Последният печели - тема 3

• 13 877
  • 294
  •   4
Отговори
# 150
  • у нас
Точно тогава го пуснах предаването и като видях точките на Пламен, как бъркаше и не изчакваше въпроса, си помислих, че се е отказал.
Истинска шампионска игра, както каза К. Воденичаров.

# 151
Спортсменски се държи Пламен, но и това не помага понякога. И знае имената на автори, които не съм чувала и едва ли ще запомня някога. Има феноменална памет, поздравления за пореден път.

# 152
  • София
Притеснена съм заради Пламен, нещата вървят на зле...
С 5 точки разлика, Милен детронира Пламен.
Искаше ми се още да го гледам...ихх

# 153
Милен много искаше да спечели - личеше си още от началото.

Може би и на Пламен не му се е стояло до есента - скоро сезонът свършва.

# 154
  • София
Не останах с такова впечатление. Играеше много стабилно, в трети кръг отговори на 10/10 въпроса.. Не изглеждаше да се е предал или да играе колкото да не е без хич...
Просто Милен също има много знания и е отговорил на 2-3 въпроса повече от Пламен.
Хайде сега да го видим него да къде ще стигне.

# 155
И аз не останах с впечатлението да е паднал нарочно, но вероятно се е натрупала умора, а и противникът му беше знаещ, свеж и амбициран да спечели. Сещам се как, когато започна да играе, коментирахме, че Пламен не се е явявал на специалните състезания между куиз отборите, а срещу обикновени се е записал да играе. Обаче, в интерес на истината, ми направи впечатление, не съм го гледала всичките 20 пъти, но да речем десетина пъти съм го гледала и беше все срещу неколкократни победители изправен, играчи с опит, така че ми се струва, че му беше по-трудна конкуренцията, отколкото на по-ранни победители. Не му бяха някакви рандъм противниците, ентусиасти, които случайно да са се озовали в предаването.

# 156
Много ме е яд за Пламен, с 5 точки боли най-много. Милен знае, но е далече от класата на Пламен. Зависи от темите и опонентите му, но не ми се вярва да направи много победи. Много е надут и амбициран, но ще видим.

# 157
Много ме е яд за Пламен, с 5 точки боли най-много. Милен знае, но е далече от класата на Пламен. Зависи от темите и опонентите му, но не ми се вярва да направи много победи. Много е надут и амбициран, но ще видим.
Абсолютно споделям мнението ви.
Но поне се надявам още в понеделник да падне.

# 158
  • София
И аз не останах с впечатлението да е паднал нарочно, но вероятно се е натрупала умора, а и противникът му беше знаещ, свеж и амбициран да спечели. Сещам се как, когато започна да играе, коментирахме, че Пламен не се е явявал на специалните състезания между куиз отборите, а срещу обикновени се е записал да играе. Обаче, в интерес на истината, ми направи впечатление, не съм го гледала всичките 20 пъти, но да речем десетина пъти съм го гледала и беше все срещу неколкократни победители изправен, играчи с опит, така че ми се струва, че му беше по-трудна конкуренцията, отколкото на по-ранни победители. Не му бяха някакви рандъм противниците, ентусиасти, които случайно да са се озовали в предаването.
В началото бяха извадили Пламен срещу обикновени играчи, които за първи път участват. Но след това се сетиха, че това е шанс за интересни битки с многократни победители и взеха да канят такива играчи.
Страхотна игра направи Пламен, поздравления! 🌼

# 159
  • у нас
Снощи го изтървах епизода. От тук разбирам, че Пламен е отпаднал. Ех, много съжалявам. Исках да го гледам още. Много ми хареса - знаещ, скромен, възпитан. Колко победи направо той?

# 160
Снощи го изтървах епизода. От тук разбирам, че Пламен е отпаднал. Ех, много съжалявам. Исках да го гледам още. Много ми хареса - знаещ, скромен, възпитан. Колко победи направо той?
20 победи, но определено за мен е от най-добрите играчи и действително ако играеше срещу редови, щеше да е с над 40 победи.
Може да го изгледате от сайта на БНТ епизода.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 00:27 от MianaNia

# 161

Да, не е достатъчно хладнокръвен според мен. Видя се как бъркаше от притеснение, не можеше да се сдържи и да пасува. Струпат ли му се елитни играчи и умора, ще предаде фронта.

Имам чувството, че от БНТ следят отзивите, защото наистина доста от забележките на зрители от началото на предаването са взети предвид и са направени спрямо тях промени в предаването. Наистина в началото първите предавания Пламен играеше срещу "обикновени" противници. Може да е съвпадение, когато коментирахме, че и без това си е било планувано и заснето да играе срещу по-елитни, а може и заради коментарите да са решили.

Като играч на мен много ми хареса една жена от Стара Загора, надявам се и друг път да я канят.

# 162
Прекланям се пред Пламен Младенов. Каква голяма памет има само! Просто беше фенометално. Ако имах въжможност да го срещна лично, щях да го попитам какви са формулата и медотиката да се запомни толкова много информация и как се усвоява толкова бързо. Винаги съм искала да имам такава памет и да запомням бързо и дърготрайно, но нямам. Cry При мен запомнянето става с повторения. Не мога да прочета нещо и бум вече я запомних дълготрайно. Ако не повторя тази информация няколко пъти и я прегледам няколко пъти през няколко дни, тази инфорамация се е изпарила от мозъка ми след 2-3 дни. Cry

# 163
Пламен загуби, но това не означава че Милен знае повече. Просто беше по-добър в това предаване. Пламен е класа и направи обрат в точките, просто не му стигна един отговор. Достоен е и като състезател, и като човек.

# 164
  • Стара Загора
Бях спряла да чета темата, но влизам само да изкажа разочарованието си, че Пламен отпадна и то само с 5 точки разлика! В петък не го бях гледала и тази вечер изведнъж виждам съвсем нови лица. После върнах да разбера какво се случва и просто онемях. Бях сигурна, че Пламен ще бие поне рекорда на Димитринка! Ако не беше дал само един грешен отговор в първата сфера на трети кръг (например за играта генерал вместо адмирал), победител щеше да е той! Успя да стопи огромна преднина на Милен, с два пъти 10 от 10 верни и отново ще кажа, че би трябвало да има някакъв бонус за такова постижение! А Милен след като се счита за негов приятел как му даде сърцето да прекъсне такава победна серия! В последната секунда можеше да даде предположение за броя на пуловете в таблата и да падне 5 точки под Пламен, просто така като жест към шампиона! Съвсем закономерно и отпадна още в следващото предаване.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 08:19 от Qlena

Общи условия

Активация на акаунт