Отговори
# 210
  • София
За памперсите 3ка - и при нас така става, на почти всяко акане излиза отзад и става егати мазалото. Но на 4ката пише от 9 килограма - вие какво правите?!

За памперсите - Нели е 6600 гр и от една седмица сме на либеро макси от 7 до 14 кг май баха. И освен че вече гърба й е чист, не й стяга и на крачетата толкова.

Някой ще даде ли съвет на коя компресия са най-удобни и най-добри видеозаписите (клипчетата) за изпращане по email ? smile3556
За компресията на видеофайловете - по-малък размер за да се изпрати лесно по пощата = по-лошо качество. Конкретен формат не мога да препоръчам, и за видео и за изображения гледам да запазя качеството, независимо от размера на файла. Та вместо по пощата, по-добре да се ъплоадне някъде.

# 211
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ И ОТ НАС! smile3525 newsm51   bouquet

# 212
Elielibg, кажи, моля, нещо повече за тази мама от  Такъв е животът. Пропуснала съм новините вчера.
И на мен ми пада косата и нищо не правя по въпроса.
За секса - ние се предпазваме с презервативи. То и без това рядко се случва да го огрее мъжото, направо вече ми е неудобно от него Embarassed, ама съм толкова скапана вечер Tired
Днес се навършва точно една година откакто е заченато нашето бебче! И аз като Понтесчето си знам датата Laughing
Moonlady, страхотна ви е маргаритката!
Siniger4e, все забравям да споделя, че и аз наричам моята бебка "сладкишка"  Grinning.
Ники, и ние така се приспиваме. Малко обиколка навън и после си спинка като ангелче в количката. Само че аз я оставям навън на двора, а само когато е по-студено я вкарвам вътре. Даже и в един дъжд спа навън, само че под навесчето, щото си беше топличко.
Мен вкъщи никой не ме кара да започна със захранването. Даже баба ми ме насърчава да кърмя и по-дълго. Тя е кърмила майка ми до година и половина, като до годинка нищо друго не й е давала. Е, но аз не живея със свекървата, а и много-много не общуваме, слава Богу, не идва да ни вижда често. Може би е идвала 3 пъти досега и 1-2 пъти сме ходили ние за по 5 минути.  Само педито има други идеи, но ме е оставила аз да си решавам, не ме притиска. В тази връзка, надявам се другата седмица вече съвсем да нямаме хрема и да ходим да се мерим и да ни сложат Пентаксима, че съвсем изостанахме.  А витамин С давам почти цяла ампулка от малките. Сипвам я в лъжичка и й я давам. Тя не е голям фен, но...
Ние и днес си направихме разходката, нищо че е по-хладничко, даже я оставих да си доспи навън. Но после се наложи да я събудя, че много си проспа часа за храна.
Честити 4 месеца на бебе Габриела на мама ajva, и 3 месеца на бебе Капка на мама bybbs, бебе Александър на мама liletka, бебе Алекс на мама danielad, бебе Мартин на мама shemet_neveroiaten и бебе Вайана на мама adriana_zdravkova!

# 213
 Здравейте! Hug

Честита Първа Пролет! Да сте живи и здрави и щастливи бебоци, мами и татковци и всички!   bouquet

Честито 3 м. и 4 м. на всички бебчовци! Живи и здрави!   bouquet  baby_neutral  Heart Eyes

# 214
.....ще кажете въртя суча и пак за секса, но споделете - как се предпазвате при сексуване?!?! Не искам още да пия хапчета, презервативи не ползваме...само това ми трябва да забременея сега Shocked

Да, pontes, така е, пустия му Скорпион само за тва си мисли!  Joy Joy Joy
С презервативи естествено, иначе как!?

# 215
  • София - Дружба 1
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!

Честито на 3 и 4 месечните бебоци! Да са живи и здрави и много да слушкат!

Ние да се отчетем. Едва вчера ходихме на ортопед и се оказа, че всичко при Митко е добре.

Да Ви питам - как мога да си спра кърмата? Два месеца преди да забременея ми правиха операция на гърдата от доброкачествен тумор. В последствие се получиха усложнения и лекарите ми забраниха да кърмя. След като родих, пих един месец Бромокриптин, но уви - още имам кърма. Ще се радвам някой да ме посъветва, дори и с бабини рецепти. newsm78

# 216
  • София
здравейте, мами!
аз нещо съм изтрещтяла тотално, защото вчера ви честитих първа пролет, а тя е днес. smile3537

ние сме удавени в сълзи и сополи. newsm45 и тъкмо заспи и се стресне и се вкисне.
днес я изкарах за час - нито сополи, нито нищо. спа като заклана със затворена уста. педито ни каза, че е от топлият въздух и ако не я изкарвам, може да стане по-лошо.  smile3516
иначе и навирам една помпа в носа, за да изсмуквам сополките, но само я ядосвам повече май smile3506
откъде дойдоха тези гадости  smile3511 smile3511 smile3514 smile3515

# 217
# 218
Здравейте, пак да се запиша Wink, че Ники заспа.
И ние направихме няколко обиколки в парка, не беше толкова студено, никак даже!
Аз също съм скапана вечер за сека, а и таткото и той - иначе си говорим за 3-то бебе, ама как ще стане не е ясно като ползваме най-сигурния начин против забременяване - т.е. никакв секс!!! Wink Иначе не се пазим в редките случаи когато правим...
Аз си боядисвах и подстригвах косата постоянно и сега също, не мога иначе.
Ето малко снимки от тримесечието ни за албума:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24997&AlbumId=89265

Спокойна вечер на всички, до после евентуално!

# 219
  • София
Мамчета, да  попитам нещо. Алексис днес нещо не е на себе си. Цял ден е кисел, реве, не иска и на ръце Shocked, това е много нетипично за него, но да кажем, че е от ваксинацията. Това което повече ме притеснява е, че цял ден повръща! По много малко, но много пъти. Мислех си, че е защото си навира пръстите много навътре в гърлото, но надали е това.
Аз нали бях решила утре да пътуваме, а то не стига, че времето се скапа, ами и това повръщане и реване сега newsm78
Мислите ли, че може да е нещо по-сериозно, че да отлагам пътуването в такъв случай. Ега ти...

# 220
  • Бургас
pontes Петър и той си пъха ръцете много навътре в гърлото и често се дави по този начин, не повръща, но той по принцип не повръща, така че е абсолютно възможно.....

Аз витамин С давам по полвин ампулка от малките с лъжичка, а останалото го капя в носа на няколко пъти през деня.....

За секса кво да кажа, май само ние не сме се сефтосали още, ами то просто няма кога... ..... и ние като aspasia се пазим като не правим секс  Mr. Green

siniger4e ако изчакаш още малко .....ще питам мъжо, като се върне от работа и ще ти препоръчам някоя хубава програма за компресия, щото аз съм му поставила задача да ми намери, ама да запазва и качеството.

moonlady ми то май трябваше да ти направя едно гости на сини сливи и бира, ама на......

# 221
pontes4e освен да изчакаш до утре да видиш как ще се чувства детенце, може като се наспинка да му е миналото лошото. Дано ! Ако ли не- питай педи ! А ние се предпазваме с прекъснат полов акт, надявам се знае какво е туй животно, защото все пак искаме да видим как ще се справим и дали ни харесва (шегувам се  Wink) и след това да идват още диваци. 

... и молим момите да кажат дали ще ни харесат така ? http://snimka.bg/album.php?album_id=113612&photo=74
... а така ? http://snimka.bg/album.php?album_id=113612&photo=75
 Laughing

# 222
  • Vaudreuil Canada
Честито на другите 3-месечковци и на кака Габи 4-месечинката.
Както си е ред ... да почерпим с торта

Поли страшно дупе имате Simple Smile

# 223
Да ви опапаме чорапогащника  Joy Взимаме ви....спор няма  Mr. Green

# 224
хаха страшен чорапогащник Simple Smile)))
pontes
За секса кво да кажа, май само ние не сме се сефтосали още, ами то просто няма кога... ..... и ние като aspasia се пазим като не правим секс  Mr. Green
И при нас е така Simple Smile  Peace пък и не ми липсва хич даже... а таткото не знам... може и по мацки да е кръшнал вече Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 21:20 от pebble

Общи условия

Активация на акаунт