Отговори
# 375
Скрит текст:

# 376
Точно се сбогуваме с Халис. Сигурно ще умре  в катастрофата.
Виждаше се, че не е подвижен Четин Текиндор. Най-явно беше при поставянето на халките на Есме и Кязъм. Но дали и образа на Хатидже няма да приключи също?

# 377
Офффф,свърши,тегава работа.На Шнура му беше цел да докажа,че този сериал го има не заради Сейфер и се погрижи да ги унищожи.Ще имаме бебе ,за да спасяваме Халис,не щото се обичаме,например.Ферит даже не изслуша Сейран за проблема и.Психопатите са на почит.Не се отказваме от новите главни.За Айшен не се сърдя защото там ще гръмне новината с целувката.Наближава момента.То с друга интрига в момента не могат да предизвикат любопитство да се гледа.Да видим фраг ще има ли.

# 378
Пълно бездарие на пет некадърници. Тази глупост как им се роди в главите. Тези никога повече да не се докосват до сценарии на филми, негодни са.
Следващият епизод от болница ще бъдем в затвора и така до края.

# 379
При Сабина се хилоткат: "предайте на турците Ферит да използва ръчната спирачка" Simple Smile

# 380
# 381
При мене е много слаб превода на Сабина.

# 382
При мене е много слаб превода на Сабина.
Слаб като звук или като съответствие с оригиналната реч?

# 383
Препратките бяха логични. Доста приятна беше сцената със семейството и спомените на всички за взаимоотношенията си с Халис. Успяха да го убедят да се лекува. Доста трогателно си беше, поне за мен.
Малката Айшен показа и тя зъби, залитна в отмъстителна посока
Чичек си запазва поведението на манипулативна и заповедна кучка. Чичек усети, че Айшен нещо шикалкави и уцели в десятката. Веднага съобщи на Айшен, ч АбСун са избягали. Малката подлудя и наверно тя съобщава на полицията, чрез Чичек да бъде заловена Суна. Пак ще гледаме трагедии за Суна.
Гюлгюн е най-чистосърдечна, как лекичко навиваше Есме, че Суна е права да се събере с мъжът си и да отгледат детето си. Тя най - добре разбираше защо Суна действа така.
Всъщност решението на Суна да заминат с Абидин е най-правилното взето решение от нея до сега, но при нея беше тласнато решението от страха да не се разбере за залитането й по Ферит и предателството й. Наистина такива противоречия и попадане в клопка, в каквато е Суна, водят до психодрами с неясен край. Най-доброто би било да е с лечение.
Сейран и Ферит много сладки, нищо че ги определихте като стари другарчета. Много са сладки.
Афра е много красива в тази серия. Мерт също е някак и той одухотворен.
Ще се получат нещата  за СейФер- имат ангели пазители, е често е доста трудно, но съдбата ги събра и няма да ги остави да не бъдат заедно.  Ще чакаме да видим как се получава това малко същество с малките ръчички, както го описваще  Мерт на Сейран. Беше много сладка сцена.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 23:16 от Dimana-nova1

# 384
Като звук. На моменти дори не се чува.

# 385
На мен пък епизода ми хареса. Дано имаме повишаване на рейтинга.

# 386
Днес май няма да имаме фраг?

# 387
Днес май няма да имаме фраг?
Няма, ще чакаме понеделник-вторник.

# 388
Възникват нови въпроси, които по традиция сигурно ще са без отговор: Карам откъде знаеше, че Ферит вместо за Суна се е оженил за Сейран? (ако превода е точен). Губят ми се и моменти, че от скука задрамвах.

# 389
Имам въпрос от едно клипче, което гледах.
Защо Каран се обръща към майка си с Чечек? Вика й по име,а не й казва мамо.
Стори ми се странно,а и май като се замисля не е за първи път това обръщение.

Общи условия

Активация на акаунт