Ясновидци - тема 47

• 56 016
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, момичета. Наскоро някой беше писал, че е недоволен от Виктория Събева.
Сега да споделя за една приятелка. Тя преди три-четири месеца е била при нея. Ляла и е восък и още нещо и е правила.
Имала е доста неразбории в семейството.
Сподели ми че нещата вече били мнооого по-добре. Някой друг има ли мнение за Виктория? Смятам да пробвам. Дано не са пари хвърлени на вятъра.
😂 не мога да споделя повече подробности, защото не знам дали тя не е тук в групата.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 14:41 от lardero

# 646
Мами, какво очаквате след леене на восък. Трябва да се разреши проблем, да се хармонизират отношения. По какво съдите, че восъка е направил нещо и нормално ли е според вас проблемите да се задълбочат.

# 647
С леенето на восък се изчиства този, на когото се лее. Премахва се негатива като цяло. Сменя се мисълта, успокоява се. И вече следствие на всичко това, когато промениш енергетиката си и мисълта тече по друг начин, съответно и действията се сменят в друга посока. Трябва да се разбере, че наистина това, което мислим, това и сътворяваме. Ако сме в дупка, ние сме концентрирани в нея и не сме способни да мислим за разрешение на проблема, а дълбаем в него. Затова е хубаво да познаваме някой, който умее да лее восък или олово, малко да ни прочисти, ако не успяваме сами.

# 648
Здравейте, група!
Чух се с "жената с обикновените карти" и съм изключително доволен. Тя ми посочи важни неща, за които да внимавам и от които да се пазя. Също така много точно разпозна ситуацията, в която се намирам в момента, и ми даде полезни насоки за решаването на проблема. Остава да видим дали нещата ще се оправят.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 14:25 от petrovi_bs

# 649
Здравейте, група!
Бях при "жената с обикновените карти" и съм изключително доволен. Тя ми посочи важни неща, за които да внимавам и от които да се пазя. Също така много точно разпозна ситуацията, в която се намирам в момента, и ми даде полезни насоки за решаването на проблема. Остава да видим дали нещата ще се оправят.
[/quote
Коя е тази жена?

# 650
Здравейте, група!
Бях при "жената с обикновените карти" и съм изключително доволен. Тя ми посочи важни неща, за които да внимавам и от които да се пазя. Също така много точно разпозна ситуацията, в която се намирам в момента, и ми даде полезни насоки за решаването на проблема. Остава да видим дали нещата ще се оправят.
Как така бяхте? Та тя телефона си крие, Вие успяхте и да я посетите?!

# 651
Сигурно е изкала да каже ,че и е писала на месинджъра и после по телефона.

# 652
Аз споделих за Виктория Събева. Не съм ходила лично, когато отиваш при нея сигурно обяснява повече..
При мен комуникацията протече трудно.
Изпрати ми една снимка на восък след седмица може би и нищо повече..
Писах й да ми обясни поне какво значи, има ли негативна енергия, какво значат фигурите.. Тя го прочете и нищо..
Та при лични срещи сигурно поне обяснява.
При мен така и нищо не разбрах от нея.

# 653
Да, вероятно е така. Аз буквално го приех.

# 654
Здравейте, група!
Как така бяхте? Та тя телефона си крие, Вие успяхте и да я посетите?!

Да, точно така имах предвид, писах й по месинджъра и после се чухме по телефона.

# 655
Здравейте! Може ли някой да ми пише, как да се свържа с жената с картите?

# 656
Гледах Ничия земя с една професорка, която се е занимавала с екстрасенси още през комунизма. После гледах и този епизод с жената от Димитровград. Еми... Общият извод е, че вече няма такива феномени. Има ги в YouTube.

Аз също гледах епизодите и ми стана много интересно и се питам "Дали все още гледат на хора и приемат пациенти или са се отказали от тази дейност ?

# 657
Аз споделих за Виктория Събева. Не съм ходила лично, когато отиваш при нея сигурно обяснява повече..
При мен комуникацията протече трудно.
Изпрати ми една снимка на восък след седмица може би и нищо повече..
Писах й да ми обясни поне какво значи, има ли негативна енергия, какво значат фигурите.. Тя го прочете и нищо..
Та при лични срещи сигурно поне обяснява.
При мен така и нищо не разбрах от нея.
Да, напълно е възможно. Но все пак би трябвало да обяснява. Все пак както единия, така и другият плаща.

# 658
Lardero

Ами на мен нищо не ми обясни..
Разочарова ме, очаквах поне малко повече от нея.

# 659
Здравейте. Някой може ли да се свърже с мен на лично с координатите на жената с обикновените карти? Писах на няколко човека, но никой не ми отговори.

Общи условия

Активация на акаунт