Отговори
# 75
  • Яко в Матрицата...
Хаус си е правилно, ако се има предвид музикалния жанр. За безредие се употребява хаос.

Тук в темата не е ясно хаос ли е или хаус Joy

# 76
Аз да попитам,че не мога да си обясня-защо пишете "хаус"?
Има ли нещо около неправилно изписване на думата?

Шега е Simple Smile
Или препратка към д-р ХаУс. Wink Нашият сериал прави опити да е точно толкова неконвенционален, колкото личността на въпросния сладур, ама хич не се получва тази оригиналност.

# 77
Хаус си е правилно, ако се има предвид музикалния жанр. За безредие се употребява хаос.

Тук в темата не е ясно хаос ли е или хаус Joy
Вихрим се в стъпка хаус в хаоса!

# 78
Само дано на Сейран да не й хрумне гениалната мисъл тя да поема вината на оная, защото това за истински престъпник и фалшив престъпник не ми звучи хич добре.
Е, ако на Сейран й хрумне тази блестящата идея, то ще е крайно време Ферит да се покаже като мъж, който поставя любимата си преди собствените си интереси и да вземе да й сподели що за сестра иска да защитава. Според мен Абидин е по- подходящ да се прави на герой заради Суна, макар че и той, ако разбере за онази нощ и мятането по диванчето, бързо ще му мине мерака да поема вината на "любимата си".

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 17:59 от Fi79

# 79
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Мистери,мерси за новата ни тема.   Kissing Heart  Flowers Rose  Дано най-накрая се счупи каръка на СейФер и да има хубави новини за тях и за сериалчето ни както и за Афра и Мерт.  Hands Pray   Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray   Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray   Flowers Four Leaf Clover
Всъщност започваме темата хубаво ,защото имаме чудесна новина за награда на Афра.  Simple Smile  Хайде дано и така да продължим ,с хубави новини и за сериала и за реала    Hands Pray   Hands Pray  Hands Pray

# 80
Само дано на Сейран да не й хрумне гениалната мисъл тя да поема вината на оная, защото това за истински престъпник и фалшив престъпник не ми звучи хич добре.
Е, ако на Сейран й хрумне тази блестящата идея, то ще е крайно време Ферит да се покаже като мъж, който поставя любимата си преди собствените си интереси и да вземе да й сподели що за сестра иска да защитава. Според мен Абидин е по- подходящ да се прави на герой заради Суна, макар че и ако той разбере за онази нощ и мятането по диванчето, бързо ще му мине мерака да поема вината на "любимата си".

Ако Сейран влезе в затвора, тогава не виждам смисъл Афра да остава в сериала, за какво ни е да гледаме ГГ в затвора това още повече ще отврати хората

# 81
Хм защо Сейран да се жертва за сестра си и да влиза в затвора заради Айшен ,чиято ситуация не е ясна каква е все още .  Thinking По скоро си  мисля ,че Суна и Абидин ще се опитат да избягат и може би ще има поредния паралел с Орхан.
Е всъщност нищо не се знае де ,но поне от първия трейлър няма такива индикации ,че Сейран ще защити сестра си казвайки че тя е бутнала Айшен.

# 82
А дано, че каквато е себераздаваща се, няма да се учудя..Ще се види във фрага, може би.

# 83
Носталгично, но запомнящо се завинаги. Класика.
https://x.com/i/status/1889023783408689600

# 84
Ама нали се видя, че Сейран е долу, а пък сестра й горе. Как може да е бутнала Айшен и после бързо да е изтичала преди нея долу?

# 85
Още малко и ще са първи, отзад напред! 🤣🤣🤣

# 86
  • София
Не виждам как Сейран ще поема вината на Суна, ако ще казва, че е бременна на Халис. Кой ще й даде. А свидетелите? Абидин да спасява жена си.

# 87
От Фатих, дизайнера на бижутата 🥰

# 88
  • Яко в Матрицата...
Нещо зрителите не са впечатлени от Краля... Няма и 7 K в тубата.

# 89
Красота! ❤🔥

🧿🤍♾🪬🧄

Общи условия

Активация на акаунт