🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-24

• 18 817
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Нези, вече е 535 хил., а тийзъра за 10 дена, едва 136 хил.

# 661
"Това е той!!!
Той предизвиква себе си във
всеки герой, всеки проект.Той винаги
успява да ни остави безмълвни, един
негов поглед е достатъчен, за да изпълни
всичко с талант.
 Всеки ден му се възхищавам все повече и съм горд да го следвам!!!
Добре дошъл Eşref!"

Съгласна съм! Heart

# 662
Джаки, щом го "мразиш" все още заради героя му в Пълнолуние, значи си е свършил работата страхотно. Може би, понеже съм го гледала за първи път в положителна роля и после в отрицателна си ми стана любимец. Външно може да се каже дори, че е грозен, но като влезе в образ не можеш да останеш безразличен към героя му.

# 663
Ооо, със сигурност си свърши добре работата в Пълнолуние....още ме държи!
В Чукур не му простих, да видим тук как ще е!
Иначе му признавам таланта с две ръце....много е добър! И това е всеобщо мнение!

# 664
Ceren Benderlioğlu на сета

И Демет

Цвета на тази кола е убийствен!

# 665
Джаки, щом го "мразиш" все още заради героя му в Пълнолуние, значи си е свършил работата страхотно. Може би, понеже съм го гледала за първи път в положителна роля и после в отрицателна си ми стана любимец. Външно може да се каже дори, че е грозен, но като влезе в образ не можеш да останеш безразличен към героя му.

Не знам да съм го гледала, но ми е познат. Щом казвате Чукур явно съм го виждала.
За мен не е грозен. Дори си е съвсем нормален мъж.

# 666
Аз не съм го гледала.
Има много специфична физиономия.
Изглежда забавен.

Някои фенове са много наблюдателни

# 667
Гери, Неджип игра един от братята Кочовалъ....Джумали!

Пожеланието на Габи към Чачо и сериала

# 668
Много вълнение, малко остана, изглежда обещаващо.
Хубав ден, с цветно настроение и сбъднати желания!
Честита Баба Марта. 
Желая ви здраве,успех и късмет там, където ви е нужен! Да ви е бодро,свежо и приятно началото на новия ден!
Добро утро!

# 669
Добро утро!
Честита Баба Марта!

Да сте здрави  и засмени, както се казва!
Ние се приближаваме с още един ден към "Еşref Rüya"

Вчера сте коментирали дали Чаатай сам публикува в Инстаграм.
Според мен го прави сам. Затова го прави толкова рядко.
Ако имаше човек, който отговаря за това, щеше да поства през определено време.
Чаатай рекламира предимно нов проект и от време на време някоя своя снимка, която мното му харесва. Тук, просто рекламата е по-различна и затова се получи така, че направи три поста един след друг.
Wink
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за

P.s .Някой знае ли каква е марката на зелената кола?

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 10:05 от NeZ_9

# 670
Честита Баба Марта!
Баба Марта бързала, мартеници вързала,
бели и червени, весели, засмени!

Аз всъщност, вчера се избъзиках за Малбората, че тя му е пускала публикациите,
ама явно не ме усетихте.... не ми се получи!
Много ясно, че никой не му поддържа ИГ, това си беше бъзик, защото досега едвам пускаше по една публикация на проект, а сега 3. Не съм сигурна дали Демет е пуснала толкова, колкото той. Последно, когато съм й разглеждала профила, беше изтрила всичките си проекти, само себе си рекламираше.

С нетърпение очаквам и тази линия на рзвитие.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 10:31 от jackie.

# 671
От Kanal D

А съвсем скоро и Ешреф идва! Wink

# 672
Я, да мина да ви почерпя с мъфинчета!

Елиии, изпусна ти, Джан да те почерпи с мъфинчета!

# 673
♡ ❤️ ♡ Честита баба Марта! ♡ ❤️ ♡
Живи, здрави, бели и червени, румени и засмени и от     
          ♡ ❤️ ♡ щастие запленени!!!  ♡ ❤️ ♡

Усетих, че се шегуваш вчера, Жаки!

Може Аслиханче да му повлияе да е по социален, но определено той си го поства. Една жена малко или много променя мъжа до себе си, така мисля аз. И обратното също е в сила.
За колата ще питам, аз от марки много не разбирам.
Интересно ми обаче, този път има шофьор, винаги Чачо си е шофирал 🤔

Мерси, Жаки!
Видях къде е.  Между  другото се оглеждах, но уви! Те пътуват с коли тия знаменитости, не като мен с публичен транспорт.
Много е красив! За първи път виждам мъж, но който брадата му стой безупречно.

Да си пожелаем чудесен ден - слънчев, шарени и весел!
Скрит текст:
Отивам да гледам бални рокли днес. Дано си харесаме ,че да не отивам втори път.

# 674

Още малко по отношение на името на Ешреф Тек.
Tek на турски има много значения в зависимост от частите на речта или изречението, които представляват.  Сега няма да правя урок по граматика, затова избрах три от тях: единичен, уникален, нечетен (т.е. без съпруг, когато не е за числа).  Съдейки по малките неща, които знаем за героя Ешреф, преводът „сам“ изглежда му подхожда.  Осиротял и от двамата си родители, той копнее за семейството, което  му липсва, пристигайки по-късно в тази организация, наречена "Сираците".  Неговата самота е удвоена и от тайната любов от детството, която той все още носи в душата си след толкова години, символично наречена Руя.  Самотата му е наполовина запълнена от новото семейство сираци, другата половина ще се опита да запълни с младата певица Нисан, за която разбираме, че ще му създаде много проблеми.  И ние ще научим за уникалността на героя Eшреф, докато гледаме сериала.
 И още нещо за характера на Eшреф: турскоговорящите, всъщност местните, отбелязаха в трейлъра акцента и произношението, използвани от Чаатай, като казаха, че той набляга на „р“ почти като хората в турските села.  С други думи, има акцент, който издава принадлежността му към селото, от което идва.  Сюжетът на сценария вече ни каза, че Ешреф е бил млад чирак монтьор, който на 14 е работил с чичо си във ферма в Афион.  Със сигурност Чаатай е направил много упражнения, за да има характерния акцент на района, който изглежда не е загубил и по-късно, когато оглавява организацията "Сираци".  
За първи път наистина съжалявам, че все пак турския език не ми е роден, за да забележа регионалния акцент в речта му. 😉
 Това още веднъж показва сериозността, с която Чаатай подготвя ролите си, изучавайки дори особеностите на езика на героя.
 Без връзка с нашата история, като любопитство открих, че приятелката на Чаатай, Аслъхан Малбора, е родом от провинция Афьонкарахисар, където е родена.  Афион се намира в планинската местност във вътрешността на брега на Егейско море в тази провинция.  Нищо не е случайно на този свят 😄
Ели, успех! Няма да ти е лесно! Hug
Жаки, мерси за почерпката! Blush

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 12:01 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт