🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-24

• 18 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря ти за всичко, което правиш Нези!
Това е голям труд!

На 14 февруари, ще пуснат филма на Сюмейе по ГАЙН

# 46
Благодаря за "Клюките  от Архива", Нези!
На мен са ми много интересни.
Благодаря и за хубавата новина, че това не е вярно за Чачко!

# 47
Нези,
Благодаря!
Огромното желание от твоя страна, цялата информация и силата на  енергията и страстта на онзи период е истинска радост , която носиш за нас! ❤️❤️❤️💐💐💐
Благодаря!
Някои неща сте ги чела, но сега са ми още оо интересни!
Много се радвам, че новината се оказа " фейк"
Аз наистина вярвам, че той си научи "урока" рано, и сега внимава и е доста  обран във всичко!

# 48
Demet Özdemir и Çağatay Ulusoy, заедно за първи път в турски сериал.
Започнаха снимките на новия турски сериал "Eşref Rüya".

от Андра Стана , 13 февруари 2025 г., 15:00 ч

"Eşref Rüya", новият сериал, който предизвиква вълни от вълнение сред феновете, е готов да завладее публиката. Това бележи първото сътрудничество на малкия екран на двете големи турски звезди, Демет Йоздемир и Чагатай Улусой. Сериалът обещава завладяваща история и несравнима химия между двамата талантливи актьори, което го превръща в един от най-очакваните проекти на годината.

Премиера за Demet Özdemir и Çağatay Ulusoy: Какво знаем за "Eşref Rüya"
С впечатляващ актьорски състав и топ продуцентски екип, „Eşref Rüya“ обещава да бъде една от най-очакваните турски драми за сезона . Снимките вече започнаха в Истанбул , пише hola.com .

Две от най-големите имена в турската телевизия, Демет Йоздемир и Чагатай Улусой , се събират в нов завладяващ сериал. «Eşref Rüya» (Сънят на Ешреф) обещава да бъде една от най-очакваните турски драми за сезона, съчетавайки елементи от романтика, драма и екшън.

Демет Йоздемир , известна с чаровната си роля на Санем в „Erkenci Kuş“, и Чагатай Улусой, звездата от „El secreto de Feriha“ и „El Sastre“, ще играят заедно за първи път. Снимките започнаха на 8 февруари в Истанбул, а премиерата е насрочена за март по турския канал Kanal D.

Историята на сериала "Eşref Rüya" проследява историята на Eşref, силен и смел мъж, изигран от Ulusoy. Въпреки че изглежда, че има всичко – богатство, влияние и привилегирован живот – Ешреф е пленник на любов, която никога не е изпитвал истински. Животът му се променя, когато среща Нисан, млад и талантлив музикант, изигран от Йоздемир.

Тъмно минало и тайни
Ешреф, останал сирак в ранна възраст, е въвлечен в света на мафията и си създава име в тази тъмна вселена. За него другите сираци са неговото истинско семейство, но това „семейство“ съществува само в рамките на престъпността. Нисан, героят на Йоздемир, също има минало, пълно с тайни. Срещата им предизвиква поредица от събития, които ще променят съдбата на Ешреф по неочакван начин.

Освен Йоздемир и Улусой, актьорският състав включва още Неджип Мемили, Ахмет Рифат Шунгар и Ахмет Йълдъръм. Сериалът е продуциран от Tims&B, една от най-важните продуцентски компании в Турция, режисиран от Uluç Bayraktar и сценарий на Ethem Özışık и Lokman Maral.

Ново предизвикателство за Демет Йоздемир
За Йоздемир «Eşref Rüya» представлява ново предизвикателство, като отново играе ролята на жена, въвлечена в опасен свят, подобно на нейната аплодирана роля в «Mi nombre es Farah» . В този сериал, базиран на истински събития, тя играе самотна майка, която се бори да защити сина си, забърквайки се в престъпен заговор, след като става свидетел на екзекуция на мафията.

Çağatay Ulusoy – международно признат актьор
Çağatay Ulusoy остава един от най-уважаваните и признати турски актьори в международен план. С „Eşref Rüya“ и той, и Демет се впускат в любовна история, пълна с напрежение, престъпност и емоционална дълбочина.

С всички съставки, необходими за голям успех, този сериал обещава да държи зрителите нащрек, предлагайки завладяваща комбинация от романтика и интриги в опасния свят на организираната престъпност.

https://www.tvmania.ro/premiera-pentru-demet-ozdemir-si-cagatay- … esref-ruya-532223

# 49
Добро утро!
Демет вече пътува към сета.

Както е написала, днес е първия ден на
"Eşref Rüya"
Бон шанс на всички!  Flowers Four Leaf Clover
Днес е Денят на влюбените!
Радвам се, че тази година нашето момче не е само, а има жена до себе си!
Още една  от неговити екранни любови  прерасна в истинска.
Надявам се, този път да има по-добър край!

Имам един любим цитат от "Гордост и предразсъдъци" на Джейн Остин:
"Вие сте проникнали в моето сърце, без да зная кога и как."
И ние не знаем кога и как любовта е проникнала в сърцата  им, но им желая от сърце да успеят да я задържат там!

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 50
Добро утро! Coffee

Честит Свети Валентин❤️
Обичайте и бъдете обичани!

Току що изгледах Ако Кралят загуби. Нали се очаква да ни е конкуренция.
Приятно съм изненадана, на един дъх се гледа. Халит е наистина класа....тоя човек играе като звяр.
Много съм впечатлена и от Мерве Диздар, грозновата е но компенсира с игра....голям талант.
Не искам да сме във вторник, защото конкуренцията е много голяма.
Вярно нашия сериал е за определена аудитория, ама колебаещите не знам накъде ще тръгнат.

На Чачко и Аслихан пожелавам веселл празник
Всеки ден да им Ден на любовта

# 51
Зимна  студена сутрин...Но чаша ароматно кафе, хубави мисли и топлина в сърцето могат да сгреят студения ден...
Гледах  откаси от Краля, мисля като Жаки, харизмата на Халит е голяма.  Понякога ме е яд на съседите, този начин на работа и рейтингова система, имат много негативи върху всичко. Ще е хубаво ако хората работеха спокойно и имаг гарантирани поне 15 епозода, а сега е като руска рулетка. Ако бях актриса щяхда снимам само за платформи.

Дано имат успех с новия ни сериал.

# 52
Ранини, журналистката, съобщава за нова ера в развлекателната индустрия- Кралят е в Нетфликс.

Поздрав от КаналD за севгилитата

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 11:55 от NeZ_9

# 53
Добро утро!
❤🍷14-ти февруари- ден на виното и любовта! Бъдете здрави и се радвайте на всеки миг, който ви носи щастие и прекрасни моменти! 🎀
Каквото и да празнувате днес, бъдете много обичани и щастливи ! ❤🍷

На Чаатай му желая силна и опияняваща любов!
Страхотна двойка са!

Желая ви един прекрасен ден, с любов и нежност обграден!

# 54
Честит свети Валентин!

Успех на новата двойка.

Важно ми е да отбележим и кофата за боклук в долен десен ъгъл. В този филм не бяха скрили нищо. И червеният и нос докато плачеше. Но тази снимка няма я споделям. Днес само любов и красота. И чаша вино. Wine Glass

# 55
Днес рожден ден има Итир Есен (Ямур от Гадар)
Енгин бей я е поздравил.
Да е жива и здрава!
С пожелание за много лични и творчески успехи!

И Ибрахим Челиккол има рожден ден.
Да е жив и здрав!
С пожелание за много лични и творчески успехи!

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 11:17 от jackie.

# 56
Да са живи и здрави!
Нали Итир е любимата на Енгин бей. Wink
И те да са много щастливи заедно!
Нещо любопитно днес:
Легендата за първата картичка валентинка
Свети Валентин е бил "свещеник на Рим, който е бил затворен за подпомагане на преследвани християни."
Разказ за затвора на Свети Валентин от Рим:
Разказва, че Свети Валентин е бил преследван като християнин и лично разпитван от римския император Клавдий II. Той бил впечатлен от Валентин и провел дискусия с него, опитвайки се да го накара да се обърне към римското езичество, за да спаси живота си. Валентин отказал и вместо това се опитал да обърне Клавдий в християнството. Поради това той бил екзекутиран. 
Преди екзекуцията му се казва, че е направил чудо, като е излекувал Джулия, сляпата дъщеря на неговия тъмничар Астерий. Тя и нейното четиридесет и шестчленно домакинство (членове на семейството и слуги) повярвали в Исус и били кръстени.
Според тази ранна традиция Свети Валентин върнал зрението на сляпата дъщеря на своя тъмничар. 
Легендата се свързва с темата за любовта - твърди се, че той е написал на дъщерята на тъмничаря писмо, подписано с „Вашият Валентин“ като сбогом преди екзекуцията му.

А днес картичките са с нашите красиви любимци!

# 57
Момичета, според вас, след Серенай с коя партньорка Чачо е имал най-силна химия на екрана?

# 58
Жаки, в следващ пост, ще ти отговоря, сега нося нещо  от Инстаграм

А това Чаатай на сета ли е???

С увеличение

Инстаграм стори на Аслъхан

Инстаграм стори на новата колежка Ебрар

Инстаграм стори на Сумие

.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 16:04 от NeZ_9

# 59
Трудно ми беше да избера между Ебру и Лейля. Delibal  ми е много на сърцето. Simple Smile
Мислех да напиша Сумие,но реших да не се шегувам с вас.

Общи условия

Активация на акаунт