ЮНСКОТО детенце вече е голямо с малката муцунка ме нарича мамо

• 10 851
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Софийски мами,някоя от вас ползва ли кухнята на Хр.Максимов в Гео Милев??Аз се чудя какво да правя ,да се запиша или не.... newsm78

# 256
Добра вечер мили майчета  wavey

Аз да се отчета, че днес бяхме на консултация и Иванна вече е 8 000 кг. и 71 см. Може да яде вече и свинско, агнешко и риба, а на кухня ще я запишем след няколко седмици. Лошото е, че поддържа пак Т 37 и 3 и във вторник ще ходим да даваме стерилна урина  Cry Вече ми писна с това незнание за какво става въпрос с тази Т.

Емси, направо нямам думи  #Cussing out Това е ужасно. Много силно ви прегръщам и пожелавам да минава бързо. Юнака няма да помни нищо след време...  Praynig
Ноел, благодаря за клипчето много се смяхме с мъжа ми  newsm10
Благодаря ви момичета за думите по- адрес на татито и Иванна, както и на тези, които са гласували за нас в анкетатаnewsm51 newsm51 newsm51
Валкирия, аз ще ти кажа за един бабин лек(да не ме нападнете сега)... С майчина кърма ако й се сложи в окото ще мине за нула време. казвам го от личен опит. Преди време Иванна имаше същия проблем с едното око и аз и сложих кърма и за два дни мина всичко. Ако искаш да пробваш мога да дам кърмица  Peace
Люба, мъжа се занимава близо от 10 години с това. В началото е започнал като любител, а сега вече се занимава професионално. Много съжалявам за Ивчо и нека бързо да минава ръчичката  Praynig
Butterfly, на Иванна и се подсече дупето, когато пи антибиотика, чак кръв имаше, и й мина с кремчето на мустела за подсечено дупе, много съм доволна.
Ето и нашият домашен любимец:
Лека и спокойна вечер от нас   bouquet

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 20:14 от TABBY

# 257
Здравейте!
Любе мале мале при вас май наистина е  #Crazy  Дано Ивето се оправи по-бързо и батко Сами да слуша повече  Peace
Ноел наистина се посмях с бебетата то и Диди все се смее.
Пеперудке дано бързо се оправяте и вие.Аз съм го мазала с Здраве и Бочко.
Момичета айде и аз малко да внеса развеселение с танците на мойто диване.Ама сигурно се е метнал на мен аз много обичам музиката и танците.
http://www.vbox7.com/play:f6a3705d
Лека вечер ние отиваме да папаме  Laughing

# 258
  • София
Ноел, бебетата са разкошни, у тях е определено весело във всеки един смисъл Simple Smile

Кабранска, сега прочетох за произшествието на Ивчо с радиатора.... ужас, миличкия, сигурно бая го е заболяло... Дано бързо да минава и да е разбрал, че там пари  Praynig

Таби, ама според повечето педиатри това не е температура за притеснение, нали бебчовците имат по принцип малко по-висока телесна температура. Ти защо така се шашкаш? Според вашата лекарка това сериозно ли е? Дано да не е  Praynig

Сонка, ама Диди бая добре е овладял чупките, сладур  Party

# 259
Здравейте, за първи път пиша тук, а и като цяло в този форум.
Казвам се Ина и съм от София.
Дъщеря ми се казва Кая и е почти на 9 месеца. Родена е на 27.06.2006, Окръжна болница - София, след ужасно тежка бременност. Но важното е, че всичко сега е ок и Кая е при нас...  Heart Eyes  на "пук" на една "МИЛА" докторка от педиатрията в София, кято ме гледа на 3D ехограф в 5-я месец.
Емси, изчетох темата- много тежко, наистина, но трябва да си силна миличка! Желая ви УСПЕХ!!!!!

# 260
Мама gu и бебе Кая - ДОБРЕ ДОШЛИ!  welcome welcome welcome

# 261
Здравейте, момичета!
пиша рядко, но съм тук!
Да се отчета за моя малък дзвер. сигурно ще бием всички класации по слаботия - преди една седмица се мерихме и на 8 месеца и 20 дни Божидар тежи цели 7.600. За 2 месеца не емръдна нито грам. дълъг е 68 newsm78
Направо не знам. А яде си детето, на кърма е още. Обаче не се спира това чудо бре. ходи във кошарата без да се държи, пусна го по коридора и той по стената се държи и върви, а караката му като солети, от къде има тази сила това дете...
Не съм го мъчила да ходи, той сам си напредва, няма вариант да седи на дупе, лазене абсурд.
Ама пък и толкова слаб...
Дайте ми съвет.
Храня го така:
към 5 сутринта кърма
9-9.30 - попара
13-30 - супа/без сухар/+пюре/месно, зеленчуково/
17.30 - крем, кисел,грис
21.15 - кърма

Не плаче , спокоен е , значи не  гладен... Или погрещно си мисля newsm78
Няма зъбки още...
Това е от нас за растежа ни.
Емси, не ми се мисли какво си преживяла, като чета и ми става лошо... На нашия мъник пишока пъке  с дръпната юздичка, не знам как да ви го обясня, роди се със забелена пишка и отдолу прсто му е много дръпната кожичката. Много се притеснявам, защото според мен ще се наложи някаква коземтична операция, нито знам къде да го водя, нито мога да преценя към кой да се насоча. В Пазарджик няма такива детски специалисти.
Направо не знам - да не се налага на никой да ходи мчесто на доктор!

# 262
Здравейте!
Днес не излизахме, но пък за мое учудване Кари беше много послушна и аз си починах.Даже поспах с нея.
За почистването на ушичките-аз използвам клечките с ограничител.Почиствам ги през ден, два.Тя обича да ги почиствам, кротва се и се нагажда.Спомням си , че като малка и аз обичах мама да ми чисти ушичките и все и виках защо нямам три ушички. Laughing
За бурканите-при нас ни искат 7бр.Но не такива, а бурканчета от конфитюр/400 гр./а тези не са ли малки по гр.180-190 гр.?
Млечко, изглеждаш прекрасно, като ученичка.
за менюто:
до 06,00-изпива 170 АМ
08,00-08,30-попара/1 сухар+сирене+масло, поляти със супата от кухнята, с вода не иска/ ;банан с АМ;плодово пюре+АМ
12,00-12,30-ядене от кухнята
16,00-десерт от кухнята
20,30-200 АМ+бишкота "Плазмон"
И сокче пие.
Когато няма кухня сме на готови пюрета и кашички "Лека нощ".
Лека!

Гели, я ме светни за тези бишкоти. За първи път ги чувам.

# 263
  • Пловдив
Здравейте пак
Изтрих старата анкета за да пусна такава за заглавието на следващата тема.
С най-много гласове- 22, таткото на Иванна е "Юнски татко N1". Ама то при тази потресаваща прилика нямаше как да е друго.
Лека нощ от нас
До утре  Hug

# 264
  • София
Добре дошли на Ина и малката принцеса с красивото име Кая. Дано при нас ви е интересно и приятно Simple Smile Пусни, ако искаш снимки да ви видим.

Яна, за мен не е съвсем нормално за два месеца детето да не качи нито грам. Аз бих се притеснила. Но всички знаят за тревогите около ненаддаването на моята бузанка преди месеци, та може да ме обвинят във вманиаченост по темата. Вашият педиатър какво казва по въпроса? Ако искаш давай през ден каша следобед, тя е по-калорична. Аз за бишкоти Плазмон не съм чувала, знам че има бисквити Плазмон, които се продават и н апрах и са точно за добавяне в АМ. Става нещо като по-рядка каша.
Храната е важна за бебетата, та те основно от това растат, така че според мен не е за подценяване факта, че бебето ти не качва. Дано всичко е наред  Praynig

Честито на таткото на Иванна! Приликата наистина е убийствена Simple Smile
Е, чак сега разбрах за какво въщност била анкетата - за най-голяма прилика.

# 265
  • Пловдив

Честито на таткото на Иванна! Приликата наистина е убийствена Simple Smile
Е, чак сега разбрах за какво въщност се гласувало - за най-голяма прилика.

Аааа, Кате, не беше точно така. Нямахме определен критерий. Всеки си гласуваше както иска. Кой за прилика, кой за секси татко.... важното е че има победител, а най-важното, че няма сърдити  Wink

Този път наистина ви казвам лека нощ и отивам да си гушкам сладура  Simple Smile

# 266
  • София
Здравейте!

Добре дошла на мама Gu с бебе Кая!
Люба стискам палци на Ивчо да му мине по-бързо изгоряното!
Таби и на мен педиатрите са ми казвали,че тази температура не е тревожна Thinking
Валкирия и Ники има проблем с едното оченце,но неговия канал се е стеснил не е напълно запушен. Масажирам го по 5 пъти на ден и го мия само с преварена вода. Очната лекарка ми каза ако има по-силен секрет да слагам капки Оkacin догато изчезне. За сега има ефект и дано да се оправи! Praynig

Лека вечер!

# 267
  • София
Пепи, аз нали си падам по редактирането (професионална деформация), та затова ми се щеше да има ясен критерий за гласуване, щото голяма обърквация падна. Нищо повече.  Peace
Важното е, че беше забавно Simple Smile Браво на победителя, браво
за това, че е сътворил такова чудно цвете като Иванна  Peace

ааа, забравих да кажа пак за очния секрет - в никакъв случай не слагайте кърма! Това пак го знам от поне двама офталмолози. Кърмата е отлична среда за развиване на микроорганизми и при една евентуална инфекция на окото, кърмата може да засили проблема, вместо да го реши. Това са очи бе хора, моля ви внимавайте какво слагате, особено на бебета!

Айде стига ми мрънкане за днес... Лека и спокойна нощ!   bouquet

# 268
Добре дошла на новата мами и на нейната принцеса Hug Hug HugОтносно наддаването ,и ние бяхме така преди месец,два....дори втория месец бяхме назад с 100гр.Това не е тревожно,както ние така и децата приемат промяната в околната среда различно.Сега сме с 538гр. нагоре .Другото ,което е че започват да се движат много,зъби им никнат и т.нат.Според мен не бива да се притесняваш.С храненето  и ние сме долу-горе така.Нашия док ни препоръча каши и пак сме на 1 жълтък през ден,така че сега всичко е ок Peace

# 269
  • Den Haag
Добро утро   bouquet, очертава се слънчев и прекрасен ден, желая ви приятни емоции  Grinning.
Сега ще храня бебо и по-късно ще излизаме на разходка.
Ето го и нашия режим:
 8:00- попара,каша,макаронки или бисквитки с кис.мляко
11:00-настърган плод или плодово пюре
 2:00-супа и основно ястие от кухнята  Grinning
 5:00-  кремче
 8:30-220гр. АМ
И след това спане до сутринта  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт