Менструация след положителен тест

• 1 155
  • 6
  •   1
Отговори
Момичета моля ви за помощ!!!! Цикъла ми беше на 05.02.25 закъсня ми 5дни на 08.02.25 си направих тест който беше положителен и 2дни след това ми дойде цикъла на същия ден имах болки в корема!!! Гадене всяка сутрин и чуствителни гърди имах си всички симптоми на Бременност.. след като ми е дошъл цилъла на същия ден си направих още един тест който беше отрицателен.. моля ви за съвет на някой случвало ли му се Ее ????

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 00:00 от Не се сърди, човече

# 1
Да, биохимична бременност. Случва се на много жени, някои дори не разбират. Спряло е развитие бързо и организмът го изчиства сам.

# 2
Да, биохимична бременност. Случва се на много жени, някои дори не разбират. Спряло е развитие бързо и организмът го изчиства сам.
.       Благодаря за отговоря може ли малко повече информация да ми кажете за тази бременост има ли проблем ? Страшна ли е тази бремност? Кога да правим отново опити.??

# 3
Не е страшно. Обикновено опитите може да започнат веднага, но прочете в Гугъл по-подробно и ако прецените, консултирайте се със специалист.

# 4
Не, не е страшна тази бременност и аз бях с биохимична бременност и след 2 месеца видях положителен резултат. Детенцето ми е вече на 9 месеца.

# 5
Това боли много и при мене се случи, тамън се зарадвах, след това разревах много.

# 6
Това боли много и при мене се случи, тамън се зарадвах, след това разревах много.
.       Да ужасно е ☹😔

Общи условия

Активация на акаунт