Страшно са сладки в тези чорапогащници и прилепнали блузки, направо да ги схрускаш
Иначе е 78 см. И аз се притеснявам, че е назад, но пък детето се чувства добре. Има ли някое друго бебе, което така да е "отслабнало"?

....

), добре сте ни дошли! Чакаме снимчици
. Нека това да не е последния, спечелен конкурс. Таби полюбопитствах и разгледах албумчетата на Иванна, страхотни снимки и много добре уловени моменти открих там. Браво на съпруже! Котката е страхотна. Аз се отказах от домашни любимци, загубата им ми носи много мъка.
Можеш ли да ми кажеш дали означава нещо .... понеже мисля , че имаше някаква символика, но не помня каква?

Ще го носи със гордост 

Всеки си решава, какво да прави и как да отглежда детето си и НЕ искам това да се превръща в поредния спор или скандал и за това слагам край...

! Честити месечинки и на другите празнуващи бебчовци!
, надявам се да ви е приятно при нас!
.
чудя се защо не ми работят зарядното и кабела на USB-то, а тя като ми види гърба и ходи да ги смуче....както казва мама-трудното свърши, започва страшното....
/...
/,че Сами м/у 9 и 10-тия месец ми е свалил половин кг...но тогава проходи и при изразходването на повече енергия-съвсем нормално е да се горят и повече калории....та аз поне го намирам за нормално.А и то и децата ,като големите са различни типове,различна обмяна.....неможе всички да са еднакви и еднакво да качват.....Иначе и аз се радвам на пухкавки дечица....но пък не завиждам на мамите им/особенно като ги разнасят/
.......
чудя се защо не ми работят зарядното и кабела на USB-то, а тя като ми види гърба и ходи да ги смуче....както казва мама-трудното свърши, започва страшното.... 

Вече си мислех, че първо ще проходи и после ще пролази.
само дето Диди постоянно мрънкаше и все гледа къде съм да не ме изпусне
Май май се почва ужасията почна да ме търси.
.От скоро го поразхвърлям де да несе изнежи пък много.
Вчера и аз гледам нещо ми изписва на компа "не разпознава у-то" ,а то Димитър да вземе да лапне кабела на апарата 
Препоръчани теми