ЮНСКОТО детенце вече е голямо с малката муцунка ме нарича мамо

• 10 843
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
  • на брега на Дунав
Здравейте маминки. Аз само да се отчета, че нещо не ми остава време за писане тези дни. Почнахме с преместването и вече сме на вили и на могили в къщи. Тези дни се очаква съвсем да се затрия от темичките, че не се знае кога ще благоволят да прекарат нета в свеки.
Исках да кажа само честито на Иванна и на Таби и на готиния татко за победата. Ама приликата си е видна просто.  Hug
Страхотни котанки сте постнали. Много кокетна мадама и готин момък. Crazy
За кърмата и оченцата. Наистина много противоречиви неща съм чучала и аз. Сами беше със запушено слъзно каналче като беше съвсем мъничък и да си кажа честно промивах с лайка и капвах по капка две кърма. Още от време оно се говори за качествата на кърмата, макар че доста се говори и против нея. Аз лично мисля че помага  Peace
Добре дошла на мама Gu и  на порастналото съкровище бебе Кая.    bouquet
Любе дано се оправи бързо Ивчето, че и аз чела недочела едва сега видях, че сте се изгорили. Много бутат тия малките и в къщи сме така.  ooooh! А печката е първото нещо, което отива да бута щом го сложа в проходилката  ooooh!
мама Яна каквато и да е причината за това, че бебо не качва дано всичко се нареди и да се поуспокоиш.  Hug
Оставям ви милички. Ще ми липсвате идните дни. Макар, че понякога ми идва да се сръфам с някой  Mr. Green  все пак всички по свему сте ми близки и затова ги гушкам всички.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug, пък който приеме приеме. Лека вечер ви пожелавам и спокойни сънища.

# 286
Честит рожден ден на Мишел,знам че няма много време да пише,но се надявам,че поне от верме на време влиза да ни нагледа......Та,пожелавам и много здраве,любов и късмет...и парички да си купи всичко останало!!!

# 287
  • Пловдив
Добро утро от нас.
Първо да ви кажа, че слагам първото заглавие от трите събрали еднакъв брой гласове и второ:

Мишел, честит рожден ден мила. Бъди винаги обичана, щастлива и все така всеотдайна майка

# 288
Добър ден и от нас!
Благодарим за сърдечното посрещане!!!!
 newsm51
Ще сложа снимки, най-вероятно по-късничко.

Честит празник на Мишел!  bouquet

# 289
  • София
Ох, ние пък имаме противоположния проблем... Нещо много се надунди Вики и се чудя какво да правя. Ще сменям адаптето с полуадапте, а след още известно време мисля да минем на кисело мляко. Мисля също да наблегна повече на киселите, въпреки че никога не съм прекалявала с кашите. Иначе въпреки, че изглежда все едно ще се пръсне по шевовете, Вики не се спира по цял ден. Не си сяда на дупето, вършее из леглото или с проходилката, а новото е, че иска да ходи за ръчички (та на мама кръста взе да се обажда вече).

За кърмата в очите на бебе не мога да се произнеса, но мъж ми се отърва от хроничния си конюктивит с кърма, а дълги години нищо не го облекчаваше. Сега съм оставила доста запаси за него във фризера.

Общи условия

Активация на акаунт