ЮНСКОТО детенце вече е голямо с малката муцунка ме нарича мамо

• 10 989
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
emsy прегръщам те много силно.Свива ми се душата като чета какво си преживяла. Като знам аз от една сонда как се чувствах, направо не знам на теб какво ти е било .Всичко, което изпитах аз умножено по 100. Лекарите са толкова безчувствени, виждали са какво ли не и винаги казват "Айде ,какво толкова", обаче никой не може да надникне в душата на една майка, за да разбере как се чувства и какво преживява, когато детето й страда.Ами детето....
Дано всичко бъде наред и повече никога да не се налага да изживяваш подобни неща. Praynig

# 241
  • София
Ох,emsy,разплаках се като прочетох поста ти,ама си представям какво ти е на теб.Пиши как е Бобчо,дано бързо се развесели малкият сладурчо Kissing Heart.На Дими също му цепнаха пишата в Пирогов,но беше на 6 месеца и не знам дали от възрастта,но нищо не разбра и даже не се разплака,може би нашата фимоза не беше толкова напреднала.Оттогава не сме имали проблеми,слава богу Praynig.А за пъпната херния-на моя приятелка детето беше така и й бяха казали,че се чака до 1вата годинка,защото понякога се прибира сама,макар и бавно.Освен това й бяха казали,че е ако не е по спешност планови операции с пълна упойка не се правят до 1 годинка. newsm78Колкото лекари-толкова мнения,за жалост.Гушкайте се  action032и скоро всичко да остава зад гърбът ви.Valkiria,Дими го мъчиха много стафилококите,като беше на 1-2месеца,та до 4я някъде.Какво ли не мазахме и капахме-ефект никакъв,накрая бяхме спрели всичко и изведнъж му минаха от самосебе си.

# 242
    Включвам се само да напиша с големи букви /и не искам никои да ме упреква Naughty/, но БЪЛГАРСКИТЕ ДОКТОРИ СА ПЪЛНИ ОЛИГОФРЕНИ! Превърнали са професията си в бизнес и на никои не му пука за пациентите пък било то и дечица smile3512. НЕ6ТАСТНИЦИ И БОКЛУЦИ! Говоря предимно за конкретния слу4аи на Емси, за6тото със сигурност има и изклю4ения и все о6те съвестни лекари. Емси мили4ка, много се разстроих и за това съм толкова вулгарна smile3515, но това е положението. Таталина е права, 4е е трябвало поне да те предупредят, и ти да има6 последната дума и право на избор. Ако подобно не6то се слу4и с моето дете /не даи си Боже Praynig/, незнам как 6те удържа мъжа ми в такава ситуация.
   Извинете ме за пиперливия ми език, оба4е това заслужават тези изверги.
   Изпра6там хиляди прегръдки на Бобко Hug, дано да забрави и съзнанието му да отхвърли това преживяване.

# 243
Ох,и аз съм бясна заради абсолютната идиотщина по болниците ни-по закон имаме право на "информирано съгласие"-което означава преди каквато и да е манипулация да ни бъде обяснено подробно какво,защо и как ще бъде направено/колкото и рутинна според лекаря да е тя/..и едва след като родителят/настойника/ или лицето на което ще бъде правено се съгласи-си предприемат действия......Аз и друг път съм ви казвала,че имам особенно отношение към лекарското съсловие/особенно когато на 22 ми казаха в прав текст,че съм"пътник",после на 25 ,след като оживях въпреки техните намеси-че не мога да имам деца....пък ей ги на/......и сега за пореден път съм на път да кажа,че медицината би трябвало да е хуманна ,а не комерсиална област/`щото определено е така-дайте да ви продадем лекарства и да ви направим редовни пациенти/....ще ме прощавате за изблика-ама и аз като Лида-не можах да се стърпя......
Емси,знам,че много ти се насъбра....но и знам,че и ти и мъж ти сте силни и ще преминете и през това изпитание-но се моля да ви е последното Praynig..ще стискаме палци/но един съвет от мен-следващия път-мъжът ти да е плътно с теб и да гледа лошо....а ти не се притеснявай да питаш и да си търсиш правата......ние сме така и определено има ефект/
Ние днес пак сме подвижна лудница-но това време дъждовно направо ми разказва играта....не стигат зъбите на Иво/пак се почна с рева насън.....по-точно с пищенето/..но и тая сутрин,докато му направя попарата взел,че се изкатерил по радиатора/включен/...и понеже той реве само от зъби и от обида.....чак акто се е изгорил хубаво измрънка и сега ръчичката му е цялата в мехури..........мажа дефламол-гледам,че пипа с тая ръчичка-надявам се да не го боли много/макар,че си представям като почнат да се пукат балончетата Sick/...батокот пък счупи стъклото на камината/удароустойчиво е уж-ама то и баткото си го бива/...и от няколко часа съм вече пълно ку-ку...добре,че сега успях да ги приспя,та да поема малко въздух.........
Пеперудке-при моите момчета се е получавало такова зачервяване и промяна на акото покрай зъбите-даже оня ден Иво се беше зачервил,акото зелено,мирише на кисело,начесто ми акаше и естествено се зачерви-но с "Бочко" ни мина...........дано и при вас да мине/но ако се позаседи -нека го погледне лекар-но дерматолог,не педиатър/
Таби-наистина приликата е поразителна........и колажа както винаги е страхотен/а вашия тати с това професионално или любителски се занимава?/

Е,сега взе,че пекна слънце.....ама сега пък юнаците спят-да му се не види и късмета................
Лек ден и положителни емоции ви желая-а пък аз се надявам и аз да закача от тях.......

# 244
  • на брега на Дунав
Мале, Емси аз ако бях миличка щях да стрелям наред  #2gunfire. Аман от глупости, направо не косите ми натръхнаха ами незнам какво. Е гати идиотите, е гати чудото.  ooooh! И това ми се наричал доктор, абе тия хора за местна упойка не са л ичували. Е не, това вече ме хвърля  в туш. Мъж ми на животинките слага упойка за най-дребни манипулации, а тия простаци да кълцат така. Спирам че така яко набрах, направо не ми се говори.

# 245
  • Пловдив
Емси, миличка едно голямо гуш от мен  Hug Аз ще се въздържа от коментар за лекарите, че и аз ще прозвуча доста грубо. Но такива лекари както е казала Нели е малко да ги  #2gunfire Каква е тази грубост, особенно спрямо едно бебче, което е толкова беззащитно.
Любе, дано ръчичката на Ивето бързо се оправи, а Сами да върши по-малко бели.
Valkiria, навремето очичките на малкия ги оправих с отвара от лайка. Промиване с марличка на всеки час.
Пеперудке, акото може да ви е така от зъбки. Сменяй по-често памперса и мажи след всяка смяна с кремче против подсичане.

Имаше и още нещо, но като се сетя ще пиша пак.

# 246
Момичета, ще ви развеселя малко с едно клипче. Гледайте и задължително пуснете звука:

http://www.vbox7.com/play:92a497f2

# 247
Коте, права си, дано наистина е за последно! Praynig Отстрани може и да изглежда романтично, но само вие си знаете какво преживявате!  Hug

Каква ти чувствителност в тия касапи, за мен са точно такива! Ръцете му трепереха и още не бяхме излезли от кабинета, когато налапа цигарата. В кабинета по детска хирургия (202) в Пирогов се ПУШИ! #Crazy Установих го още като ходихме първия път за операцията. Пак повтарям дано никому не се налага да стига до там, но обстановката меко казано е злокобна. Все едно се връщаш поне 20 години назад и няма време и пари за елементарен ремонт и свежест!

Ако искате повече да не го коментираме, за да не разваляме темата! Hug Аз се радвам, че Боби е добре за сега и няма проблем. Правим бани със смрадлика, но аз повече там не пипам! Sad Вече мъжо прави манипулациите. Crossing Arms

# 248
Здравейте момичета!
Днес доки реши, че Боби има запушено слъзно каналче. Окото е спокойно и не е зачервено ... като го натисна леко и веднага текна сълзичка. Та искам да попитам вече борилите се мами със такива ми ти запушени каначета , какво правиха. Доки ми каза да масажирам и това е .
 Аз си мисля, че с чайче от лайка и с памуче , ако го правя масажчето  .... ефекта ще е по- добър.

Чакам да се включи някоя от вас вече справила се

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 17:55 от valkiria

# 249
Здравейте пак!
Валкирия, много неприятна новината за запушеното слъзно каналче на Бубата,аз немога да ти дам съвет,но мога се моля да и мине по-бързо,както и на Ени,.Честно да ви кажа момичета,не съм специалист в тази област,но напоследък сякаш стана модерна тази диагноза,толкова ли пък е проблемно това място в оченцето и преди въобще ли не се срещаше че аз не съм чувала да говорят толкова често за това newsm78
Стискам палци на всички ,бързо да се оправят,а Люба, преди няколко дена и Тея се залепи на включения радиатор,но това беше за част от секундата,защото аз я видях като се беше устремила към него и успях да я дръпна,макр и не точно навреме,и въпреки това тя се опари и писна,та предствям си какво е било при Ивчо,дано не го боли много и бързо да мине ръчичката. Praynig
Сега ви оставям и отивам да се приготвям че довечера ще излизаме на кръчма с приятели,за последно преди да е заминал мъжо Sick
Хубава вечер на всички  bouquet

# 250
  • Den Haag
Млечко, Емси, Елиа, Любе, Пепитка Благодаря ви

# 251
emsy права си, в МА е меко казано злокобно и все едно си в 15-ти век. Мизерия и ужас е там. На Моника й правиха там сондата и бяхме два дни в Детска очна клиника, където беше пълно с хлебарки, ставаше течение, защото бяха изпочупени вратите, а стаите бяха кошмарни с легла за бебета 1 метър над земята и без никакви решетки, мизерно и мръсно, все едно бях в затвора. Добре че познавахме лекаря, та той ни пусна да си ходим да спим вкъщи.
valkiria отвсякъде съм запозната със запушените канали, доскоро и Моника беше с такива. Масаж се прави като на пръстчето се слага течен витамин А /той е мазен и не възпалява окото/ слагаш пръст в ямчицата между окото и носа, леко натискаш около един сантиметър надолу /само отгоре надолу/.Много е важно да ти се покаже как точно да се прави масажа, за да има ефект. На нас не ни го показаха правилно, месеци наред се мъчехме с масажи, тампони и капки, накрая направихме сонда и очите на Мони в момента са чисти и по-перфектни отвсякога.Но дано да не се стигне дотам при вас.
Гуш  Hug
Момичета, вижте клипчето, ще се посмеете с едни четиризначета!

# 252
  • София
Коте, нека да е приятна вечерта, отпусни се поне за малко  Simple Smile

Валкириа, преди и аз чистех оченцата на Ени с отвара от лайка, но се увбедих в последствие, че не е подходящо. Лайката има някакви власинки, които дразнят. Офталмолозите категорично са против тези промивки. Препоръчват почистване с чиста кърпичка и преварена вода. А и масажи. Обаче наистина е добре очен лекар да ти покаже. Педиатрите си умират да дават диагнози за неща, за които трябва специалист да каже.... Аз затова днес си заведох детето направо на очен, че да не си губя времето при педиатърката. Каза ни с какво кремче да се мажем и дано подейства. А педиатрите си знаят два вида капки за очи и ако не подействат, чак тогава се сещат, че трябва да се види от офталмолог. Ама това е друга тема.... Така че моят съвет е да не ползваш лайка, а амо преварена вода. И пак си мисля, че е от вятъра и прахоляка навън, защото на Ени започнаха да й се пълнят очите със сектрет точно след понеделника и разходката в парка.

# 253
  • София
Емси, много съжалявам за това, което сте преживели! Ужасно е! Как може такова безобразие, незнам... После ми говорете за България! Направо ме е срам, че съм родена в такава държава ви казвам!

Вчера и ние чинно занесохме 30 бурканчета и 60 капачки в кухнята. Голяма тъпня! Какво ги правят наистина незнам. Бурканчетата купих от една мама в Продавалника, а капачки от Женския пазар. Та живот и здраве от 10-ти април почваме кухнята, пък да видим как ще е.

При нас нищо ново и интересно, освен, че Вики ходи съвсем стъбилно вече, хванат за ръчички. Явно наистина ще се разминем с лазенето и направо ще ходим.

Поздрави и лека вечер на всички!

# 254
Noel,клипа е страхотен,дори ми се напълниха очите от сладката картинка.Представям си какво ще е с още три като моята палавница smile3514 smile3511 smile3512 Banghead и мнооооого други Благодаря ти ,наистина се развеселих.

Общи условия

Активация на акаунт