Търся добър лицево- челюстен хирург

• 835
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте,ориентирайте ме към добър лицево- челюстен хирург в София,ако може и да не е супер скъпо ...налага ми се оперативно вадене на мъдреци,биопсия,киста и като цяло доста  неща накуп🙁

# 1
"Ama dent" - проф. Антон Джоров. Добри са!

# 2
И аз уж бях при най-хваления и професионалист лицево-челюстен хирург, то кво стана, направи ми парестезия - доживотна... Преди манипулацията, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го попитайте за риск от парастезия! На мен нито ми казаха че може да се случи такова нещо, почна работа без приказки, можете да видите теми в които съм писал, все още търся надежда да има начин да ми я махнат, ужасяващо неприятно е...

# 3
Преди няколко месеца, поради специфичен казус при дъщеря ни, търсихме усилено добър лицево-челюстен хирург. Обиколихме няколко препоръчани лекари и накрая стигнахме до доц. Славков в Пирогов. Изключително доволни сме от него и от младия д-р Дюлгеров. Подходиха изключително внимателно и с грижа както към дъщеря ни, така и към нас. Освен високото ниво на професионализъм, което видяхме, комуникацията и отношението бяха превъзходни. За тази година обсъждаме още една планова операция на дъщеря ни пак там - в Пирогов, при същия екип.

# 4
Здравейте ,
Проф.Станимиров

# 5
Мисля ,че при него съм ходила,в Лозенец ли му беше кабинета

# 6
Мисля ,че при него съм ходила,в Лозенец ли му беше кабинета

Да, в Лозенец.

# 7
  • София
Проф. Станимиров доколкото знам от него самия, работи само с пациенти с онкологични проблеми.

# 8
Проф. Станимиров доколкото знам от него самия, работи само с пациенти с онкологични проблеми.
Не мисля, че е така

# 9
И аз уж бях при най-хваления и професионалист лицево-челюстен хирург, то кво стана, направи ми парестезия - доживотна... Преди манипулацията, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го попитайте за риск от парастезия! На мен нито ми казаха че може да се случи такова нещо, почна работа без приказки, можете да видите теми в които съм писал, все още търся надежда да има начин да ми я махнат, ужасяващо неприятно е...

Здравейте,
Може ли да кажете при кой сте бил?
Благодаря Ви!

# 10
Здравейте, търся добър лицево-челюстен специалист за съпруга ми за консултация, за да се определи първо какъв точно е проблемът. Ще съм благодарна за насоки! Има силни болки и пукане на челюстта. Проблемът е от години, но когато е ходил тогава не са му помогнали. Надявам се вече да има повече специалисти, които си разбират от работата. Може в София и Плевен.

Общи условия

Активация на акаунт