там наистина се държах като баща им. Къде са, какво правят, добре ли са? Това също е нещо като чувство за собственост към тях.

# 258
Колкото и да ги тикат Суна и Абидин,за всички е ясно,че като главни нямат шанс…Тъпото е само,че сега сме принудени да ги понасяме….Аз и преди превъртах нейните сцени,защото ме дразнеше това,колко е подмолна и как става по-ниска от тревата,когато слухти……..Мерт и Афра направиха много за всички актьори около
тях…

# 259
Даже не мога да се зарадвам на фрагмента дето Сейфер имат някакви прилични отношения. Ферит е пълен лицемер😅

# 260
# 261
# 262
  • София
Мердо се измъква от колата на пръсти

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

# 263
# 264
# 265
# 266
  • Пловдив
Ах, какви са ми сладури Heart Афито много весела  засмяна и позитивна, а Мерт доста сериозен на снимката.
Не можах да се въздържа и да не повторя тази красота!

# 267

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 17:55 от Dichkata

# 268
💃🕺💃🕺💃🕺💃🕺💃🕺💃🕺💃🕺💃🕺💃🕺

🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄
🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬
🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
♾♾♾♾♾♾♾♾♾♾♾♾♾♾♾♾♾♾♾
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 269
За съжаление виждам доста голяма дистанция между тях, дано си оправят отношенията защото ми е гадно за тях

Общи условия

Активация на акаунт