Отговори
# 195
Имам едно питане към вас.С моята Мария още се кърмим, но напоследък и за да бъда по-точна от около една седмица тя не се храни толкова спокойно  както преди.А млекце си има  LaughingДо скоро изобщо не искаше да пие от шише а сега трудно се храни като се кърмим.Поплаква,кара ми се и се дърпа,незная на какво се дължи това.Все пак аз я изчаквам да се успокой и отново и давам ,така успяваме да се нахраним но с доста труд.
Славка, опитай с междинно уригване- хапка малко, вдигаш да се уригне и пак хапка. Мойто чадо се държи така когато има въздух в стамаха и се нерви от това. Може и при вас да е това проблема. А може и да е от много други неща. Кой да ти каже, пък и то самото мълчи ... Wink
Аз му давам понякога на Дани Аптамил и няма грижи с акането, дори като е малко по-топличко го провокира веднага да свърши туй полезно дело  Laughing

# 196
ЧЕСТИТО НА :
 бебе Капка  на мама bybbs
 бебе Александър на мама liletka
 бебе Алекс  на мама danielad
 бебе Мартин на мама shemet_neveroiaten
 бебе Вайана  на мама adriana_zdravkova   !
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ!
Ние днес изядохме 1/2 пюре от ябълка и банан, много му хареса, после сука малко и блажено заспа. сега се чудя дали да излизаме малко докато не е заваляло???
Лек ден на всички!

# 197
Здравейте момичета!
Честито на тримесечковчета и четиримесечковчетата и техните мами!   bouquet

И ние тук в Бургас сме затворници вече, тоя гадин дъжд ще ни тормози до понеделник, поне така казват сините птици  - синоптици.  Wink
На толкова мами исках да отговоря, ама докато изчета и забравих.
Гърдите и моите са така, тя дъщеря м от както се е родила си предпочита едната и това е.
Косата ми се омазнява много по-бързо от преди.
Мога ли да се боядисвам докато кърмя? Някоя от мамите боядисала ли се е?
Нали и ние имаме проблеми с акането. Ами като ям сини сливи и ака по 3 пъти на ден - пробвайте, може да има ефект и при вас.  Praynig
Virginity и нашата Пентаксим ни я биха в ръчичката, сега вече на втората ще попитам педката защо така? newsm78

Хайде, пожелавам ви ХУБАВО ВРЕМЕ!!!!!!  Nature Sunny

# 198
  • Бургас
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!

То времето хич не е пролетно, ама нейсе ще го изкараме някак си. Аз се чудя дали да не изкарам Петър навън увит, колкото да заспи и после да си доспи в количката в коридора, както направих вчера, щото у нас спи по 15 минути и после иска на ръце.

Еси благодаря за отговора.

slavka gergova чувала съм да говорят за т.нар. къмаческа стачка....незнам дали е това, но поне може да се разровиш из форума и да провериш или пък някоя от мамите, които е запозната да каже......

И аз искам да изчакам със захранването, ама в къщи свекървата постоянно ме подпитва кво казала педката за сокчетата. А свекъра се научи да идва с мен на консултации  #2gunfire #2gunfire  и не мога да скрия.... той вече ходи на работа, ама пак намира време и все ме пита, кога беше следващата дата.....  #Cussing out

ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ 3 И 4 МЕСЕЧИНКИ!

Забравих да кажа, че от вчера и ние сме в отбора на неакащите, как така изведнъж стават тия работи не ми е ясно, за сметка на това яко пръцкаме, явно има газове детенце. Педи каза да ям сини сливи, ама в това гадно време от де да ги взема, като съм като каторжник в къщи.  newsm78

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 13:46 от Nikki_Ivanova

# 199
Здравейте мамчета!
Честито на бебчетата които стават на 3 и 4 месеца
Ние на 13 бяхме на консултация Марти е 6700гр и 66см доста сме дългички Grinning
За косопада от 2 седмици го имам но толкова много че имам чувството че скоро ще остана без коса.
conka- моя син ака по 4-5 пъти на ден даже онзи ден ака 7 пъти така че няма нищо страшно

Да ви се похваля бяхме в Гърция с Мартин на канала Коринт. Много се притеснявах че пътуването няма да му се отрази добре все пак са 1000км натам и 1000 насам но на него му нямаше нищо даже беше много весел. А относно багажа понеже някаде назад в темата видях че питате трябва да си помъкнете всичко. Аз носих креватче, релакс, всички дрешки, стерилизатор, ваничка абе всичко което се сетите   Shocked

А иначе от няколко дни кърмата ми намаля много малкя не се наяжда хубаво а не ми се иска да го дохранвам надявам се да удържа фронта поне още малко Praynig
Отивам да го приспивам щото започна много да мрънка

Приятен ден на всички

# 200
Никки и аз мислех да изкарам количката на терасата.
Защо не трябва да се изкарват като е влажно мъниците? Някой знае ли?
Никки, хайде идвайте ми с Петьофито на гости. Взимай сини сливи да ядем да дриска челядта и ще си прием биричка за кърма. Времето е подходящо за целта! Wink
Между другото сушени сини сливи има на Богориди, срещу дюнерите. Аз от там вземам, не знам за другаде.

Изтървахме да дефилираме на двумесечието, сега се представяме с 5 снимки при тримесечинките.

http://snimka.bg/album.php?album_id=113612&photo=62
http://snimka.bg/album.php?album_id=113612&photo=61
http://snimka.bg/album.php?album_id=113612&photo=60
http://snimka.bg/album.php?album_id=113612&photo=59
http://snimka.bg/album.php?album_id=113612&photo=63

# 201
Здравейте и от нас! Hug
Аз в крайна сметка реших да и давам добавка, но не съм се отказала да я кърмя....макар,че май като гледам едва ли имам почеве от 20-30 мл,но ще настоявам Sad....пия разни неща за кърма, но май няма ефект.Бебка и тя се изтарикати май.Взе да и харесва повече шишето и не знам...
За акането пак сме си проблемни.....вчера пак прилагах термометър.Предния път и дадох дуфалак, но ми се струва,че много я присвиваше коремчето от това....Да взема и аз да опитам сини сливи.. newsm78
За боядисването на косата аз лично не съм спирала и по време на бременноста и сега....не мисля че се отразява но....всеки сам си решава..
Честито на бебоците които стават на 3 и 4 месеца! и
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 14:07 от HEBMEHTE

# 202
Честита пролет!
Честита и 3-та месечинка на бебоците.Здраве и щастие за всички.

И при нас го има проблема с гърдите,едната по голяма от другата,ама нали вършат работа.За боядисването и аз си смених цвета и не усетих някаква разлика за кърменето.Косата и на мен ми пада,но не е ли от пролетта newsm78
Шрю,много съм ти благодарна за сайтовете,който си побликувала сега ще ги покажа и стига са ми давали зор да почвам със захранването.
И да не забравя да се похваля-вече минахме 5-те кг. и мама е много щастлива.

# 203
честита първа пролет и честито на днешните рожденници живи и здрави да сте!           аз преди малко се върнах от преглед при генеколожката ми и тя ми каза че съм се напълно възстановила от раждането/освен килограмите/  smile3515все едно не съм била раждала!!! newsm44

# 204
Някой ще даде ли съвет на коя компресия са най-удобни и най-добри видеозаписите (клипчетата) за изпращане по email ? smile3556

Никой ли не знае?????????? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

moonlady, esy, mutsanka - страхотни са ви бебончетата, пу, пу, пу...shrew, ние сме със същите увиснали бузи, направо ще ни паднат на земята, като се изправяме във въздуха  Mr. Green

Аз се боядисвах и през цялата бременност и след като родих, не мога да се понасям иначе...

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 14:42 от siniger4e

# 205
siniger4e, не мога да ти помогна за компресията, сори.
Мерси за комплимента.

Ами като съм почнала...
вижте каква маргаритка е цъфнала в къщи.. Wink:
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2464428

пълзим....уж...
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2464436

и тъй като си имаме джоб...имаме и 50 кинта в джоба и не се пипаме........ Sunglasses
http://snimka.bg/album.php?album_id=106409&photo=16

То като е лошо времето, какво остава освен да пиша по цяяял ден.
Момичета, моето отроче е пристрастено към шума от сешоар, я съм го спряла, я се е събудила. По повода спим на сешоар от 3 часа - като удърението е върху първото А.. Grinning
Не знам колко ток ще плащаме.  ooooh!

# 206
Честита първа пролет - как бързо лети времето, кога ги чакахме, кога отчитаме 1,2, 3 че и повче месеца на най-нетърпеливите бебета - да са ни живи и здрави и само да ни радват!
Четох доста и сядам да пиша, затова може и объркано да звуча.
За гърдите - и аз съм с малка и голяма - ядем 2 или 3 пъти  в деня от дясната и чак тогава лявата се е напълнила - но не се втелясвам - да има, пък няма значение от коя по колко. Най - странното при мен , е че не се цедя, а си има - а не мога да кажа и че малката ме изпомпва напълно - карам си така - докогато има - като се замисля надали нашите баби са се цедяли - просто не са имали време хората.
За акането - ами сигурно ние сме единствените досега без запек и с акане на всяко засукване от гърдата. Като започне да яде и веднага - е готова - това е на всяко ядене - сега съм много щастлива че от известно време яде през ноща, но не ака......
За откраднатата кола много съжалявам - ние пък чак сега след 7 години брак си купихме кола и много ме е страх с тези катастрофи напоследък, а вчера плаках като дадоха по новините, че е починала майката, която даваха в миналият брой на "Такъв е животът" - наистина знам че на човек каквото му е писано това ще стане, но много ме е страх и то не толкова за мен, защото ние засега с Калина не пътуваме - мъжа ми още се учи - т.е няма достатъчно практика - та откакто кара вече 1 м. го обичам още по-силно и той чак се изумява каква е тази промяна в мен и какви били тези изблици на любов............
Към софийските мами - само да се оправи времето - готова съм за срещи
Шрю - дано вече не се разболявате, Клеми вие също
Относно снимките и клипчетат - не мисля че има по сладки дечица от нашите - до едно да ги изядеш
По-късно ще се включа само да ни видите - трябва да кача снимките
За захранването - пием сокчета от 40-ят ден - главно от ябълки, моркови и чат пат от круши - че с това акане....., с изключение на 3-седмичната пауза - защото си мислих че те ни усилват коликите - но не е от тях
За коликите - жестоки са ни - все още - а вече сме на 3м. и 1 седмица - при баткото бяха 4 м. и от първите дни на 5 м. край - изчезнаха като с магическа пръчка, после пък ни почнаха зъбитте - абе първата година си е трудничко - та принея - какво ли не съм й давала - дори поръчах Инфакола - а колко Еспумизан е изпила - давйте съвети - че не се издържа
След една седмица ще почнем плодовите пюрета - т.е на 3м. и половина
Един въпрос - препоръчайте ми столче за кола - за Великден ще ни е първото пътуване

# 207
moonlady и ние сме пристрастени към сешоара Mr. Green.....не толкова за топлината, колкото от звука.....тъкмо си помисля че е заспала дълбоки и го спирам...и хоп очичките са се ококорили Shocked...луда работа...ама то като съдя по себе си и на мен ми е кеф са си спя на такъв шум Wink

# 208
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБЕТА РОДЕНИ ДНЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Синигерче мисля че с WINRAR /едни такива като натрупани една върху друга книжки става най добре,поне аз така ги пращам/.
И при нас дясната гърда е по продуктивна.
А с акането се справяме вече сами от както давам сокчета по 50 мл. ябълка,круша и синя слива,тя е на хип понеже няма пресни  и така по 1-2 пъти на ден си вършим работата ,а преди по 2-3 дни йок.  Embarassed

Някой питаше как се започва със сокчетата аз направих така : един ден 2 лъжички,после 4 ,после 6 и така докато стигнахме до 50 мл. а вече му давам 50 сутрин и 50 привечер така постепенно минахме на 5 хранения с пауза от по 4 часа между тях и по повече  като количество около 150-180 мл. кърма. а понякога и АМ smile3521
Решила съм да сменя и АМ тъй като за запека давах Фризовом но вече мисля да пробвам с Аптамил ,как ще ме посъветвате? newsm53
Исках и да ви питам тези които давате витамин Ц как го давате и по колко?За този в ампулките ли става въпрос?
И тъй като и ние минахме през гадната кърмаческа стачка вече искаме само от шише Misc Baby Bottle  и мама се изцежда като луда но това е положението цедя се и му угаждам само да е спокоен а така ми липсва цокането от цицката странно е но е така smile3518.
Момичета светнете ме и мен как да ви слагам разни интересни картинки пробвах в google на изображения да ги копна и пейстна но нещо не става?Простете но ми се иска по цветно да е постингчето ми.  smile3533

целувки на бузанците!

# 209
  • София
Ееех, девойки, честита първа пролет...дочакахме Crazy
Вчера стана една година откакто е заченат нашият бебок - на астрономическата пролет Heart Eyes

За йогата - супер е. Като изключим разните му релаксации и медитации си е чист стречинг - благодат за нещастния ми гръб!

За памперсите 3ка - и при нас така става, на почти всяко акане излиза отзад и става егати мазалото. Но на 4ката пише от 9 килограма - вие какво правите?!
И на мен започна да ми пада коса - отврат е Confused

Снимките са супер - най-сладките бебенца са това Hug
Ние си паднахме по Боянка на Муцанка, дано да е споделено Blush
Ще сложа някоя снимчица да се ъпдейтнем. Иначе за разходки сме готови, аз съм за Борисовата.

Много целувки от нас, много съм се разчуствала днес и сте ми още по-мили всички Hug

А, за малко да забравя - то ще кажете въртя суча и пак за секса, но споделете - как се предпазвате при сексуване?!?! Не искам още да пия хапчета, презервативи не ползваме...само това ми трябва да забременея сега Shocked

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 16:15 от pontes

Общи условия

Активация на акаунт