Ясновидци - тема 47

• 56 927
  • 757
  •   2
Отговори
# 30
Отново изгрява нова звезда но и както изглежда скоро ще залезе, няма как да има човек с истинска дарба който помага и да не се разчуе, прекалено много хора имат нужда от помощ, а наистина помагащи почти няма.
Както винаги става и в живота, всичко ще излезе наяве!

# 31
Ами и на мен, както казвам ми намирисваше тази работа…

# 32
И аз се свързах с жената, която гледа на обикновени карти. Да - много е мила, точна по отношение на спазване на часа, но не бих казала че съм впечатлена. Не го казвам с лошо към нея - но общо взето общи приказки - кой е светъл, кой е тъмен, кой е с такива очи - абсолютно нищо съществено......Чак ми е странно като чета тук някои отзиви как е описала ситуации, хора....тя първо не използва толкова думи (освен Черноок, светлоок и венчило....) камо ли да опише човек, ситуация, прогноза за бъдеще.....Пак казвам много е мила, старае се, обаче не бих подкрепила предходните мнения.
И аз се свързах с нея, даде ми час за понеделник, да видим какво ще каже и на мен и ще напиша мнението си, само да попитам по месенджера на камера ли е гледането

# 33
Тя ще Ви позвъни в уговорения час.
Преди уговорката си с нея, си бях написала какво точно ще питам. За всеки от въпросите съм между два избора - продължаващо обучение, смяна на работа, възможност за смяна на град. Само дългосрочни са и исках да чуя тенденциите, какво би било по-добре за мен.
Картите винаги казват, винаги. Как ще бъдат разчетени е важно.
Ежедневно ползвам карти у дома за близките ми, но знаех, че сега ще тегля за мен, докато не се падне каквото бих желала.
Доволна съм от разговора си с жената, има дадено при нея, каза ми лични неща, които никой освен мен не знае.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 16:56 от elichko

# 34
Тя ще Ви позвъни в уговорения час.
Преди уговорката си с нея, си бях написала какво точно ще питам. За всеки от въпросите съм между два избора - продължаващо обучение, смяна на работа, възможност за смяна на град. Само дългосрочни са и исках да чуя тенденциите, какво би било по-добре за мен.
Картите винаги казват, винаги. Как ще бъдат разчетени е важно.
Ежедневно ползвам карти у дома за близките ми, но знаех, че сега ще тегля за мен, докато не се падне каквото бих желала.
Доволна съм от разговора си с жената, има дадено при нея, каза ми лични неща, които никой освен мен не знае.
Благодаря Ви! 🍀🍀🍀

# 35
На едните едно , на другите съвсем друго. Различия ще има ,като някой коментари са нагласени от нейни хора. Рекламата е важна..

# 36
Не мога да го асимирам и наполовина коментара ви 😵 как ще има НЕЙНИ хора, все едно сме от един квартал и се познаваме ?!?! Има хора, които са непробиваеми, има и такива които тоооолкова няма какво да извадиш от уж тежкият им живот, че и те самите не знаят за какво търсят помощ. Има такива, които са предубедени толкова във всичко, че и на черното казват бяло. Да не мислите, че на някой му се плаща, за така наречената от вас реклама ?? Ще дам пример със себе си - Исмаил ходжа, ми е помагал много през последните 16 години. В близките две години, по много тежък случай, не може да ми помогне - и ?! сега трябва да кажем, че не става ли ?! Усеща ситуацията, казва ми какво е, защо е, но казва също, че той не може да ми помогне. Същевременно за здравословен проблем ми помогна, при все, че трима от най-добрите специалисти не можаха. Оставам да МИСЛИТЕ сами ! Грозно е да плюете хора, ей така щото не ви изнася ситуацията. Друг пример ми изкочи - преди две седмици, бях при човек, от който трима други мои много близки са много доволни. Аз още като влязох, усетих негативна енергия и замръзнах. При мен всичко беше пълни глупости, даже като се опитваше да повтаря, НИЩО не съвпадаше от казаното от преди 10 минути. И сега какъв е извода ?! В рамките на час и половина,  трима доволни и един тотално не. Моля ви, уважавайте хората ! Изказвайте мнение, ако сте имали контакт, а не само  ДА ВИ НАМИРИСВАЛО.
На едните едно , на другите съвсем друго. Различия ще има ,като някой коментари са нагласени от нейни хора. Рекламата е важна..

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 02:49 от elinor.k

# 37
Обикновено рекламата е от нови потребители за някоя нова звезда. А за тази жена пишат и доста стари потребители. И ако не ме лъже паметта от стар потребител тръгна мълвата.

# 38
Именно !
Обикновено рекламата е от нови потребители за някоя нова звезда. А за тази жена пишат и доста стари потребители. И ако не ме лъже паметта от стар потребител тръгна мълвата.

# 39
Забавното е, че самият потребител Nguen_ е с цели 2 публикации, като и двете са срещу жената.
Записах си час и аз за нея, дано съм толкова доволна, колкото и вие.

# 40
Здравейте,
Може ли да ми помогнете... трябва ми човек за любовна магия(ще помоля без хейт...не е за мен), който наистина да знае какво прави и да не "реже глави".

# 41
А какво трябва да пиша,след като не съм доволен. Нищо не позна, голямо отвъртане и мълчание от нейна страна. Чудеше се какво да ми каже..

# 42
Няма как да имаме имаме доверие на потребител, който се регистрира само за да изкаже мнение в темата. Обикновено са възторжени реклами, Вашият случай пък другата крайност. Твърде вероятно е да сте от конкуренцията.

# 43
Аз мислех да не пиша отзив за дамата с картите ,но и аз и писах колкото и заучено да е ,ми позна ми жената.Надявам се и бъдещите неща да се случат.

# 44
И аз говорих с нея. Каза ми много точни неща! Даже съм леко изумена!

Общи условия

Активация на акаунт