Ясновидци - тема 47

• 57 967
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, много съм разочарована...Поръчах Пакет Таро четене на Jorjy Tarot, като на 18.03. заплатих сумата от 110 лв.  На 25.03. и писах кога, ще е готово четенето и тя ми отговори, че срокът е 8 дни - до края на седмицата ще ми го изпрати ( т.е. до 30.03.) Днес сме вторник 01.04
Вторник, а аз все още не съм получила нищо? Днес и писах, че ако до утре няма възможност - желая да ми върне парите...и че не съм заплатила, за да чакам? Някой от Вас работил ли е с нея? Това практика ли е от нейна страна? Отделно има изисквания да й се плати предварително, а срещу сумата, която въобще не е малка дори един срок не спазва, даже ако се наложи да се забави не те и уведомява....За сумите, които иска - това е минимумът, който който трябва да даде от себе си....Аз направо нямам думи...
Олеее аз преди две години си правих при нея консултация. Пари на вятъра.Изключително кратко видео,нищо не позна,дори и ситуацията в момента. Нарисува ми прекрасни събития,които щели да се случат най-късно до седмица.Е да ама не.... точно обратното. Писах и после ,отговори ми ,че щяла да хвърли карти за да разбере защо така е станало,каква е била причината. И от там на сетне ни вест,ни кост....

# 391
Благодаря на всички момичета тук за подкрепата и мненията!
Тази сутрин отварям пощата си и имам видео с Таро четене от Jorjy.
Писала е, че  е изпратила четенето още предния ден и незнае защо не е получено писмото - каза да видя датата на записа в Youtube - въпреки, че тази дата показва кога е направен записа, а не кога е изпратен....както и да е ....Вече имам запис, днес ще го изслушам и ако някой желае ще дам обратна връзка.
Наистина още веднъж благодаря на всички отговорили ми!

# 392
Писала е, че  е изпратила четенето още предния ден и незнае защо не е получено писмото - каза да видя датата на записа в Youtube - въпреки, че тази дата показва кога е направен записа, а не кога е изпратен....както и да е ....Вече имам запис, днес ще го изслушам и ако някой желае ще дам обратна връзка.
Аз имам горчив опит с такова таро четене,не точно от нея...
Платихме аз и моя приятелка за прогноза.Въпросът естествено беше за отношения/връзка/ и при двете.Четенето и клипчето получих бързичко и в срок.След като ги изслушахме си ги обсъдихме на коя какво...Праща ми тя нейното да го чуя,аз й пращам моето...Слушам аз и ми се струва,че съм го чувала това,пак слушам и пак същото.Слушам пак моето и се оказва,че е пратила едно и също четене на двете,което е отвратително меко казано.Та искам да кажа,че явно правят едно четене и го пращат на 10 ина човека сигурно и повече даже..Горе долу всички се обръщаме към такива хора с еднакви питания и повечето се възползват от това.Ако по време на четенето се споменават имената,значи е истинско и е правено специално за вас..Може би трябва да се изисква това при записване за такова четене,но аз не бих повторила повече..Rolling Eyes

# 393
Платихме аз и моя приятелка за прогноза.Въпросът естествено беше за отношения/връзка/ и при двете.Четенето и клипчето получих бързичко и в срок.След като ги изслушахме си ги обсъдихме на коя какво...Праща ми тя нейното да го чуя,аз й пращам моето...Слушам аз и ми се струва,че съм го чувала това,пак слушам и пак същото.Слушам пак моето и се оказва,че е пратила едно и също четене на двете,което е отвратително меко казано.Та искам да кажа,че явно правят едно четене и го пращат на 10 ина човека сигурно и повече даже..Горе долу всички се обръщаме към такива хора с еднакви питания и повечето се възползват от това.Ако по време на четенето се споменават имената,значи е истинско и е правено специално за вас..Може би трябва да се изисква това при записване за такова четене,но аз не бих повторила повече..Rolling Eyes
[/quote
Да, не е невъзможно....май спирам за кратко с това таро, като се замисля, хич не са ми познавали....

# 394
Моля препоръчайте човек, който лее куршум в София или Плевен, или околностите и който да ви е помогнал. Благодаря.

# 395
Моля препоръчайте човек, който лее куршум в София или Плевен, или околностите и който да ви е помогнал. Благодаря.

Баба Цеца от Равно поле. Тя остана от софийските околия, другите починаха.

Звъните и се разбирате за ден, за адрес и пр.

# 396

Аз имам такъв опит с гледане на кафе. С моя приятелка изпратихме снимки на чашите от не знам колко страни, подробни указания как да направим кафето, как да го пием и зачакахме. Първо тя си получи прогнозата и ми сподели. След няколко дни получих моята. Чета и се чудя това от къде ми е познато и изведнъж се сещам.
Сравнихме си прогнозите и те копи пейст. Само последното изречение беше различно.

# 397
Ами аз не съм съгласна.
На мен ми е гледано и по телефон, дори и в бг мама, с писане само. И на живо ми е гледано, преди самата аз да започна да гледам на карти.
Жената, която ми гледа по телефона позна абсолютно всичко, от - до. Даже с плашеща точност позна. Тази, която ми гледа на живо изговори един тон глупости. Съответно и нищо от казаното не се случи.
Така, че не виждам никаква липса на достоверност в това.
На живо какво е по-достоверно, бихте ли обяснила?

# 398
Ами аз не съм съгласна.
На мен ми е гледано и по телефон, дори и в бг мама, с писане само. И на живо ми е гледано, преди самата аз да започна да гледам на карти.
Жената, която ми гледа по телефона позна абсолютно всичко, от - до. Даже с плашеща точност позна. Тази, която ми гледа на живо изговори един тон глупости. Съответно и нищо от казаното не се случи.
А сега коя е тази жена 😊 която ви е познала всичко по телефона?

# 399
Знам, че за много от вас проблеми като здраве, любов, работа са най-важни и затова почти всички от нас търсим такива хора, но имам една идея/предложение за всички. Ако искате да "тествате" някой ясновидец/врачка (при картите не вярвам да се "види") просто го попитайте кога ще започне войната в Европа и как да се "спасите". Знам, че много не вярвате, но това или иначе ще се случи (това е друга тема разбира се). Ако започнат с някакво увъртане, "изсмукани от пръстите обяснения" и избягване на отговора, значи толкова и виждат (според мен). Хората с дарба наистина знаят тези неща.

# 400
Ами аз не съм съгласна.
А сега коя е тази жена 😊 която ви е познала всичко по телефона?

Не знам до колко е удачно да пиша контактите ѝ тук.
Ако искате на лично мога да ви кажа. Това беше преди 3 години, не знам дали все още се занимава с това.

# 401
Ами аз не съм съгласна.
Много ми е любопитно това, което казвате. Когато ви гледаха тук във форума само с писане, имаше ли разлика в усещането? Не се ли губи самата истинност от изживяването? Не е ли по-силно, когато е на живо?

# 402
Ами честно-казано не усетих да се губи нещо, то самият факт, че не те виждат дори, а говорят точно това, което се случва, беше достатъчно изумителен.
На живо се чувствах неудобно, защото ми се говориха тотални глупости, и само се чудех как да си тръгна.
Явно наистина е до човек.

Zuzane_307, изчисти си кутията, няма как да отговоря на съобщението ти, защото входящата ти е пълна.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 12:00 от Sunflower29

# 403
Ами честно-казано не усетих да се губи нещо, то самият факт, че не те виждат дори, а говорят точно това, което се случва, беше достатъчно изумителен.
На живо се чувствах неудобно, защото ми се говориха тотални глупости, и само се чудех как да си тръгна.
Явно наистина е до човек.

Zuzane_307, изчисти си кутията, няма как да отговоря на съобщението ти, защото входящата ти е пълна.
Извинявам се за многото въпроси, задавам само още един (тъй като се интересувм от темата). Мислите ли, че ако тази същата жена ви беше гледала във Фейсбук или ТикТок пак щяхте да и се доверите? Или БГ Мама създава усещане за доверие, тъй като тук си говорим именно за гледачки?

# 404
Напълно възможно е да създава това усещане форумът.
Но фактите са факти, всичко което ми каза се случи точно така, което е достатъчно красноречиво. Горе-долу дори по месеци позна, със съвсем леки неточности. Но, като събития всичко беше едно към едно.

Общи условия

Активация на акаунт