Още мъничко остана, през АПРИЛ ще съм щастлива мама

• 15 902
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Открих нещо много интересно за четене Shocked и бързам да го споделя с вас етоhttp://cleansing.atspace.com/alternative_mothering.htm Освен това да ви пожелая лека и безкиселинна нощ! Hug

# 76
Ей, голямо натопчване беше Rolling Eyes . Но  нали съм си така от доста време, и не ми прави впечатление. Даже личната лекарка за малко да ме пусне 3 седмици по-рано болнични. Но слушаха тоновете на бебе , и казаха, че всичко ми е наред, просто съм с повечко от тези 'подготвителните' контракции. Някой имали , други нямали, природа казат  smile3521
Заканила съм се да ви питам, тъй като няколко от вас писаха за стареене на плацентата в предишната тема, и larsen сега пак го спомена, накратко да кажете какво е това,, моля. И как се разбира. Мерси за което ! Flowers Rose
 neci опитах да отворя този линк, но не нещо не стана........ Thinking

# 77
Ако и при другите не се отвори пишете в Гугъл пози при раждане - е това е второто което излиза на 1 стр.

# 78
Мерси neci  Hug.........намерих го в гугъл, ама пак не се отваря  newsm78, явно е нещо от моя нет. Утре пак ще го пробвам.

# 79
Здравейте и от мен!reverance
Страчи, благодаря и аз за темичката!  bouquet Ама аз докато се наканя да седна и вие току-виж сте я изписали smile3523.
Да се извиня на Style, че не успях вчера да и честитя рождения ден! oops Много щастие и късмет ти желая и послушно бебче, което много да те радва заедно с каката smile3525.
Да се похваля, че днес си спретнах багажа да родилното newsm18,сега може да се почва,ама май беборанка няма такива намерения smile3522, седи си на топличко, макар и тясно, от време на време протестира, но после пак се кротва newsm03.
Вчера бяхме на пазар, последни приготовления за бебка, даже играчка за количката си купихме smile3535.За сега мама й се радва най-много на играчките amiiii, горкото дете,ще съм му голяма конкуренция.....всяка играчка първо ще минава през мама,уж да я измия и изпера Flushed
Ние девет месеца се моткахме и чак сега ще сменяме дограмата, така ме хвана яд на себе си smile3515!
козметиката, аз съм си взела Бюбхен- бебешко олио, шампоан и мляко, а също така крем Бочко и БейбиТан, и се чудя дали трябва някакъв крем за личицето на бебчо newsm78. Вие какво мислите? Като започнат разходките....И някой има ли мнение за козметиката на spring?
За протокола: рождена дата- 24.04.1983, ще раждам в МБАЛ Плевен, то друг  и избор нямам Whistling.
От там ми попадна и един списък smile3528, оказа се, че дрехи за бебчо само камизолки и ританки Naughty, без бодита, защото щяло да пречи при визитациите Thinking. Също така ни искат и протекторни чаршафи, т.е. нещо като голям памперс, който си постилаш на леглото. Чудя се за какво им е, като чаршафите така или иначе са си наши, може би за да се пазят дюшеците. Rolling Eyes Та багажа си е доста. И аз съм направила кратко описание върху чантите, защото като си знам хората, ще настъпи една паника smile3517 smile3537....
Айде стига съм ви досаждала! Laughing Радвам се, че  stork-boypepena stork-girl се кандидатира за щъркел.
Лека и безкиселинна нощ ви желая smile3524 и много,много прегръдки! hug

# 80
 Здравейте! 55

За протокола: рождена дата- 17.06.1978
Aleksi , на мен още в седмия месец,началото на януари, като ме гледаха на ехограф-а ми казаха, че плацентата ми е презряла..Така се шашнах че ще го родя седмаче #Crazy В 6-тия месец нашта беборана беше много активна и плацентата ми беше изтънала в най- горната част кадето ме рита най- много..Изглеждаше вълнообразна, наръбена, рехава някакси...приличаше ми на облаци..От тогава минаха 2 месеца и половина почти и сега аз съм броени дни преди термина ми.. Grinning
neci ,  утре за Витоша..така искам и аз Cry..С кола ли ще ходите?travel Мъжа ми ще си направи разходка утре из Витоша, но аз ..ще си остана в къщи! Надявам се завбъдеще да организираме нещо..с бебоците в кенгура.. newsm03 
Лека нощ от мен love001

# 81
добро утро на всички

мами от пловдив пишете потвърждение за срещата утре за да знаем до кога да се чакаме  Laughing

днес ми е приповдигнато настроението, защото милото в момента глобява кошарата  Laughing сам успя да размести мебелите и сега се мъчи с едни схеми.

да ви се оплача какво стана в магазина където поръчахме матрака. отиваме вчера да питаме защото казаха 2 седмици а те минаха и никои не се обажда и ни казват че не е дошъл. обадиха се във фирмата и от там им казват, че няма такава поръчка  Shocked направо щях да полудея. помислих си че ще чакаме още 2 седмици и вече се представях как съм родила и се прибираме вкъщи а нямаме матрак. те обаче излязоха готини и пуснаха експресна поръчка (която е по скъпа) за да ни го доставят във вторник-сряда естествено ние няма да доплащаме нищо Simple Smile надявам се да няма проблем този път. иначе магазина много си го харесвам и всички мебели от там сме си взимали и понеже нашия матрак се оказа много хубав решихме и за бебето да вземем такъв

лек ден на всички с много разходки ви пожелавам.

# 82
  Nature Sunny Добро утро  Simple Smile
neci Их колко хубаво звучи Витоша, а това цър пър.....апетит ми отваря рано сутрин. Но на мен много ми липсва и катерене по чукаците сред природа. Но  май ще почака месец два...
reniboro Благодаря много за отговора, това е успокойтелно. Аз с мойте 2 сканирания нищо не знам. Затова и сме с неизвестен пол, на 2рото се бяхме скрили, обарнали груб, и не показахме, дали сме момиче или момче. Каза си - нека им, ще ги държа в напрежение, да си блъскат главата с 2 имена  smile3521 И оттогава, само сърдечните тонове ни слушат с едно апаратче.
Слънчев ден мами с големи кореми Simple Smile и мами с бебета в ръцете  sun

# 83
  • Far away from here...
Здравейте и от мен! Hug
За първата страница - аз съм родена на 02.09.1979,очаквам момченце (първо) и ще раждам със секцио в Окръжна болница,София.
Датата ще определим на 29.03 и тогава ще я дам,за да бъде включена към останалата информация.
Слънчев и усмихнат ден от мен!  bouquet

# 84
Здравейте,
Давам потвърждение за лекцията на 9 месеца.Може да дойдат още 2 мами едната е мартенка, ако не е родила до утре,защото днес е термина и, а другата е априлка.
лек ден на всички!!!

# 85
  • Пловдив
Веси, там съм (стига да не излезне нещо непредвидиено Blush )
то... ще бъде много натоварена и емоционална седмица Simple Smile
А за разходките в природата... ние изпуснахме вчера хубавото време, ама днес сме се запътили (само да не завали)
айде и аз за протокола
14.08.'80; Селена, секцио на 23.03 (но все още имаме накакъв шанс да ни се размине )

# 86
  • БГ
добро утро от мен Hug за протокола родена съм на 19.12.1974г. писах 4е смятам да раждам в Селена Пловдив, живот и здраве, ако удържа още една седмица,като гледам нещата при мен са спокойни, бебчо мърда малко,не ме торзмози ,снощи си наблюдавах корема как се мести,много интересно Joy
за плацентата нищо не са ми казвали ,нито стара нито да е млада  newsm78
тази седмица ще си пускам последните изследвания и ще си взема болничния , на вас веднага ли ви оформиха документите или трае поне 1 ден това ,или след акто видят излседванията ще ми ги дадат? за крем за лице, понеже аз ползвам,взех  за бебчо на нивея,и сапунче за лице , с какво д а  му мия лицето?иначе срещам крем за студено време и вятър, ама не съм купила че нали ще е топло.benitta Мерси за снимките от Селена, нощниците изглеждат ок, аз нямам преценции за модела, важното да сме ок,ако ще и с чували.аз днес пера бебешките дрешки, имам още обаче неща д а  пазарувам ooooh!
корема ми оба4е  стана много голям и се шашкам  #Crazy
хубав ден от мен  bouquet

# 87
  • гр.Варна
Добро утро и от нас!
За протокола,родена съм на 24.02.1980-на 27 години вече:)Засега си мисля да раждам в Окръжна болница-Варна.Има възможност да сменим болницата обаче Whistling
И аз вчера ходих и понапазарувах.Възползвах се,че тати ни го няма и се пуснах по магазините.Бях като Шопинг фурия№ 1.Баща ми едва смогваше да носи нещата,които взехме:)
От понеделник започвам да подреждам стаята за бебо,да пера и т.н.Simple Smile
Приятен Ви ден-I ot men  bouquet

# 88
benitta пробвай със замразените зеленчуци може и да подейства знае ли чоек.

аз нямам търпение да отида на лекар, защото уж беба е голяма, а корема ми е малък и въпреки това много се върти и шава аз не се оплаквам, но не разбирам как стават тия работи на мен не са ми съвместими  Thinking да не би да имам малко води, но и това ми казаха че е добре. вече явно нямам търпение да се появи бебето и само за глупости си мисля.
имам да пера още не знам от каде се взеха толкова неща за бебето при положение че съм изпрала и изгладила 4 перални сега имам още толкова  Shocked е тя едната е с играчките де, но пак си е пералня. както е тръгнало ще ги закръгля на 10  Laughing .

# 89
  • София
Ура-а-а. Вече и аз съм на последно бебе Simple Smile Най-накрая. Казала съм му само да изчака още 2-3 дни да почне следващата зодия и може да излиза, ако иска  #Silly, че с рибите нещо не се разбирам твърде (не се обиждайте риби   bouquet ).
Мъжът ми от два дни се мъчи със сглобяването на шкафчето, което се оказа доста сложно. Има сто видийки, различни размери и т.н. Но вече е почти готово. После следва и креватчето, което се надявам да е по-просто. Малко да подредя, да изчистя и сме готови за посрещането  newsm03 на бибо. И име май харесахме.
Иначе и аз се ужасявам как коремът ми расте с часове..... Вече се чудя с какво да го мажа, да не се нацепи, то с тези темпове. А бебчето изобщо не е толкова голямо. Може би около 2,5 кг. някъде в момента.  newsm12 Съвсем нормално си върви.
Останаха някои покупки още, но си чакам парите от НОИ  smile3503- подложка/плот за повиване, количката и разни аптечни за пъпчето и за мен след раждането.

Общи условия

Активация на акаунт