Последният печели - тема 3

• 13 853
  • 294
  •   2
Отговори
# 105
ПП: Какво стана с  финалистите от отборите по градове преди месец - имаше ли батъл с тях?
От трите битки победителите Иво Шалаверов / Велико Търново/, Деян Димитров /Русе/ и Георги Симеонов/Варна/, играха и спечели В.Търново.
Срещу  Професорът трябва да извикат многократни шампиони. С редови играчи ще има безапелационно поне 50 победи. Но да видим. В групата във ФБ се обяснява за епизода в понеделник, че е доста оспорван.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 13:29 от MianaNia

# 106
Пламен е Професорът от Голямото преследване и капитан на Националния куиз отбор с множество победи у нас и в чужбина. Не беше феър плей да го подредят до обикновени играчи. Вероятно от продукцията са решили да отстранят Петко и така  се появява Пламен. Нали имаше игри с куиз отбори миналата седмица, защо не го включиха тогава?
А сега него кой ще отстрани?
ПП: Какво стана с  финалистите от отборите по градове преди месец - имаше ли батъл с тях?
Имаше. Беше преди 1-2 седмици. Беше много интересно. Много знаеха. Спечели Иво.

# 107
Пламен е топ играч, но тук не е играл и се явява дебютант. Видяхме хора с топ визитки, които дори и един път не победиха. Победи в други формати не са повод за недопускане в предаването.

# 108
За мен Пламен ще бъде интересен играч. Петко, моят съгражданин, знаеше много. Разбира се бях за него да спечели.

# 109
За мен Петко знаеше, но не достатъчно. Явно се беше настроил за повече победи, но не му се получи.

# 110
  • София
Удоволствие е да гледам хора като Пламен, Мартин и др.Дори и над 50 епизода да играе, няма да ми омръзне... Но неговото участие най-вероятно демотивира другите участници, дано все пак се намерят достойни противници и да не си играе сам...

# 111
Състезание е. Вероятно ще има и такива, които са там само за хонорара и да се видят по телевизията. Случва се и знаещият да се обърка или да не се сети за отговор, но и противникът трябва да знае, за да успее да вземе точки. Ще видим.

# 112
Пламенчо или да го разкарат или да го бяха пуснали с другите шампиони. Огромна скука и никаква интрига няма от седмица насам 🥱

# 113
  • у нас
Да, много интересно щеше да е.

# 114
  • София
Аз пък не искам никаква интрига, искам само той да отговаря и да трупа над 500т. Не го гледам заради интрига, а заради знанията на участниците и когато някой демонстрира, че има такива, мога да го гледам и до Нова година...

# 115
То хубаво, ама идеята на предаването е да има съревнование.

# 116
  • София
Идеята е да има участници и последния да спечели. Пламен го прави с лекота и това, че другите не са му на нивото, си е техен проблем...

# 117
  • София
Пламен е топ играч, но тук не е играл и се явява дебютант. Видяхме хора с топ визитки, които дори и един път не победиха. Победи в други формати не са повод за недопускане в предаването.
Не става дума за недопускане, а за преценка в кое предаване да го позиционират. Видяхме, че има различни предавания в зависимост от способностите на играчите. Можеше да премери сили с куиз-отборни играчи например.

# 118
Не е умен,а ходеща енциклопедия. Такива участници обезсмислят играта...

# 119
Предаването започнах да го гледам наскоро, заради познат, който участваше в състезанията от различни градове. Преди това не го бях гледала. От любопитство прочетох и част от първата тема за началото на "Последния печели" и впечатленията ми са, че от предаването четат и са се съобразили с голяма част от продуктивните критики в темата, като променят предаването спрямо тях. Вече са трима участници, първият не отпада веднага, дават видеата на цял екран за зрителите, втори кръг не е толкова специализиран, в трети кръг отговарят и двамата участници на една и съща тема... Така че мисля, че има мегдан уместните критики да доведат до подобряване на предаването

За "професионалните" куиз играчи като Пламен Младенов, повечето са със съмнителна работна заетост и вероятно разчитат на предаването да участват в повече епизоди, за да вземат някаква по-значима сума, и самите те не искат да се състезават срещу себеподобни, където може да им приключи участието набързо.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 08:11 от кукумицинка

Общи условия

Активация на акаунт