Ясновидци - тема 47

• 55 911
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Тази баба Златка дали гледа по телефона?
Не, само на място

# 631
Някой ходил ли е при Мария от Зимница. Много ми е спешно. Ако някой е ходил да ми пише, моля ви.
тя не лее ли куршум
Ами само на дреха леела. Да я оставиш дрехата и след това да си я вземеш

# 632
Относно жената с картите.Тя ми каза че мъжа ми , много държи на семейството и няма друга жена Еми......случи се точно обратното,в момента сме разделени.Аз съм с детето си и той си има друга ,но я крие.

# 633
  • Sofia
Коя жена имате предвид? Тази с обикновените карти ли?
Защото при тази, която на мен всичко ми позна tarot.lovecompass@gmail.com, ходиха още 2ма мои приятели и също са изумени с каква точност им е описала ситуациите, а при единият вече се е случило това, което му е казала във връзка с работата му. Другата още чака да види какво ще стане с прогнозата й, но вече е ясно, че натам отиват нещата.
Относно жената с картите.Тя ми каза че мъжа ми , много държи на семейството и няма друга жена Еми......случи се точно обратното,в момента сме разделени.Аз съм с детето си и той си има друга ,но я крие.

# 634
Здравейте, знаете ли някого, който гледа на таро в Пловдив и да е добър? ( Имало някаква жена, около водната палата, но не знам повече за нея. ) Ако някой е ходил при нея или някъде другаде ще очаквам предложения.

# 635
Съжалявам. Може наистина да няма друга жена. Веднъж, бях бременна, и бащата на детето ми не ме търсеше, и отидох на видя една приятелка, майка и ме помоли, че не била добре....заварих я сама с детето, и си мислеше, че бащата има връзка с друга жена, но я крие. Казах и, че докато не я види, такава жена не съществува. Той също отричал. Голям кеф, да се криеш като децата. Така че, изобщо не си вкарвай филми. Ти си реална съпруга и майка. Който се крие като мишок, ако има такъв, си е парцал. След време той се върна вкъщи, роди им се още едно дете, подписаха след това, и си живеят добре. Бъди ти и детето живо и здрава, времето ще покаже! Прегръдки!

# 636
Някоя от вас има ли координати на Силвия? Тя е от Варна, живееше в София и гледаше в салон за маникюри в Ст. Град. Не съм я чувала от 2018 .. надявам се да е добре?

# 637
Коя жена имате предвид? Тази с обикновените карти ли?
Защото при тази, която на мен всичко ми позна tarot.lovecompass@gmail.com, ходиха още 2ма мои приятели и също са изумени с каква точност им е описала ситуациите, а при единият вече се е случило това, което му е казала във връзка с работата му. Другата още чака да види какво ще стане с прогнозата й, но вече е ясно, че натам отиват нещата.
а коя е тази жена която ви позна на вас

# 638
Гледах Ничия земя с една професорка, която се е занимавала с екстрасенси още през комунизма. После гледах и този епизод с жената от Димитровград. Еми... Общият извод е, че вече няма такива феномени. Има ги в YouTube.

# 639
Здравейте мили хора! Направих си труда да поизчета доста по тази и предишните теми ,но направо очите ми се размазаха.. та да мина към това ,което ме вълнува. Някой с повече опит да ме насочи някъде в София ,Перник ,селата наоколо ,за човек ,който наистина познава ,свързано с любовен план. Ще бъда много благодарна!

# 640
Здравейте, момичета! Преди време съвсем случайно попаднах в темата подарявам на една съфорумка (Sunflower29), която беше предложила да гледа на някой. Малко бях скептична и да си призная никога не съм се интересувала от такива неща, не съм й вярвала, но реших да пробвам. Бях учудена с каква точност ми описа моментното ми състояние, без да съм й казвала никакви подробности за себе си. Вече няколко пъти се възползвам от услугите й и съм впечатлена от точността с която ми казва нещата. Препоръчах на приятелка, която е на кръстопът в момента и тя беше впечатлена колко верни неща й е казала. Ще ви следя с интерес, защото доста се запалих.

# 641
Здравейте, момичета! Преди време съвсем случайно попаднах в темата подарявам на една съфорумка (Sunflower29), която беше предложила да гледа на някой. Малко бях скептична и да си призная никога не съм се интересувала от такива неща, не съм й вярвала, но реших да пробвам. Бях учудена с каква точност ми описа моментното ми състояние, без да съм й казвала никакви подробности за себе си. Вече няколко пъти се възползвам от услугите й и съм впечатлена от точността с която ми казва нещата. Препоръчах на приятелка, която е на кръстопът в момента и тя беше впечатлена колко верни неща й е казала. Ще ви следя с интерес, защото доста се запалих.
На мен точно тази потребителка не ми позна нищо ,за съжаление.

# 642
Elpida, много ми е неприятно от това което споделяш тук, тъй като времето, което споделих, че виждам, дори не е минало. Не знам как твърдиш, че не съм познала, при положение, че дори чисто времево има несъответствия. Съжалявам все пак, че си останала с такива впечатления! Simple Smile

# 643
А на какво гледате?

# 644
На карти таро.

Общи условия

Активация на акаунт