🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-24

• 18 871
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Нина, това искренно ме разсмя. Сумие е последната за която бих се сетила, въпреки, че в началото имаше такива очаквания.

Аз се колебая между тази в Делибал, първата в Пазителя(не заради горещите сцени с, а заради всички останали) и истинската му половинка. Последното може и да ме подвежда, но на мен и двамата много ми харесваха там как играят. Аз съм ви казвала колко му се сърдех, че я уби.

# 61
Моите любими екранни взаимодействия са тези.
Разбира се, винаги на първо място е химията със Серенай.

Нищо не казахте за визията на Ешреф?
Знаех си, че ще има най-малко две. Wink

# 62
Малко рошав ми изглеждаше от този ъгъл. Аз си признавам, че очаквах коса подредена педантично. Представях си го повече като някакъв маниак като Пеями.
Иначе нали си спомняте, че имаше снимки с дълга коса от Гаддар, а после точно тези кадри ги нямаше.

# 63
Според мен тук имаме връщане назад в годините.
По-млад ми изглежда, в сравнение с първата снимка с бялото шалче.
Брадичката също е различна.
Ако е връщане в миналото му, е нормално да е с по-небрежна прическа.
Прави ми впечатление колко много хора има! Стоят и гледат...
Ето от къде изтече фотото

От Инстаграм стори на човека с бялата тениска

# 64
Аз съм с две ръце за Ебру и донякъде Айча. Лейля също ми е на сърце.
На мен ми харесва и тази му визия.
А тая публика отстрани, означава ли, че пускат външни хора и всеки е на някого познат?

# 65
Според мен това са две стилистки, гримьори, фризьори, осветители, камери и тн. Помня снимки зад кадър от Гадар. В сериала не се забелязваше, но в един тесен коридор имаше 5 човека.
А, забравих и тези с микрофоните.

# 66
Може някои от тях да са статисти.
При всички случаи ми се струва много трудно да си в образ с толкова хора, около теб!
Още двама колеги са се показали

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 17:32 от NeZ_9

# 67
Тя обикновено и камерата ти е почти в лицето. И друг път съм си го мислила. Това определено не е предразполагащо.

А сега една загадка от мен. Можете ли да познаете този човек?

Тази е от по-ясните снимки.

# 68
Гери, не съм съвсем сигурна, но това не е ли този, който играе Корай в ОС? Не му знам името.
Разбира се, ако е той, много е променен, но нещо в стойката му ми напомня за Корай.

Сема е споделила, че сета е приключил преди да стане тъмно!

Виж ти, ще се окаже, че Чачо наистина си е поставил условията.
А и Аслъхан го чака, колкото и на някои хора да не им се иска да празнуват! Grinning

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 17:56 от NeZ_9

# 69
Една сладка Ахсенче

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 18:37 от jackie.

# 70
Браво, Нези. Имаше и други снимки, но там по усмивката щяхте да го познаете.

Тези дни се сетих за един негов коментар. Той много добре играе във Фериа. Дори нямам представа преди това имал ли е някакъв опит. Коментираше, че красотата е много важна в техния бизнес. Не помня точната реплика, но останах някак с впечатлението, че красавците в бранша са по-успешни. По мое мнение той не блести с външност там.

Проверих. имал е повече опит от нашето момче по това време. А него са направили главен, манекенчето. Може и да му е било болно.

# 71
Той ли е наистина?
Ако не го бях гледала скоро, в дефилето, нямаше да се сетя. Wink
Много е променен!
Покажи го по-отблизо.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 18:29 от NeZ_9

# 72
И аз го познах Корай, той ми беше в приятели в FB едно време. Играеше много добре, с Хандето му се получаваше също.

След Серенай, колебая се между Лейла (Protector) и Мерве (Кюбра), ама и с Шифанур му се получи много добре.
Важното, че вече не е сам и Аслиханче много му стой добре, сигурно съм, че много си  допадат и обичат.

# 73
Пожелание на клиента Stuck Out Tongue Winking Eye

Някой не са толкова нови.

# 74
Ааа, Шифанурката я забравих...много ми харесаха!
А, Малборката си ми е на сърце вече и в живота му...много искам да им се получи!

Гери, не го познах, ама има и защо!

Общи условия

Активация на акаунт