Сцените със сигурност са пак разпокъсани и не може да се съди от там за последователността на кадрите и да речем къде е първо Абидин при Суна или при Ферит и в един и същи ден ли се случват двете събития.
Хубаво е че той окончателно е схванал какво зло е майка му и как му проваля живота и дано ако всичко се размине благополучно да си вземат багажа със Суна и да заминат на далеч от семействата си.За боя между Ферит и Абидин ако не е заради онази злополучна целувка за какво може да бъде и ако заради това кой му е казал.Може да е маменцето,защото тя със сигурност е успяла да измъкне цялата информация от Айшен или пък може и Суна да и е омръзнало този и онзи да я шантажират заради това и да е изплескала цялата истина на мъжа си.

Да, когато се ожениха още не се знаеше, че Абидин е Корхан и тогава Суна носеше другото фамилно име на Аби.
Но след като стана ясно кой е Абидин и след като Халис го прие - официално го признаха за Корхан. Нека си спомним интервюто пред медиите, когато обявиха кой е Аби и го нарекоха Абидин Корхан и пред обществото. Тогава явно е сменил фамилията си и съответно Суна е сменила своята. Затова са Абидин и Суна Корхан! 
Сцените със сигурност са пак разпокъсани и не може да се съди от там за последователността на кадрите и да речем къде е първо Абидин при Суна или при Ферит и в един и същи ден ли се случват двете събития.
Хубаво е че той окончателно е схванал какво зло е майка му и как му проваля живота и дано ако всичко се размине благополучно да си вземат багажа със Суна и да заминат на далеч от семействата си.За боя между Ферит и Абидин ако не е заради онази злополучна целувка за какво може да бъде и ако заради това кой му е казал.Може да е маменцето,защото тя със сигурност е успяла да измъкне цялата информация от Айшен или пък може и Суна да и е омръзнало този и онзи да я шантажират заради това и да е изплескала цялата истина на мъжа си.

И последно - не пиша за Суна и Абидин, за да ви дразня а защото са любимите ми образи в този сериал, а това е тема както за Афрам и Сейфер, така и за сериала и съответно имам право да коментирам в нея 
Да, когато се ожениха още не се знаеше, че Абидин е Корхан и тогава Суна носеше другото фамилно име на Аби.
Но след като стана ясно кой е Абидин и след като Халис го прие - официално го признаха за Корхан. Нека си спомним интервюто пред медиите, когато обявиха кой е Аби и го нарекоха Абидин Корхан и пред обществото. Тогава явно е сменил фамилията си и съответно Суна е сменила своята. Затова са Абидин и Суна Корхан! 

И последно - не пиша за Суна и Абидин, за да ви дразня а защото са любимите ми образи в този сериал, а това е тема както за Афрам и Сейфер, така и за сериала и съответно имам право да коментирам в нея 

Съгласна съм, че е сложен образ, изигран по възможно най- добрия начин от Берил и точно затова е толкова мразен всъщност. Тук ще отворя една скоба, за да я съпоставя с Пелин, изиграна от Буче, която колкото и да ми беше досадна, не успях да я намразя истински. Има обаче малки детайли, които сякаш ти се изплъзват при анализа на този образ. Не казвам, че и аз нямам пропуски, но затова чета мненията и на другите. Суна на два пъти искаше да се отърве от бебето си и докато първият път беше спонтанно, веднага след излизане от кома, то вторият път вече беше обмислено. Имам предвид конкретен разговор между нея и Сейран в новия апартамент на Корхан, когато Гюлгюн ги подслушваше. Там няма как да бъде извинена, колото и да ни се иска. Това бебе е връзката й с Аби, а към онзи момент тя не желаеше една такава връзка. Всъщност, след 89 епизод, тя правеше всичко възможно да се дистанцира от Аби. Изхвърли го от живата си като ненужна вещ, не като човешко същество. Ако сценаристите и режисьорът бяха решили да върнат Суна при Аби във всеки друг момент, можеше и да допуснем, че все пак се е вразумила и иска да отгледа детето си с него. Но връщането й при Абидин непосредствено след изповедта на Ферит, която тя чу, ни навежда само на една мисъл - тя е удавник, а Аби е единствената й спасителна сламка. Любовта липсва в това уравнение.
И двамата направиха грешни ходове и двамата имат грешки ,но ако и двамата искат да са заедно ще направят и компромиси и ще си простят грешките в името на детето и бъдещето си .
,а също и от началото на трети сезон ,която обича и наистина я е грижа за Сейран да иска да бъде на мястото на сестра си ,да и завижда или да е влюбена в мъжа и.Надявам се Суна да е объркана и просто да не може да превъзмогне миналото и все да се пита ами какво щеше да е ако се бях омъжила за Ферит
,а не да е меркантилна и луда кучка която не обича никой защото това би наранило дълбоко Сейран.
Препоръчани теми