🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-24

• 18 808
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Привет!

Честита  нова тема. Да я изпишем с много ентусиазъм и вдъхновение, със  сигурност ще има какво да обсъждаме.

# 31
Добро утро! Coffee

Само да кажа, че Медиасет не купува сериалите на Демет, а само тя купува турските сериали, които се дават в Италия. На Демет, ако не се лъжа след Птичката с Джан, само още един са купили ...Домът, който върви с най-ниският рейтинг на турски сериал до сега. Скоро свърши Черна любов, който беше с много добър рейтинг, Семейство, също беше с много добър рейтинг. По Чукорова бяха много луднали там.
От Медиасет няма такава информация. Аз ги следвам и ако нещо официално излезе ще кажа.

# 32
Добро утро или вечер добър ден при мен е Good morning!☕
Чакам си "Eșref Rüya" в началото на март, нищо чудно да е изненада за 8-ми март.

Прекрасен ден от мен!

# 33
Жаки, ти си по-запозната, аз казвам само какво съм прочела.
Иначе, в Италия, както и в Румъния, по-голямата част от феновете са южноамериканци. Надявам се, че новината за купуването на "Eşref Rüya" e вярна и най-после Чаатай ще бъде по-познат и  в Италия.
 Ще видим в съвсем скоро  дали новините с Mediaset са верни. Междувременно с нетърпение чакаме фотото за "Esref Rüya"
Както и всички фенове. Напоследък чета само колко са  възхитени от партньорството.
Казват, че ще се върнат към гледането на турски сериали, че  са идеалните партньори за двойка.

Определено има всички предпоставки, това да бъде най-добрият сериал и двойка за годината.
Глава на мафията и певица, които  от врагове стават любовници. Kissing Heart

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 16:37 от NeZ_9

# 34
Ще се разбере скоро
Хубава снимка

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 16:41 от jackie.

# 35

Иначе за сериала и Mediaset прочетох това:
Италианската медийна група Mediaset придобива правата върху сериала "Сънят на Ешреф" още преди излъчването на проекта. Започва и рекламна кампания на сериала в англоезичната и испаноезичната световна преса.  Вчера се проведоха снимките на плаката за новия сериал.

Mediaset S.p.A.  — италианска медийна група, основана през 1978 г. от Силвио Берлускони.  Компанията е един от най-големите търговски оператори в Европа, управляващ портфолио от канали като Canale 5, Italia 1 и Rete 4, които достигат до значителна аудитория на вътрешния пазар.

А сторито на Сема от тази сутрин е това

Не е ясно обаче, дали е сутрешен джогинг или работа.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 16:37 от NeZ_9

# 36
Шифанур за Marie Claire

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 17:09 от jackie.

# 37
Да се разнообразим с малко
" Клюки от архива "
Днес ще покажа това, което лично Чаатай е споделил във ФБ на 25.09.14.
Кадри от лятото
https://www.facebook.com/cagatayulusoyofficial/videos/799754120066236/

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 17:20 от NeZ_9

# 38

Demet Özdemir и Çağatay Ulusoy са две от най-големите имена в турската телевизия в момента.
Демет спечели публиката като очарователната Санем в Erkenci Kuş, хитовият сериал, в който участва заедно с Джан Яман, който я изстреля към славата.

Междувременно, Çağatay направи своя отпечатък в El secreto de Feriha и Medzecir, а наскоро той ръководи турската сензация на Netflix El Sastre. Сега, за първи път, тези две мощни центрове се събират за Eşref Rüya (Сънят на Eşref), една от най-дългоочакваните турски драми за сезона. Със завладяваща история и водещо дуо, което кара феновете да бръмчат, шоуто обещава да разтърси сърцата на зрителите.
Çağatay и Demet, заедно с останалата част от актьорския състав, прочетоха първия си сценарий в началото на февруари и химията между тях беше неоспорима – нещо, което те без съмнение ще пренесат на екрана. Снимките започнаха официално миналия четвъртък в Истанбул, като премиерата е насрочена за март по турския Kanal D.  Вълнението е безкрайно сред техните верни фенове и любителите на турските драми като цяло.
Зрителите вече отброяват дните за тази комбинация от романтика, драма и екшън. Çağatay играе Ешреф, докато Демет поема ролята на Нисан – двама души, които се опитват да възродят любов, превърнала се в пепел.
Продуциран от Tims&B, една от водещите продуцентски компании в Турция, Eşref Rüya следва Ешреф, смел и могъщ мъж, който изглежда има всичко – богатство, влияние и привилегирован живот. Но дълбоко в себе си той е затворник на любов, която никога не е изпитвал истински. Въпреки господството си в подземния свят, той търси нещо, което не може да разбере. Това е така, докато не среща Нисан, млад и талантлив музикант, който е първият, който кара сърцето му да забие.

https://www.hola.com/us/entertainment/20250212813903/esref-ruya- … r-cagatay-ulusoy/

# 39
Продължавам с
 "Клюки от архива"
През септември 2014,.списание Vogue, решава да направи  интересна фотосесия на героите от "Medcezir",  по подобие на фотосесията на Öykü Karayel, Kvanç Tatlituğ,
Buğra Gülsoy, Bade içil, от "Kuzey Güney", през 2011г, която е страхотна, между другото.

И така се появява фотосисията и на нашите Çağatay, Serenay, Hazar, Taner, Metin

Снимки от списанието

По-късно ще пусна и това, което пише в списанието за всеки от тях.

# 40
Хайде пускай, че нямам търпение!

# 41
Виждала съм и преди тази фотосесия, но чак сега ги виждам малко изморени и вяли. Безкрайно красиви са, но сякаш ежедневната работа им се отразява.

Виж, снимките от лятото са направо безценни. Дали е искал да покаже, че се е забавлявал и не е страдал по раздялата.

# 42
Да, ще пусна, но първо искам да кажа, че това, което по-рано писах за Чаатай, че има проблеми и се разследва, се оказа грешка в превода. (ползвам Гугъл преводач от румънски)

Не, че повярвахме, но е хубаво да знаем, че не е истина!!!

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 18:26 от NeZ_9

# 43
Понеже има и възможност да сме в сряда, ако спрат Майка Анкара, ви нося рейтинга от снощи
Леко се е покачил

# 44
"Клюки от архива "

Намерих няколко страници, които преведох криво-ляво.

Университет Мармара Кампус Хайдарпаша
 Когато влязох в собствения си университет се принесох в годините.
 Най-безгрижните и спокойни дни.
 Вървите през огромните коридори на училището и се изкачвате третия етаж.
 На тръгване си казах, че съм дошла в това училище, за да посетя приятелите си.
 Спомних си времената.  Мисля, че на последния етаж, имаше  тайно и незаконно място, до което се стигаше по стълбище. Цял Истанбул беше в краката ти там.
 Чудя се дали точно там съм целунала някого? Не мога да си спомня кога, къде.
 Мисля, че остарях толкова, колкото и човекът, когото целунах.
 Или вече съм целувала толкова много хора, че всички те се смесват заедно.  
 Изведнъж се почувствах по-спокойна, отколкото очаквах.
 Един от най-гледаните сериали по екраните
 Çagatay Ulusoy, Serenay Sarikaya, Barış
 Falay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez от Medcezir, ще разкажат за себе си след малко.
 На снимачната площадка на Vogue за връщането в училище.
 Намирам някъде кафе и сядам на пода.  
 Шебнем Дьонмез влиза, след това Метин и голяма му коса.
 Идва младо момиче с широка усмивка-Хазар Ергючлю.  
И тя е с коса, която не може да бъде обуздана.
Има нужда от сигурните ръце на фризьора, за да успокои косата си.
Шебнем, прави впечатление с напрегнато изражение.
Питам я:
"Липсва ли ви да сте  студент?"
"Не, на кого му липсва да бъде студент? Мисля, че да си студент е робство,
несправедливо е да държиш децата в училище по 6-7 часа.
Първи се събраха Метин и Танер, нямаше нужда да ги търся.
 Не е трудно да видите и различите Метин на терасата.
 Много красив мъж, чиято коса блести ярко на слънцето.
 Като Калифорнийски сърфист, няма грам мазнина по тялото си, а плочките си дължи на сърфа и Американския футбол...  Рус и  умен.
Завършил м/ународни отношения, сладко момче, чувство за хумур, без комплекси, шегаджия. На 26 г., написал е 5 пиеси, в пет е играл.
След като завършил, решил да направи пауза и заминал за Америка. Май там са го открили за сериала и там се подготвял за сериала.
Между другото, браво на Ay Yapım за  кастинга на този сериал.
 Който и да го направил, свършил страхотна работа.
Сега е ред на Танер Олмез. Танер е дете на улицата в Истанбул,последният представител на поколението на играещите деца.
Той беше дете, което рецитираше стихотворения и пееше песни през април.
Така че,той естествено гравитира към театъра. Танер казва за героя си: "Той е обичан. характер. Набира скорост. Сет(от оригинала)и Мерт са еднакви, но различни хора. Изходните точки са сходни.
В едно от тайните отделения в коридора, намирам Чаатай.
Виждам  го да седи там и се приближавам тихо до него.
Очите му бяха толкова тъжни, когато седнах срещу него.
Сякаш някой е взел очите на възрастен човеки ги е сложил на младеж.Той е плах, срамежлив, предпазлив. Уклончив е на почти всеки въпрос.
Мисли за всеки отговор поне пет минути. Дълбок и пълен
с глас и кратки отговори, разбрах, че не му харесва да преминава през фазата на интервюто. В гимназията е бил хиперактивен.
 През последните няколко години той влага повече енергия
на спорта. Така или иначе, снимките са пряко свързани със спорта от залата. Учил е Проектиране на напоителни системи в университета.
 "Какво е това?" - казвам аз
"Тревни площи, игрища за голф, футболните игрища също трябва да  бъдат напоявани. Това е забавно всъщност."-отговаря.
Иска да вземе диплома от университета.
Добре, нека да бъде, разбира се, но аз не искам да виждам 24-годишния Чаатай Улусой, как  полива игрище за голф с шапка на главата.
Серенай е  по-словоохотлива, но закъснява, идва от снимките на рекламата и говори като все едно се извинява. Все едно счупила на вазата на майка си.
И е толкова красива!  Като стомана е, с всички линии по нея.
Тя казва, че е  била красива, когато е била на 15 години, участва на международно състезание.
 Разбрала го е, когато  е получила награда. Веднага след това е избрана за Мис Турция.
 Има едно нещо, което винаги питам, когато срещна Мис Турция.
 Задавам въпроса, който искам.  Например, има едно момиче,което
 отива на училище в петък, като всички останали, в понеделник, като Мис Турция.
Какво променя това ?
 Mисли и  отговаря: „След такова нещо, осъзнаваш много за себе си. Помага ви.  Разбира се, това е голяма мотивация.
 Самоувереността само прави хората щастливи. Това не е тест или доказателство. Мечтата на всяко момиче е да има нейният шанс.
 Опитваш и изведнъж животът ти се променя.
Последните кадри от снимките в университета Марара.
Правят се в библиотеката. Всичките петима са с вкус, мъдри и красиви, позират заедно под залязващото слънце на Истанбул.
 Това е много красив кадър.
 Точно като младостта.
 Хубаво е да си млад, особено като тези млади хора.
 Ако сте младежи, които  не са се отказали от успеха в ранна възраст и от това, което правите, всичко е по-красиво.
 Докато си тръгвахме,  дойде докладът за рейтинга на последния епизод от сериала.
 Той се класира на първо място за деня с 33 процента дял.
Радват се. Говорят на висок глас, докато излизат от снимачната площадка.
 В главата ми се върти въпрос, на който все още не мога да намеря отговор.
Наистина, с кого се целувах в това училище?

Гери, наистина изглеждат уморени.
Като цяло, автора на статията навежда на мисълта, че е заради обстановката, училище, университет.
Не вярвам, да е умора от снимките, защото втория сезон съвсем скоро е започнал.
А може би има нещо друго?
Чаатай и Серенай не са един до друг на нито една снимка...

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 18:40 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт