Мъничко вече остана АВГУСТинчето да каже мама!

• 10 095
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
  • София
nana77 , ние тези работи не ги умеем още Rolling Eyes И май е по-добре...

# 91
  • София
dani777kаз съм от хората които вярват,че всичко което ти се случва(дори и лошото) е за добро и че причината това да се случи се разбира напред във времето.Господ няма да ти прати още едно дете,ако не вижда че ти имаш любов в излишък и за двете деца.След като толкова красиво си преживяла бремнността,раждането и всичко останало аз знам че дълбоко в себе си искаш това дете,просто много те е страх.Освободи се от страха и ше видиш,че нещата ще се наредят по най-невероятния начин.Аз не смятам,че ще лишиш Найа от любов,напротив може би ще и помогне да стане по-независима и добра.Представям си как ще се гушкате двете докато спи бебето,как ще се разхождате тримата  Rolling Eyes Всичко зависи от нагласата ти и от нищо друго.Тук имам приятелка с детенце колкото ще бъде Найа когато се роди братчето или сестричето и и ако знаеш колко много тича да целува моята Йоана и да я гали.Тоест ти ще родиш и още един източник на любов за Найа. newsm76 Акогато се роди мъничето ще видиш че никога не си искала то да си отива .Освен това няма да ти се налага да ходиш на работа и ще можеш да обръщаш повече вниманиа и на момичето си.Целувам те горещо и прости ми че съм толкова крайна и отегчителна.Желая ти чистосърдечно лека preggo и мноооого любов и вяра
  202uu 

# 92
Честито на бременните майчета Hug Hug Hug  bouquet

Момичета, чудесна новина! Дани и Гъбка, стискам палци всичко да е
Ок!!! Дани, ти си майката, ти ще вземеш най-правилното решение!
Моята гинеколожка каза да почваме с опитите от есента така, че се надявам догодина да се присъединя към вас. Аз още нямам цикъл, де, и вас ли ви изненада така?

Много целувки на всички!

# 93
  • у дома
Ето ме и мен  Mr. Green
Ния вече без проблем се изправя от седнало положение и е много горда  Laughing леглото й го смъкнахме на долното ниво и с решетките й е много удобно да се набира. От легнало положение само веднъж се изправи, все още й е трудно  Peace Последните дни по време на разходки и тя е страшно кисела, чудя се каква ли е причината – уж нахранена, сменен памперс, капки против колики, капки за венците и всичко останало на 6, но зъби още не са тръгнали, уж, де  Crazy
val_stef, няма други никове с 3 повтарящи цифри, но пък има много с 2  Joy оздравяхте ли?  Praynig nana77 дано скоро се покаже някое зъбче, за да се успокои Калоян най-сетне, може и това да е напоследък  newsm78 Elwing честито зъбче на Ивчо и целувки от Ния  Heart Eyes и дано и той започне да си спинка нощно време, както подобава  Praynig  elli78 това е ужасно, което си разказала  #Crazy blanc, мини срещички се правят по квартали редовно  Laughing но ние смятаме да започнем да обикаляме и чуждите квартали един по един  Mr. Green (не, че не го правим с Ния и нейния приятел Христо  Mr. Green ) дано скоро си направим по-големичка среща  Party dani, пиши ни след посещението при доктора  Praynig ти си единствената, която има право да вземе крайното решение, каквото и да е то  Hug  Hug Dreams идвайте си, че и ние ще пишем декларация  hahaha а и ни домъчня за Токи  Blush Aila и ние сме се наканили да ходим в зоологическата някой ден  newsm78
Elwing, да те успокоя, моя е брат е бил страшно ревливо дете  Crazy но като голям е толкова спокоен, че много пъти ме е вбесявал с прекаленото си спокойствие  Joy

като чета за закъснял мензис, взех, че си отворих и аз календарчето, засега няма изненади при нас  Mr. Green

лека и спокойна нощ на ВСИЧКИ!   Hug

# 94
Дани,   Hug Сигурна съм, че ще вземеш най-правилното решение. А относно обичта към децата ни - според мен все едно да обичаш повече лявата, отколкото дясната си ръка. Равносилно е за мен. Сърчицата ни са толкова малки, но пък толкова много обич могат да съберат.
Лично аз искам поне три деца и това го искам от около 7 години, точно преди толкова загубих брат си ( Hug dianadimitrova)... Толкова беше ужасно, а той беше толкова млад - 26. Страшно е да си сама, и точно в този момент реших, че някога ще имам пълна къща с деца, едва ли не да се застраховам от самотата. Не ми се пише повече... Извинете ме...

# 95
ЗДравейте, момичета.Цял ден ми е зареден форума и не успявам да седна и да видгна о4и към него. На работа съм от сутринта и съм направо затрупана със зада4и ooooh!.Дани, докато ти 4етях постинга видях вси4ки мои страхове написани черно на бяло Sick.Аз имам направо фобия от забременяване поради вси4ките при4ини ,които си изброила.Съвет не мога да ти да, но едно знам- наистина ти трябва да вземеш решението и каквото и да е то - да си уверена 4е то е правилното за теб и вси4ки около теб.Желая  ти скоро да вземеш най-правилното за теб решение.ПРегръщам те силно Hug.Знаеш 4е вси4ки сме с теб и те подкрепяме!
Аз какво да пиша за нас..... Rolling Eyes като не съм си виждала детето по4ти 2 дни Sad.Снощи ме до4ака да се прибера преди да заспи,тази сутрин я видях сутринта за малко и ..това е . Днес се гладат с баща й.Е- пак ме ядоса по телефона неведнъж, но....както и да е .Ходили в парка( а на мен мами-шпионки ми докладваха Laughing).Днес по грешка дадох на Дари едно пюренце с мед ooooh!.Видях, го - но късно. Сега се надявам да няма реакция Praynig.Абе- то уж пише от 4-и месец, уж е Нестле, и уж е обработено,и кой знае какъв мед има в него newsm78, но - все пак....се притеснявам.Мисля утре да й дам малко сиренце в зелен4уковото пюре.Тези дни й дадох плодово пюре с извара( абе- нещо като преход към сиренето).И сле 1 седмица ще по4ваме попарата. Та- сега съм седнала да 4ета за нея.Мамите,които дават ве4е- оля споделете как я приготвяте Praynig
Хайде- ще спирам 4е пак прекалих Blush
Забравих да си платя нет-а и има голяма вероятност утре да ми го резнат преди да ида до касата, ooooh! така 4е- до писане...........( надявам се скорошно)

# 96
  • у дома
velmar, аз попарата ще въвеждам след седмица и ще я правя по следния начин - 2 сухара, 50-70гр(кибритена кутийка) обезсолено кр.сирене (аз ще слагам домашно козе сирене, правено от моя дядо), 1 кафена лъжичка кр.масло - запарва се с 170-180гр бебшки чай. Намачква се с вилица.
 с лъжичката се сипва в бузката, за да не я глътне веднага, а да дъвчи  Peace

# 97
  • София
Мадона,  Cry Sad spoko
Блу,  Heart Eyes и за Ния! Иначе и аз съм била мноого ревливо бебче, после - много добро дете, сега на дърти години пак подивявам Mr. Green Ивчо май ми го връща Simple Smile А за спането нощем - буди се по 2 пъти, но трудно заспива... Кога ли ще спя цяла нощ Rolling Eyes А иначе и аз се замислих за никовете с повтарящи се цифри и въобще - с цифри, аз вече не съм от тях Whistling Въпреки, че ако трябва да избера примерно да съм бременна пак или да нямам повече деца - избирам първото, защото определено искам поне още 1! За обичта не знам, все мисля че има още място в сърцето ми.  Heart Eyes

# 98
Блу,мерси за рецептата  bouquet.А какъв 4ай се използва?Дари не е пила 4айове а и те4ности не оби4а никакви Sick...За дъвкането- аз от 10-ина дни й давам прясна ябълка към кашата, настъргана по-едро и не се затруднява .Мъ4и се да дъв4е hahaha.МНого е смешна. Grinning
Елф4е, аз за неспането няма да се вклю4вам 4е ще ме пребиете с камъни Blush,но въпреки това пак сън не ми достига Confused.Мръщя се когато ДАри се събуди към 7.30( е - яде и още 4ас ме оставя да си доспя де... Rolling Eyes, но веднъж като ми се рабие съня........ Crazy)
Хайде другата седмица да те водя при доки Peace.Свиркай да се разберем нещо( обещах да те заведа Wink, а и може да го питаме отново за бременеенето Wink,(щото той с мен се майтапи като ме видя на пейката 4асове след операцията, 4е щом ме изпишат съм готова отново...... Joy)....

# 99
  • София
velmar , Ок! Ще се разберем нещо!  Peace
Желая ви лека нощ и спирам за днес, че със сигурност ви писна от мен Blush

# 100
Отдавна не съм писала тук, но ме трогна написаното от Дани777к. Моя приятелка направи аборт миналия месец и сега съжалява. Изборът и отговорността са не само твои, а и на съпруга ти. Дано вземеш правилно решение. Прегръщам те  Hug.
Ние зъби все още нямаме, но какъвто стана капризен моят чАвек, май тези дни ще е  newsm47. Иначе пу-пу си спинкаме без пробуждане от 18.00 до към 06.30-07.00ч.
Кърмим се и на всяко хранене - дори и на обедното си търси пак цицка  Blush. С месо го захраних преди около седмица, но после съжалих, май беше по-добре да изчакам  newsm78.
Мама Иги, голям сладур и герой е малкия Лъчко! Жив и здрав да ти е  Hug!!

# 101
  • София
Блу ние имаме вече два зъба, ама като гледам положението май май скоро време и трети ще излиза...Толкова е кисел, че чак ми скърцат зъбите Joy

# 102
  • София
какво ще кажете за това Thinking
Августинска мама се притеснява, защото цикълът и нещо закъснява  

Мадона мнооого те гушваме, теб и малката Нори

Къде се загубихте ?!

# 103
  • гр.София
Мадона Sad!   А,между другото,съм фенка на постовете ти Peace

Блу, питам за голя-ама среща Heart Eyes

И, да ви питам,как тъй изчислихте,че детето има нужда от майка си НАЙ-много през първите две години?!!!

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 23:13 от blanc

# 104
  • София
Blanc  Joy

Нямам търпение да започне априлската ваканция  Hug

До сега разглеждах снимки Heart Eyes Лъчко е много голям симпатяга , Mama Margoа първата снимка която си качила в 7 месечните на двете

ти съкровища много ме развесели Laughing

От много време се каня да ви питам малките ви наследници хълцат ли много? Яна хълцаше още в корема ми, ама то е всеки ден и много ми

става мъчно като я гледам, защото водичката не помага винаги, а и тя се ядосва..

Общи условия

Активация на акаунт