Ясновидци - тема 47

• 57 854
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
Честно казано изобщо не се сетих да прочета тук. Преди време редовно четях темата тук, но сега изобщо не ми хрумна.
Ами прежалих ги, защото тя няма да ми ги върне нали..
Пиша й през ден. Какво повече. Очаквах, че може и да е некоректна, още като ги изпратих си имах едно наум..
Тя не само восък лее, има и център вече в Русе, прави семинари и в други градове.
Публикация в темата й няма да допусне.
Дори да пиша под нейн пост ще го изтрие.
Та ако има някой заблуден като мен давам обратна връзка тук поне, да не й се връзват нови хора.

Кажете,че ако не ви върни парите ще пуснете жалба в полиция и нап.
А не мисля че някоя от тях ще се уплаши от такова нещо… колко ги даваха и по телевизията и пак продължават

# 421
Честно казано изобщо не се сетих да прочета тук. Преди време редовно четях темата тук, но сега изобщо не ми хрумна.
Пиша й през ден. Какво повече. Очаквах, че може и да е некоректна, още като ги изпратих си имах едно наум..
Тя не само восък лее, има и център вече в Русе, прави семинари и в други градове.
Та ако има някой заблуден като мен давам обратна връзка тук поне, да не й се връзват нови хора.
Тази жена никога не ми е вдъхвала доверие.Странно е,че таксата и е 50 лв,преди години беше 80лв.Познавам няколко души,които изобщо не бяха доволни от нея.Ако следите страницата и редовно ще разберете,че при нея всичко е бизнес,изобщо не и пука за проблемите на хората .Силната и страна е в това,че умее да говори и убеждава,не случайно прави турнета,семинари и може би така печели клиенти.
Не вярвам да ви върне парите,но със сигурност  ще ви покаже някоя восъчна отливка и ще ви каже куп глупости с цел да и се доверите.

# 422

Защо не сигнализирате данъчните да видим какво мислят по въпроса. Най-малкото ще проверят дали плаща данъци за тези пари.

# 423
Пишете и официално да ви върне парите ако не е предоставила услугата в съответния срок. Пускате едно съобщение до КЗП че предлага фиктивни услуги. Ако сте у изпратили пари по пощата искайте и касов бон. Ако не ви е дала или откаже - в НАП с бележката ви за превода и писмо,че отказва да даде такъв. От там нататък тя да се спасява.

Независимо колко голяма е болката, човек трябва да се стреми да мисли и да не се поддава на лъскави обещания за помощ.

# 424
Момичета, благодаря за мненията. Парите съм ги изпратила чрез изипей имам платежното.  Честно казано тя няма се трогне от заплахи тип нап, полиция, жалба..
Ще ми изпрати някакво восъколеене и ще каже съжалявам за забавата...
И да умее да говори, прави лайфове често.
Има си последователи. Има си лични клиенти също, на тях дали и колко помага е друг вэпрос.
Но наистина в групата й няма отрицателно мнение, което е разбираемо, предвид,че е администратор.
Ако има развитие при мен ще пиша. За сега няма. Дори си мисля да й пиша, колко е некоректна, но файда йок.
Както и да е. Имайте си едно наум с нея.

# 425
Мен преди години със 100 лева ме завлече една Таня Гюрова от Пловдив, пак със група във Фейсбук където нямаше отрицателни мнения и публикациите трябваше да се харесват само със сърце, не трябвало да е обикновено харесване....направо секта в стил Юли Тонкин!

# 426
Мен преди години със 100 лева ме завлече една Таня Гюрова от Пловдив, пак със група във Фейсбук където нямаше отрицателни мнения и публикациите трябваше да се харесват само със сърце, не трябвало да е обикновено харесване....направо секта в стил Юли Тонкин!
И аз минах през нея. То не бяха сменени секретарки, полович час само, без да и задаваш.въпроси за бъдещето...е че за какво да и задавам въпроси? Гривна да ми направела, за късмет...пълна идиотка...говорела.с архантел Михаил...е че какво говори, и за какво взима такси на хората, при положение, че не може да я питаш за бъдещето...пълна кукувица....сега има някаква затворена група, и пуска снимки на облаци с форма на сърце и цитати някакви...

# 427
Аз към онзи момент работех на минималната работна заплата и за мен 100 лева изобщо не бяха малко пари!
Пълно е с мошеници, внимавайте на кого се доверявате и на кого си давате парите защото може не само да не ви помогнат но и да ви навредят!

# 428
На първо време няма сила, която да ме накара да дам 100лв ако ще и да е топ гледачка. Знайте си цената, хора, недейте бъдете балъци.
 Който много пари иска е лаком, а не даровит. Дано скоро се спре с тази пропаганда. Скоро и наркотиците ще надминат като печалба.

# 429
  • бургас

Кажете,че ако не ви върни парите ще пуснете жалба в полиция и нап.
А не мисля че някоя от тях ще се уплаши от такова нещо… колко ги даваха и по телевизията и пак продължават

Поне да се пробва.

# 430
Здравейте! Аз все още си чакам казаното от Фатме да се сбъдне,нооо … май няма да я бъде работата ( за мое огромно съжаление)

# 431
При мен също. Каза ми, че моят човек много ме обичал , страдал и тн. Събиране на 100%, бебе и един куп захаросани приказки. Оказа се, че той всъщност вече е с друга жена и то от доста време. Аз изрично точно затова я питах. Тя каза, че нямал друга сам бил… писах и звънях след това няколко пъти ако може пак да ми погледне , защото той със сигурност има връзка , но никакъв отговор …

# 432
При мен също. Каза ми, че моят човек много ме обичал , страдал и тн. Събиране на 100%, бебе и един куп захаросани приказки. Оказа се, че той всъщност вече е с друга жена и то от доста време. Аз изрично точно затова я питах. Тя каза, че нямал друга сам бил… писах и звънях след това няколко пъти ако може пак да ми погледне , защото той със сигурност има връзка , но никакъв отговор …
За жената с обикновените карти ли говорите или за Фатме?

# 433
А тази Фатме на какво гледа?

# 434
И двете ми казаха едно и също, фатме спря да отговаря . Жената с обикновенните пак ме хвърли и каза : а, да . Сега излиза , че има връзка . И двете ме убеждаваха колко е самотен и страдащ и събиране до Великден .

Общи условия

Активация на акаунт