ЮНСКОТО детенце вече е голямо с малката муцунка ме нарича мамо

• 10 988
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
За гърнето-мисля да я пробвам вече,макар че не сме взели още.Аз се чудя ,какво да взема??Виждала съм едни с дръжки ,но незнам дали не ги разсейват .              За чувалчето  вече писах,но пак-ние спим от есента и няма проблеми.Сутрин като я взема при мен  го махам ,а крачетата са направо горещи,а е боса.  За ушичките-аз се отказах.Като порасне сама да решава.За кивито-аз съм и давала няколко пъти и няма нещо, пупу .За сега това от мен,че малкия дзвер нещо мрънка,май за сън                 чао за сега мамчета                                                        55

# 91
  • Бургас
Привет ние се прибрахме от разходка много късно и сега мама я болят краката,а Йоанна калпазана наспана и щаслива прави бели.

Дирдрие (дано вярно съм го написала) не се знае мила дали ще успееш да го опазиш сладурко да не си пробие ушите,че мойто мъж на стари години му дойде таз добра идея и сега ходим заедно да си избираме обеци  Laughing,че си проби и двете.

Ади мила дано при вас нешата да се оправят и ти да си по-спокойна и да се радваш на бебчо Praynig.

За снимането той и моя мъж май не ще да го изтипосвам ама кой ли го пита  Wink.
Анни съжалявам,че не се видяхме днес,но идва лято и се надявам да се виждаме по-често.

Целувки на всички

Дано и утре да хубаво времето,че в къщи не се седи.

# 92
  • Варна
Здравейте!
Ади, Hug дано скоро се оправите и забравите за тази алергия
Използвахме днес хубавото време и цял ден бяхме навън
ето една снимчица Mr. Green
А ако ви се гледат още http://snimka.bg/album.php?album_id=64777&photo=75

# 93
 Добър вечер мамета! Рядко ви пиша, но щом става въпрос за показване на татковците, може ли да не се включим newsm44 newsm44?
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=53483&photo=118

# 94
ай, Агнешка, като манекенка си, пу-пу Wink Много си фина.

и ние си изконсумирахме порядъчно слънчевия ден. И понеже героите са уморени, качвам само една снимка от днешния ден. Колелото е на авера Боби, той е от по-горния клас  Wink Боби имам в предвид, де  Mr. Green

спокойна вечер и сладки сънища   smile3524 Sleeping

# 95
И не само Агнешка е като манекенка-Анни,много си фотогенична.....и бебоците ви,де........
Елето-позволих си да ви разгледам и другите снимки-много сте сладки цялото семейство...и татито ви явно е доста активен в отглеждането на Владислава....
Ади-дано тоя път да се захраните успешно...и да ви избият най-накрая тия пусти зъби Praynig
За дупченето на ушите-ние ще даваме каквото и колкото си искат да дупчат...то и у нас е приоритет на мъжете да са по-накичени...нашия тати ме води с две дупки......обаче аз съм напред  в други области......та при такива родители,ще е най-малкото нередно да ограничаваме децата....

# 96
  • София
Meca,честити ви 9 месеца    ura newsm18ЛЕКА И СПОКОЙНА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ БЕБОВЦИ И МАМИ    sleepuu  sleepuu  sleepuu

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 08:12 от gabinki

# 97
Maмита днес се включвам късно , но за жалост нещо се рзболявам и ще се простя с разходките в парка поне за няколко дни  Sad Софиянки няма да плачете за мене Mr. Green
Боли ме цялото тяло , едвам дишам а и вдигнах т 39 градуса. Rolling EyesСега съм малко по-добре , утре съм на док-моля се само слънцед да е здравичка Praynig
Ади имаш едно виртуално гуш и от мен  Hug Two Hearts
Бебоците и татковците са супер! Grinning
Анни и agne6ka са много страхотни  мацки  newsm10
Нашия тати едно че не иска да се показва из нета , пък и ще взема да спечеля конкурса направо , защото Нансен му е одрала кожата smile3534 та на мен прилича само по това че е момиченце smile3521
Киви не давам по съвет на педито
Обици дори и през ум не ми е минало , та като порасне да си пробива където иска и без това надали ще ме пита  newsm78.
За РД още мисля то една пуйка мислила , мислила и нали знаете censored
За секса ...изобщо не знам какво да кажа освен че се държа безотговорно , макар че нямам намерение скоро да се включвам в друга отчетна тема  preggo ама то ум царува , ум робува , ум патки пасе та и моята е такава. smile3506
Явно от температурата много глупости ми идат в главата , която нещо доста ми тежи и свършвам поста преди да съм си полегнала на клавиатурата smile3505
Лека нощ ! smile3524

# 98
# 99
Добра вечер мили дами Hug
Челядта заспа, родителското тяло и то и най-накрая влязох да се

ТатаЛинКО, колко хубаво си го описала за дворчето и семенцата, за живота и красотата във всичко това Kissing Heart

ЕликдиРЧе, нищо не става Sad....само тая надеждни ама май така и ще си умра Cry Cry Cry
А ти къде си Hug

Нагледах се на хубави мъже  smile3503 и още по-хубави дечица Hug

Сонка, Агнешка какви бедъри вадите  а Анни много сте сладки - харесва ми прическата ти, ама пусто като не ми стои добре бретон  cry

За конкурса - ще участвам само за спорта, понеже какво вече споменах, ако някой ме е прочел ....Миши прилича на мен Two Hearts

За дупченето на ушите - нямам нищо против - таткото аз го накарах и сега има 3 дупки като мен Mr. Green

Лида, ЛюбкЕ, КорниШОНка мерсаж за къщичката и Любке, пожелавам ти а и на всички други, които си мечтая за къщичка с дворче един ден да им се осъществи тази мечта Wink Peace

За чувалче...имаме, но не го слагам Wink

Пинк, поздравления за килцата  newsm10 давай така и занапред  а аз кога ли ще те догоня smile3518
За сватбата - хич да не ти пука за свекърите, важното е, че мъжО ти е съгласен да те вземе булка

ПепиТКА, забравих да те поздравя за хубавата ни пролетна темичка  Kissing Heart

За  bdbaloni ще е в клубче с деца и вечерта с бабите...така си мечтаех един ден и аз да имам тази възможност и толкова съм плакала като бяхме в Канада, че не мога да споделя този така хубав празник с родителите ми Weary

Елиа, добре завърнала се Hug

За  smile3550 - ами Мишлето, което наричам МеЧИ още няма, но и това ще стане newsm10
Утре ще местим кошарата тук в нашата стая и ще започвам да го уча да заспива сам - да видим кога и дали някога ще стане smile3506

Лека вечер и много целувки от мен

# 100
.....

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 19:07 от ДИдка БГ БанДИТКа

# 101
Мацки,малко спамче,но с благотворителна цел!Гласувайте тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174560.0 В помощ на сираците е!

# 102
  • Бургас
Eхо, добро утро на всички! Днес май аз ще раздавам кафето  food010 kaffeetrmker_2
Страхотни татковци са всички. Супер!!!Добре, че се сетих за това, че да се разведри малко темичката Grinning Аз вече си имам фаворити, но няма да казвам. Ако може Пепитка да направи така, че да гласуваме не за един, а за двама, трима newsm78 Иначе всеки ще си гласува за неговия тати. Аз от сега казвам, че Алекс си прилича на мен и точка Peace Каката е одрала кожата на татко си.Ха, няма сега и той да е на него......Naughty
Гледам обсъждате чувалчето - от началото на зимата Алекс спи в чувалче. В дните, които е изпрано е без и няма да ви казвам какво въртене и мънкане цяла вечер...Така, че си го ползваме нон-стоп и нямам идея  като стане топло как ще е.
Да се отчетем и ние с една солидна беля - оня ден отвори капака на пералнята докато работеше. Като се ливна една вода.... незнам него ли да дърпам или да я затварям. Мислех, до сега, че няма как да се отвори като работи, ама и това стана...
Хайде, лек ден на всички и приятна разходка.

Eто го и нашия тати, но това е преди 3 месеца. Опитах се да го снимам сега, но не иска, а малкият пък само мига от светкавицата hahaha

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 08:35 от mle4ko

# 103
  • София
Добро утро и от нас.Надявам се всички мами да са се наспали сладко,а бебеците още повече JoyТези облаци навън хич,хич не ми харесват  ,само да не стане така  Wear Umbrella,че е лошо Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverКъсмет през днешния ден Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 104
Добро утро smile3507....хм newsm78 аз закривам темичката за деня - аз я откривам (млечко ме е изпреварила, ама докато изпратя ВикО) .....нещо много  luvbed подушвам  smile3503

Мерси за кафенцето  Wink аз давам малка доза закуска

....и млечко, аз също си мисля, че не може да се отвори пералнята и за това съм му позволявала да пипа докато работи, но от сега нататък  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт