Още мъничко остана, през АПРИЛ ще съм щастлива мама

• 15 904
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
 Simple Smile добро утро!!!
за срещата в 9ч.в понеделник-потвърждавам..ако не ме изненада Човека baby_neutral Joy
хубав,ползотворен ден ви пожелавам

# 91
аз нямам търпение да отида на лекар, защото уж беба е голяма, а корема ми е малък и въпреки това много се върти и шава аз не се оплаквам, но не разбирам как стават тия работи на мен не са ми съвместими  Thinking да не би да имам малко води, но и това ми казаха че е добре. вече явно нямам търпение да се появи бебето и само за глупости си мисля.

Споко, и ние сме така!  newsm78 Даже допреди 2-3 седмици, познати като ме видеха и казваха, че изобщо не ми личи.  Crazy И докато док не ми каза, че всичко е ОК и с бебока, и с водите голямо притеснение му ударих  Sad

# 92
  • Пловдив
Здравейте на всички! Много сте ранобудни! 
Като четях сега за остаряла плацнета, се попритесних малко, че и на мен миналата седмица док ми каза това, а аз имам още време. Аз така си мисля обаче, но бебчо може и да ни изненада. Това за плацентата опасно ли е за бебето? Тази седмица пак ще съм на консултация, но чак в петък, чудя се дали да не отида по-рано, но от друга страна, ако имаше нещо обезпокоително лекарят ми щеше да каже Thinking Naughty ooooh!

# 93
hrisi1303, щом миналата седмица си била на преглед, и док го е видял това, мисля че няма смисъл да ходиш по рано. Според мен той щеше сам да те извика ако беше видял нещо обезпокоително. Към 9-тия месец вече е нормално плацентата да почне да остарява, но доколкото знам има различни степени на остарялост. И чак в последната вече става опасно за бебчо, но те все пак затова вече ни викат по-начесто, за да могат да ги следят тези неща.

# 94
  • София
Здрасти! Ей - за един ден сте изписали една трета от темата - не съм я чела още цялата Embarassed, но да се разпиша с някои спешни нецица!
Пране на обиколниците - неуспешно!!! Много внимавайте как си перете обиколниците, щото имат свойството да чупят перални!!! #2gunfire Моите са на Бертони (едни такива жълти на оранжеви мечета и котетта и едни светлозелени с лъвове, хипопотами и жирафи. Снощи реших да  ги пера - хвана се само едно парче обиколник в пералната и след 10 минути системат се бъгна - пощуря електрониката, блокира и се наложи да спирам бушона, да не изгори пералната ( щото аз вече имам опит в тези работи - бях я изгорила с една завеса за баня). После последва една вадене на подгизнал обиколник, наводнение, парцали, нерви, стрес... Как не родих само - не знам!!! Пускам я пак - празна, да се окопити - еми не ще и не ще... Чак тази сутрин се е освестила и работи нормално ( да чукнем на дърво)...
Та значи за едните обиколници не си струва да се троши цяла перална. ДОста соленичко излиза Money

Второ - ще раждам в Майчин дом. Но още не е ясно по какъв начин. ТАзи седмица съм на преглед за очите и ще стане ясно дали ще ме резнат планово, или ще се пъна. Честно казано искам да си родя нормално, даже упойка не желая. Всички тези интервенции в организма ме ужасяват. Колкото и опитен и добър да ми е докторът и колкото и доверие да му имам - това не ми помага да се престраша... Mr. Green

# 95
Здрасти! Ей - за един ден сте изписали една трета от темата - не съм я чела още цялата Embarassed, но да се разпиша с някои спешни нецица!
Пране на обиколниците - неуспешно!!! Много внимавайте как си перете обиколниците, щото имат свойството да чупят перални!!! #2gunfire Моите са на Бертони (едни такива жълти на оранжеви мечета и котетта и едни светлозелени с лъвове, хипопотами и жирафи. Снощи реших да  ги пера - хвана се само едно парче обиколник в пералната и след 10 минути системат се бъгна - пощуря електрониката, блокира и се наложи да спирам бушона, да не изгори пералната ( щото аз вече имам опит в тези работи - бях я изгорила с една завеса за баня). После последва една вадене на подгизнал обиколник, наводнение, парцали, нерви, стрес... Как не родих само - не знам!!! Пускам я пак - празна, да се окопити - еми не ще и не ще... Чак тази сутрин се е освестила и работи нормално ( да чукнем на дърво)...
Та значи за едните обиколници не си струва да се троши цяла перална. ДОста соленичко излиза Money

Второ - ще раждам в Майчин дом. Но още не е ясно по какъв начин. ТАзи седмица съм на преглед за очите и ще стане ясно дали ще ме резнат планово, или ще се пъна. Честно казано искам да си родя нормално, даже упойка не желая. Всички тези интервенции в организма ме ужасяват. Колкото и опитен и добър да ми е докторът и колкото и доверие да му имам - това не ми помага да се престраша... Mr. Green

аз затова си взех обиколници с цип и пера отделно плата и ватата (ватата мисля да я изпера амо сега и после като сменям чаршафите да пера и обиколниците) . даже моите сега се въртят в пералнята но нищо и няма  Laughing ватата я държа все още неизпрана като взема другите обиколници да я пусна наведнъж, че те ще са по-високи и не става да менкам една и съща вата за двата обиколника за да ми заема по-малко място. навсичкото отгоре съм си харесала още един комплект за подарък също с обиколници и направо не знам къде ще ги съхранявам, но всичко трябва да е в тон за моята принцеса  Blush  Heart Eyes

# 96
Здравейте слънчевки!

Нещо много на често ми прилошава днес.

Изчетох вече темата и да допълня за протокола - рожденна дата 20.08'75г.
Готова съм за щъркелка-вестителка 0887-303-441.
Да повторя раждане в бившата Т. Киркова.

Весел ден  bouquet

# 97
Здравейте, не съм влизала от няколко дена
Честитита бебека на Дейзи Г
За протокола ще раждам в Райна Княгиня пр д-р Деновска, родена съм на 09.10.1977г.
Желя хубав ден на всички

# 98
  • Стара Загора
Здравейте!
Не съм чела цялата тема, че сега тямам време и сили, но после ще си я прочета  Grinning
Влизам само да ви се похваля, че вече си имам момиченце  Heart Eyes Роди се на 14.03 в 10.30 часа. И двете сме добре и сега се опознаваме  Heart Eyes
Поздрави на всички  Hug

# 99
честито mmegi да ти е жива и здрава дъщеричката и много да те слуша.

ако имаш желание ни напиши и как се казва и колко кг. се роди

# 100
ЧЕСТИТО,mmegi ,ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖБАТА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!
Разкажи повече за раждането и за бебка-как се казва?

# 101
  • София
Честито бебче на mmegi! Да Ви е жива и здрава и много да слушка!

# 102
Честито mmegi-прекрасна новина в този прекрасен слънчев ден!

Желая на цялото ви семейство само радост, здраве и много щастие с малката принцеса, нека расте умна и красива   bouquet

# 103
  • Стара Загора
Казва се Михаела  Heart Eyes Роди се 2950 г и е 52 см. Раждането беше тежко, Водите ми изтекоха в 19часа вечерта, а родих в 10.30 на другата сутрин. Важното е че сега сме добре и сме си вкъщи. Наистина всички болки се забравят, когато гушнеш бебо и знаеш, че си е заслужавало  Heart Eyes

# 104
   Честита ти дъщеричка mmegi!   
   Много здраве и любов!   

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт