Всичко зависи от нагласата ти и от нищо друго.Тук имам приятелка с детенце колкото ще бъде Найа когато се роди братчето или сестричето и и ако знаеш колко много тича да целува моята Йоана и да я гали.Тоест ти ще родиш и още един източник на любов за Найа.
Акогато се роди мъничето ще видиш че никога не си искала то да си отива .Освен това няма да ти се налага да ходиш на работа и ще можеш да обръщаш повече вниманиа и на момичето си.Целувам те горещо и прости ми че съм толкова крайна и отегчителна.Желая ти чистосърдечно лека
и мноооого любов и вяра

Последните дни по време на разходки и тя е страшно кисела, чудя се каква ли е причината – уж нахранена, сменен памперс, капки против колики, капки за венците и всичко останало на 6, но зъби още не са тръгнали, уж, де 
оздравяхте ли?
nana77 дано скоро се покаже някое зъбче, за да се успокои Калоян най-сетне, може и това да е напоследък
Elwing честито зъбче на Ивчо и целувки от Ния
и дано и той започне да си спинка нощно време, както подобава
elli78 това е ужасно, което си разказала
blanc, мини срещички се правят по квартали редовно
dani, пиши ни след посещението при доктора
ти си единствената, която има право да вземе крайното решение, каквото и да е то
Dreams идвайте си, че и ние ще пишем декларация
а и ни домъчня за Токи
Aila и ние сме се наканили да ходим в зоологическата някой ден 
но като голям е толкова спокоен, че много пъти ме е вбесявал с прекаленото си спокойствие 
Сигурна съм, че ще вземеш най-правилното решение. А относно обичта към децата ни - според мен все едно да обичаш повече лявата, отколкото дясната си ръка. Равносилно е за мен. Сърчицата ни са толкова малки, но пък толкова много обич могат да съберат.
dianadimitrova)... Толкова беше ужасно, а той беше толкова млад - 26. Страшно е да си сама, и точно в този момент реших, че някога ще имам пълна къща с деца, едва ли не да се застраховам от самотата. Не ми се пише повече... Извинете ме...
.Дани, докато ти 4етях постинга видях вси4ки мои страхове написани черно на бяло
.Аз имам направо фобия от забременяване поради вси4ките при4ини ,които си изброила.Съвет не мога да ти да, но едно знам- наистина ти трябва да вземеш решението и каквото и да е то - да си уверена 4е то е правилното за теб и вси4ки около теб.Желая ти скоро да вземеш най-правилното за теб решение.ПРегръщам те силно
.Знаеш 4е вси4ки сме с теб и те подкрепяме!
.Снощи ме до4ака да се прибера преди да заспи,тази сутрин я видях сутринта за малко и ..това е . Днес се гладат с баща й.Е- пак ме ядоса по телефона неведнъж, но....както и да е .Ходили в парка( а на мен мами-шпионки ми докладваха
.Видях, го - но късно. Сега се надявам да няма реакция
.Абе- то уж пише от 4-и месец, уж е Нестле, и уж е обработено,и кой знае какъв мед има в него
, но - все пак....се притеснявам.Мисля утре да й дам малко сиренце в зелен4уковото пюре.Тези дни й дадох плодово пюре с извара( абе- нещо като преход към сиренето).И сле 1 седмица ще по4ваме попарата. Та- сега съм седнала да 4ета за нея.Мамите,които дават ве4е- оля споделете как я приготвяте 

така 4е- до писане...........( надявам се скорошно)
и за Ния! Иначе и аз съм била мноого ревливо бебче, после - много добро дете, сега на дърти години пак подивявам
А за спането нощем - буди се по 2 пъти, но трудно заспива... Кога ли ще спя цяла нощ
Въпреки, че ако трябва да избера примерно да съм бременна пак или да нямам повече деца - избирам първото, защото определено искам поне още 1! За обичта не знам, все мисля че има още място в сърцето ми.
.А какъв 4ай се използва?Дари не е пила 4айове а и те4ности не оби4а никакви
...За дъвкането- аз от 10-ина дни й давам прясна ябълка към кашата, настъргана по-едро и не се затруднява .Мъ4и се да дъв4е
.МНого е смешна. 
,но въпреки това пак сън не ми достига
)
.Свиркай да се разберем нещо( обещах да те заведа
, а и може да го питаме отново за бременеенето
,(щото той с мен се майтапи като ме видя на пейката 4асове след операцията, 4е щом ме изпишат съм готова отново......
)....
.
. Иначе пу-пу си спинкаме без пробуждане от 18.00 до към 06.30-07.00ч.
. С месо го захраних преди около седмица, но после съжалих, май беше по-добре да изчакам
.
!! 

Лъчко е много голям симпатяга , Mama Margoа първата снимка която си качила в 7 месечните на двете