Ясновидци - тема 47

• 56 945
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
Аз мислех да не пиша отзив за дамата с картите ,но и аз и писах колкото и заучено да е ,ми позна ми жената.Надявам се и бъдещите неща да се случат.
Говорихте ли с нея?Дали може да прати като аудио запис 🤔

# 46
Ако имате Рекордер да си запишете разговора по телефона с нея ,ще си го слушате.Тя нищо не праща ,просто говори.

# 47
Ако имате Рекордер да си запишете разговора по телефона с нея ,ще си го слушате.Тя нищо не праща ,просто говори.
Както обещах да си кажа и аз своето мнение за жената с обикновените карти ,беше абсолютно точна ,надявам се да е така и занапред във времето каквото ми каза, много мила и отзивчива, отдели ми около 40 минути ,не съжалявам за това че я потърсих

# 48
Ама ви попитам ,после как й плащате на жената?И ако не е тайна каква сума й отделяте,понеже нз как варират?

# 49
Ама ви попитам ,после как й плащате на жената?И ако не е тайна каква сума й отделяте,понеже нз как варират?
Еконт, Изипей  Аз по Еконт ще изпратя, мисля 40лв, незнам дали е нормално

# 50
Аз също ѝ изпратих 40 лева. Мисля, че е адекватно и за двете страни.

# 51
Аз и изпратих доста повече, но така го почуствах. Говорихме повече от час и според мен, напълно си заслужи парите. Не упреквам, споделям просто.

# 52
Абсолютно съгласна!
А какво трябва да пиша,след като не съм доволен. Нищо не позна, голямо отвъртане и мълчание от нейна страна. Чудеше се какво да ми каже..

# 53
Абсолютно съгласна!
А какво трябва да пиша,след като не съм доволен. Нищо не позна, голямо отвъртане и мълчание от нейна страна. Чудеше се какво да ми каже..

И как твърдите че нищо не е познал някой без да е минало време…. За 5 дни никой не познава. С годините на пръв поглед бая глупости съм чула които в последствие са станали истина. Не съм се допитвала до жената ама тия изказвания са малко крайни

# 54
А някой да си е правил изчистване при Ивелина Христова? Тя праща и някакви амулети за защита за 50 лева... някой да си е  поръчвам от нея?

# 55
Здравейте! Казаха ми , че имам родово проклятие! Какво се прави в случая и кой може да го изчисти? Радиестезисти могат ли да свършат тази работа или трябва да е гледачка или ходжа не разбирам много.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 07:52 от Incantrix

# 56
Здравейте! Казаха ми , че имам родово проклятие! Малко съм скептична относно тези неща , но честно малко се стреснах. Какво се прави в случая и кой може да го изчисти? Радиестезисти могат ли да свършат тази работа или трябва да е гледачка или ходжа не разбирам много. Благодаря на отзовалите се.Уж първо жената не искаше да ми гледа по телефона, а после сама ме потърси и каза, че ме сънувала и трябва да ми гледа. Честно не знам дали да вярвам.
За същата жена ли става въпрос?Защо не е искал да ви гледа първоначално?

# 57
Здравейте! Казаха ми , че имам родово проклятие! Малко съм скептична относно тези неща , но честно малко се стреснах. Какво се прави в случая и кой може да го изчисти? Радиестезисти могат ли да свършат тази работа или трябва да е гледачка или ходжа не разбирам много. Благодаря на отзовалите се.Уж първо жената не искаше да ми гледа по телефона, а после сама ме потърси и каза, че ме сънувала и трябва да ми гледа. Честно не знам дали да вярвам.
За същата жена ли става въпрос?Защо не е искал да ви гледа първоначално?
Не, не за същата. Аз исках да платя по сметка, защото е на другия край на България от мен, което ми е много далеч. И не знам дали ми го каза само , за да отида на място и да платя.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 13:38 от Incantrix

# 58
Пишете ми на лично.

# 59
Аз не ми е ясно какво я криете толкова, напълно ясно е че и тя не е истинска ясновидка

Общи условия

Активация на акаунт