Отговори
# 525
Горе-долу същата работа! 🧿

# 526

Дежа вю.😜

# 527

Хахах,имат инструкции да не им развалят работната атмосфера.

# 528
Здравейте  Kissing Heart  
За трейлъра си  мисля аз и по точно за това защо Ферит и Абидин се сбиват в бара.  Thinking  Сцените със сигурност са пак разпокъсани и не може да се съди от там за  последователността на кадрите и да речем къде е първо Абидин при Суна или при Ферит и в един и същи ден ли се случват двете събития.  Thinking  Хубаво е че той окончателно е схванал какво зло е майка му и как му проваля живота и дано ако всичко се размине благополучно да си вземат багажа със Суна и да заминат на далеч от семействата си.За боя между Ферит и Абидин ако не е заради онази злополучна целувка за какво може да бъде и ако заради това кой му е казал.Може да е маменцето,защото тя със сигурност е успяла да измъкне цялата информация от Айшен или пък може и Суна да и е омръзнало този и онзи да я шантажират заради това и да е изплескала цялата истина на мъжа си.
Афра е голяма сладурана и много хубавичко пее. Heart
Сейран от 2022г до сега ,времето си върви ,а нашето Сейранче става само по хубаво и харизматично.  Heart

и СейФер са си все такива красива и много ,много влюбени един в друг.   Heart

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 16:34 от Eny87

# 529
Първият официално спрян сериал на Шнура за този сезон. 😁

# 530
Първият официално спрян сериал на Шнура за този сезон. 😁

От сърце да му пожелаем да следват втори и трети.Като прекалява до там,че феновете да не могат да се снимат с Мерт на сета, сипвам си в негова чест.И да спре да използва фраговете на Рибарче за гледаемост на проектите си.Боже,как съм му набрала на тоя психар. Rage

# 531
Току що нещо ми направи впечатление и ми е странно - защо накрая на епизода полицаите като провериха личните карти на Абидин и Суна нарекоха Суна Корхан? Когато се ожениха с Абидин нали още не се знаеше, че е Корхан. А и в момента не е официално обявен за Корхан, чисто документално. Защо тогава не я нарекоха с неговата фамилия. Много странно.

Суна Корхан е защото е съпруга на Абидин Корхан! Sparkling Heart Да, когато се ожениха още не се знаеше, че Абидин е Корхан и тогава Суна носеше другото фамилно име на Аби. Wink Но след като стана ясно кой е Абидин и след като Халис го прие - официално го признаха за Корхан. Нека си спомним интервюто пред медиите, когато обявиха кой е Аби и го нарекоха Абидин Корхан и пред обществото. Тогава явно е сменил фамилията си и съответно Суна е сменила своята. Затова са Абидин и Суна Корхан! Revolving Hearts

За трейлъра си  мисля аз и по точно за това защо Ферит и Абидин се сбиват в бара.  Thinking  Сцените със сигурност са пак разпокъсани и не може да се съди от там за  последователността на кадрите и да речем къде е първо Абидин при Суна или при Ферит и в един и същи ден ли се случват двете събития.  Thinking  Хубаво е че той окончателно е схванал какво зло е майка му и как му проваля живота и дано ако всичко се размине благополучно да си вземат багажа със Суна и да заминат на далеч от семействата си.За боя между Ферит и Абидин ако не е заради онази злополучна целувка за какво може да бъде и ако заради това кой му е казал.Може да е маменцето,защото тя със сигурност е успяла да измъкне цялата информация от Айшен или пък може и Суна да и е омръзнало този и онзи да я шантажират заради това и да е изплескала цялата истина на мъжа си.

И аз това искам Ени - тази истина за целувката най-накрая да я кажат и на Абидин и на Сейран и после да започнат всичко на чисто. Само така можем да се наслаждаваме без притеснения както на Сейфер, така и на Абсун. Най-голямото ми желание е Суна и Абидин да заминат заедно и да се обичат. Искам Аби и Суна да са щастливи заедно с тяхното бебе - далеч от майка му, брат му, Ферит, Корхан и всички останали! Дано се случи Hands Pray HugRevolving Hearts

BELL - смятам, че в моите постове има разсъждения подкрепени с реални факти! Не ги измислям аз и не ги смятам за глупости - но щом ти мислиш така - ок! Както казах няма да споря - но мнението ми за Суна и Абидин няма да се промени! И повярвай има много хора, на които им пука за тях. Blush И последно - не пиша за Суна и Абидин, за да ви дразня а защото са любимите ми образи в този сериал, а това е тема както за Афрам и Сейфер, така и за сериала и съответно имам право да коментирам в нея Hands V

anabeell - аз не мисля, че Суна вече ще има каквито и да е залитания към Ферит! Не мисля и че сега ще иска точно той да я спасява или защитава. Според мен тя затвори тази страница от миналото, която я преследваше. Суна си има съпруг и ще разчита именно на Абидин да й помогне! А явно и майка му ще го направи като я заплаши и изнуди, за да не заминат с Абидин на далеч. Thinking

# 532
Току що нещо ми направи впечатление и ми е странно - защо накрая на епизода полицаите като провериха личните карти на Абидин и Суна нарекоха Суна Корхан? Когато се ожениха с Абидин нали още не се знаеше, че е Корхан. А и в момента не е официално обявен за Корхан, чисто документално. Защо тогава не я нарекоха с неговата фамилия. Много странно.

Суна Корхан е защото е съпруга на Абидин Корхан! Sparkling Heart Да, когато се ожениха още не се знаеше, че Абидин е Корхан и тогава Суна носеше другото фамилно име на Аби. Wink Но след като стана ясно кой е Абидин и след като Халис го прие - официално го признаха за Корхан. Нека си спомним интервюто пред медиите, когато обявиха кой е Аби и го нарекоха Абидин Корхан и пред обществото. Тогава явно е сменил фамилията си и съответно Суна е сменила своята. Затова са Абидин и Суна Корхан! Revolving Hearts

И аз това искам Ени - тази истина за целувката най-накрая да я кажат и на Абидин и на Сейран и после да започнат всичко на чисто. Само така можем да се наслаждаваме без притеснения както на Сейфер, така и на Абсун. Най-голямото ми желание е Суна и Абидин да заминат заедно и да се обичат. Искам Аби и Суна да са щастливи заедно с тяхното бебе - далеч от майка му, брат му, Ферит, Корхан и всички останали! Дано се случи Hands Pray HugRevolving Hearts

BELL - смятам, че в моите постове има разсъждения подкрепени с реални факти! Не ги измислям аз и не ги смятам за глупости - но щом ти мислиш така - ок! Както казах няма да споря - но мнението ми за Суна и Абидин няма да се промени! И повярвай има много хора, на които им пука за тях. Blush И последно - не пиша за Суна и Абидин, за да ви дразня а защото са любимите ми образи в този сериал, а това е тема както за Афрам и Сейфер, така и за сериала и съответно имам право да коментирам в нея Hands V

anabeell - аз не мисля, че Суна вече ще има каквито и да е залитания към Ферит! Не мисля и че сега ще иска точно той да я спасява или защитава. Според мен тя затвори тази страница от миналото, която я преследваше. Суна си има съпруг и ще разчита именно на Абидин да й помогне! А явно и майка му ще го направи като я заплаши и изнуди, за да не заминат с Абидин на далеч. Thinking

Ще видим, не бъди толкова сигурна, че Суна няма да има залитания към Ферит ако наистина той и помогне, защото ще си мисли че той и помага защото изпитва нещо към нея, а то ще бъде защото ще се чувства виновен, не виждам много хора да им пука за Суна и Абидин то си личи и от рейтингите, че Суна и Абидин не са им интересни

# 533
Роксис, никога не си ми пречила, че излагаш позицията си тук, нито съм била притеснена от обема на постовете ти (аз самата също не мога да бъда лаконична, въпреки опитите ми) и винаги те чета внимателно. Аз съм ужасно любопитно същество и затова проявявам нездрав интерес към всички мнения по дадена тема. Обичам да ги събирам, анализирам, отсявам, съпоставям с моето и т.н. Има тези в постовете ти, с които съм съгласна, но има и такива, с които съм на диаметрално противоположно мнение. Суна е нашата разделителна линия. Wink Съгласна съм, че е сложен образ, изигран по възможно най- добрия начин от Берил и точно затова е толкова мразен всъщност. Тук ще отворя една скоба, за да я съпоставя с Пелин, изиграна от Буче, която колкото и да ми беше досадна, не успях да я намразя истински. Има обаче малки детайли, които сякаш ти се изплъзват при анализа на този образ. Не казвам, че и аз нямам пропуски, но затова чета мненията и на другите. Суна на два пъти искаше да се отърве от бебето си и докато първият път беше спонтанно, веднага след излизане от кома, то вторият път вече беше обмислено. Имам предвид конкретен разговор между нея и Сейран в новия апартамент на Корхан, когато Гюлгюн ги подслушваше. Там няма как да бъде извинена, колото и да ни се иска. Това бебе е връзката й с Аби, а към онзи момент тя не желаеше една такава връзка. Всъщност, след 89 епизод, тя правеше всичко възможно да се дистанцира от Аби. Изхвърли го от живата си като ненужна вещ, не като човешко същество. Ако сценаристите и режисьорът бяха решили да върнат Суна при Аби във всеки друг момент, можеше и да допуснем, че все пак се е вразумила и иска да отгледа детето си с него. Но връщането й при Абидин непосредствено след изповедта на Ферит, която тя чу, ни навежда само на една мисъл - тя е удавник, а Аби е единствената й спасителна сламка. Любовта липсва в това уравнение.
  Суна проявява много черти от характера, които няма как да бъдат наречени почтени. Във втори сезон тя лъжеше (пример: излъга Сейран, че я вика Есме, само защото Сейран утешаваше Ферит, покрай драмите му с Пелин, а на Суна й се прииска тя да изпълни тази функция), клеветеше (пример: обади се на Кязъм, за да натопи Сейран, че отново се вижда с Ферит) и открито ревнуваше сестра си (пример: тя се вцепени, виждайки целувката между Сейран и Ферит в болничния коридор, пак покрай драмите му с Пелин). Това си бяха абсолютно нейни решения, нейни проявления на характера и всеки опит да ги пишем на сметката на врачката са смехотворни. Ще се повторя (писала съм го и в друг пост), че врачката изкарваше наяве само черти на Суна, които са заложени в нея, тя не й е придавала нов характер, т.е. не я е правила такава, каквато не е. Суна искаше Сейрна да я няма, затова когато беше отвлечева, тя изживя дълбока криза (сподели я с Кая, седнала на един прозорец) и сякаш започна катарзисът й.
Съгласна съм с теб, че и двамата с Ферит имат еднаква вина за предателството към любимите им хора. Предателство, което започна много преди целувката всъщност. Даже, ако трябва да степенувам, Ферит ми е една идея по- виновен, защото Суна винаги е била по- лабилна и сякаш това малко може да смекчи вината й. От друга страна обаче, на Ферит му отне по- малко време, за да започне да чувства угризения на съвестта. Суна такова така й не изпита. Тя започна да има очаквания и да предявява претенции към Ферит (примери: когато ги свари в леглото със Сейран разбра, че очакванията за промяна няма да се случат; претенциите й се изразяваха в разговорите в кухнята, когато Айшен ги чу и в стаята на Ферит, когато я изхвърли). Суна така й не се притесни, че е извършила нещо нередно до момента, в който разбра, че още някой знае за случилото се. Тя започна да призовава Аллах да й помага, когато се озоваха в болницата с Айшен. Дори и сега, аз не съм убедена, че угризение е това, което я движи, а не срам. Суна ще бъде много засрамена, ако всички разберат за нея и Ферит, но дали въобще съжалява?

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 18:00 от Fi79

# 534
Роксис, ще ме извиняваш! Никакви разсъждения няма, а само преразкази и то пречупени през това какво на теб ти се иска! Не спори, не казвам и кой и какво да харесваш, но и не навирай пристрастията си! Суна и Абидин са с поддържащи роли и историите им въобще не вълнуват масата фенове! Но явно има двама, трима като теб, които ги боготворят!
 Ялъ Чапкънъ = СейФер🧿
И постоянната физиономия на многопластовата! 🤣

# 535
Роси  искрено се надявам да ти се изпълни желанието и Суна и Абидин да могат да бъдат щастливи заедно с детето си.Hug   И двамата направиха грешни ходове и двамата имат грешки ,но ако и двамата искат да са заедно ще направят и компромиси и ще си простят грешките в името на детето и бъдещето си .
За Суна мисля ,че ще бъде най-правилно да се отдалечи от живота на сестра си и съответно на Ферит,защото когато са заедно някак си все се стига до тези спомени и грешки от миналото.Суна ми се иска да я пиша объркана и емоционално нестабилна и поради тази причина да прави грешки,защото иначе не ми се връзва онази Суна от първи и втори сезон е с някои изключения де  Simple Smile ,а също и от началото на трети сезон ,която обича и наистина я е грижа за Сейран да иска да бъде на мястото на сестра си ,да и завижда или да е влюбена в мъжа и.Надявам се Суна да е объркана и просто да не може да превъзмогне миналото и все да се пита ами какво щеше да е ако се бях омъжила за Ферит   Thinking ,а не да е меркантилна  и луда кучка която не обича никой защото това би наранило дълбоко Сейран.
На скоро някой тук в темата беше написал ,че Сейран се доверява и разчита повече на Суна отколкото на майка си и се замислих ,че наистина е така .Суна винаги е била до Сейран в много тежки моменти за нея  ,мисля че наистина я обича истински ,но я има и  тази сестринската ревност и чисто женската ревност също ,че Сейран е да речем повече обичана и от родители и от съпруг или ,че получила повече от съдбата или още и още други помисли може да има Суна,но много силно го искам и се надавам ,че няма злоба и омраза към сестрата .
За всички ще най-добре ако всичко се размине благополучно де Суна и Абидин да се отдалечат от Корхан и от фемилито на Абидин и да си изградят техен си живот ,да започнат всичко на ново без сенките на миналото и без този силен дразнител  Ферит ,който уж за добро ги прави нещата ама като се завърти повече около Суна и тя започва да забравя кое е правилно и кое грешно.  Simple Smile

# 536
# 537
Чета и се опитвам да си представя като как Ферит и Суна ще се изповядат пред Сейран и Абидин за "преживяното" и мъките ще приключат, всичко започва на чисто.(?) Ами ... не мога да си го представя...

# 538
Скрит текст:

# 539
Гледам, Циала писала снощи в Х, какво толкова сме се били вманиачили по тази сцена в 89 епизод. Толкова други неща били ставали в дизито, пък ние... Охх бееее Grinning

Общи условия

Активация на акаунт