Отговори
# 180
  • Варна
conka ние  дръпнахме един рев по повод ваксината,но си спим нормално
а на нас ни биха в ръчичката отзад Пентаксима newsm78

# 181
 Nikki_Ivanova
Цитат
Абе е ли е възможно в едната гърда да немам мляко, от два дни /вече/ Петър като го сложа на дясната гърда да суче и цоцка малко и почва да реве и да се дърпа, като го сложа на лявата няма проблем, цоцка си детето.... Та се чудех к`во пък е това....? 
Ники, възможно е възможно smile3521аз наскоро пусках тема по този повод.
Виж тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171285.0

# 182
  • София
Люспенето е от хормоните, мажете се с мазен крем /синята Нивея/ и за месец ще мине. Аз съм с адски мазна кожа, а предния път цялото лице ми се люспеше, приятелките ми бяха  Shocked Shocked Shocked, като знаят каква ми е кожата не вярваха на очите си. Сега пак се е изсушила, но още не се люспя.

# 183
  • София
Привет момичета!

Честита пролелт, много усмивки и добро настроение!

Честито на всички празнуващи днес!  Hug

Май и на мен ми пада повече от обикновено косата Sad
А Нели започна да се буди по 1 или 2 пъти нощем  Sad А досега си спеше от 23.00 до 6.00. Като парцал съм. Направо ви се възхищавам мили мами, които сте ставали нощем и не сте се наспивали  Hug

А вие имате ли мускулна треска от разходките през деня  newsm78 Аз вечер се чувствам все едно преход в планината съм правила  Rolling Eyes

Добавихме се и ние в 3-месечния албум http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113612&photo=38 и нататък.
shrew твоя бузанко колко кила е, много голям изглежда  Simple Smile То и ние сме добре с килцата, ама ми изглежда все мъничка.

# 184
Добро утро и честита първа пролет.
Сега видях 3-месечния албум. Ако може да се наредим на опашката за гаджета на Дани на Поли Жекова и Жижи на Магеста. А пък адашката ни Ива на Силвър Стар колко е пораснала...
Абе, въобще всички са страшни сладури станали (те са си така от началото, де).
Ето ни и нас, за протокола: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113612&photo=46

# 185
И на мен идеята за НДК по-ми харесва, мога да дойда и с количката даже.... хем там обикновено е слънчево и може да се понамери някоя пейка за сбирката.
Само че май тая неделя ще е зима  cold
единственото кофти е че на НДК трудно се намира място за паркиране, но както решите Wink само дано не пропусна темата за срещата! явно, че няма да е тази седмица с тия ветрове Wink
лека нощ на всички!

Здравейте ! Аз нямах нет един ден понеже от дъжда тез външни кутии страдали ( според провайдъра) . Благодарна съм че не живеем в Англия (там как ли са си разрешили проблема хората).
Та исках и аз да оставя вота си за Борисовата понеже ще ми е по-лесно за паркиране от центъра. Мразя за ходя до центъра с моя кораб (аз карам едно комби, удобно за семейство с дете, но не и за паркиране в центъра на Сф (((.
Много криво ни се отрязява това временце- и само си се кривим с бебенце, само дето няма на кой да накривим шапката от таз работа.
Ехеее, Дани имаш си кандидатка за гадже )))

# 186
Абе е ли е възможно в едната гърда да немам мляко, от два дни /вече/ Петър като го сложа на дясната гърда да суче и цоцка малко и почва да реве и да се дърпа, като го сложа на лявата няма проблем, цоцка си детето.... Та се чудех к`во пък е това....?  newsm78
Ники, възможно е - и аз съм така, с едната нещо не наваксвам. Която има повече опит да каже дали не е признак, че нещо ще се отказва таз гърда от функцията си да изхранва малкия дзвер ? .. дали не се изказах сложно ?

хехее, това ме разсмя яко от отворената тема на esy , цитат : "Мъжо се бъзика - Голямата цицка и Малката Цицка  ". Благодаря за публикацията- беше ми от полза за успокоение.

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 10:54 от poli.jekova

# 187
....много сме дълги 65 см. Не ни стават никакви дрехи и мама се принуди да и купува размер за 6 месеца.Какво ще я правя моята мома и къде ще и търся мъж,незнам.

conka, споко де, давам ти моя син......на 2 месеца и 2 дни беше 62,5 см  Laughing Ние също купуваме дрехи за 6м  Laughing
Алекс и той пълни пампите с мармалад по 2-3 пъти на ден.....дрисленцето на мама  Joy

shrew твоя бузанко колко кила е, много голям изглежда  Simple Smile То и ние сме добре с килцата, ама ми изглежда все мъничка.

5.300 кг беше миналия месец, сега нямам представа колко е, предполагам че изглеждаме големи заради дължината, за 2 месеца порастна с 11,5см  Grinning

Защо ви бият ваксините в ръцете, някоя мама даже беше казала нещо за гръбчето  Shocked
Доколкото знам тези ваксини се бият в мускулите, та за това се редуват крачетата.

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 11:17 от shrew

# 188
И при мен почна един косопад, но знам че е нормално. Много се кефех докато бях бременна на косата си - супер здрава и лъскава, миех я веднъж седмично и въобще не се омазняваше, а сега  af А ръцете ми са толкова сухи, че не смея да пипна Буба, да не й задращи.
Т'ва време ми действа много подтискащо  #Puppy dog като не можем да излезем на разходка трябва да се носим постоянно на ръце - вече ме болят ужасно  Crossing Arms
Ето няколко снимки и от нас, да ни видите какво си правим пръста http://snimka.bg/album.php?album_id=113612&view=1&photo=49

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 11:34 от mutsanka

# 189
 ЧЕСТИТО НА ПОРАСТВАЩИТЕ ДНЕС :
 бебе Капка  на мама bybbs
 бебе Александър на мама liletka
 бебе Алекс  на мама danielad
 бебе Мартин на мама shemet_neveroiaten
 бебе Вайана  на мама adriana_zdravkova  
!
p.s. дано съм нацелила този път датите  Wink
Мина ни ваксината, слава богу без странични реакции . Малко по възбуден беше младежа вчера, но в добрия смисъл....пее, рита..абе купон.
Днес обаче,бяхме на процедури " по оправяне на пишка " .... и жална ни майка ме чака тези дни.
Всяко пишкане е съпроводено с неистов рев, а съдейки по писъците, той пишка много често Sad
Надявам се и туй скоро да премине
Nikki_Ivanova , познато ми е и на мен това с едната гърда. Имам случаи когато стои пълна, пък нищо не мога да изцедя от нея. Каналчета ли се запушват , незнам ..... но напълно възможно състояние.
При нас веселото е , че ни подкара новата коса -  newsm53 ... направо я чувам нощем как расте ! Wink
"Като подкарал магданоз " ...каза дядото, че бил Жижи по темето... Grinning
Аз самата съм доста окосмена по главата в този си етап от живота / или още не е почнала да пада моята козина или ще ми се размине/ Дано да е второто! Peace
djumbeto, да ги изпозастреляш тия  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, не позволявай мила да ти влияе напрежението върху детето! Всичко друго се купува, не че не е голямо главоболие тази кражба  Peace
elitza_elitza , включени сте в списъка с гаджетата , но не сте единствени въпреки чара ви !  Grinning Wink
Хайде със здраве  Grinning

# 190
Здравейте, маминки  Hug
Чета редовно, но нямам много време за писане  Sad
Утре щи ходим да ни изтеглят колко сме пораснали за една седмица, че хич не ми се иска да дохранвам   Praynig
Има ли някоя мама, която е решила да захранва със зеленчуково пюре или каша? Аз мисля да започна към 5 месец де, ама хич не ми е ясно точно как става това, та моля споделете  Peace

# 191
# 192
Хайде и ние да се изтипосаме тук Grinning smile3509
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113612&photo=54
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113612&photo=55
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2462325
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2462329
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2462330
От вчерашният ни мини рожден ден Wink
И да Ви споделя притеснена съм Weary все още нямаме кандидати newsm62Вярно, че не се показваме често ама все пак Rolling Eyes
Айде дано сега пък нещо ни върже  love001
di_ , аз току-що говорих с мойта педка и ме посъветва да изчакам до петият месец поне, защото много добре наддаваме/1300-1500/ а сме на изключително кърмене дори без вода и чайчета PeaceВъпреки, че майка и е с "МАЛКА И ГОЛЯМА ЦИЦКА" както се бъзикат татковците по-горе smile3534
Честито на празнуващите днес!

# 193
  • София-Велинград
Здравейте и от нас с Мария!Честито на всички бебчета ,който днес стават на 3 месец!!!!!!!!!!!.Имам едно питане към вас.С моята Мария още се кърмим, но напоследък и за да бъда по-точна от около една седмица тя не се храни толкова спокойно  както преди.А млекце си има  LaughingДо скоро изобщо не искаше да пие от шише а сега трудно се храни като се кърмим.Поплаква,кара ми се и се дърпа,незная на какво се дължи това.Все пак аз я изчаквам да се успокой и отново и давам ,така успяваме да се нахраним но с доста труд.Иначе след това си играе или заспива  но после това пак се повтаря.Чудя се дали не иска сама вече да се отбива и какво да я правя???

# 194
Хайде честито на всички ставащи на 3 месеца и на нас си-ставаме на 4!!!
Клеми,не знам дали някой ти отговори,защото ми дойде много да чета-то вие сте бързаци в писането,ама аз престанах с кърменето преди седмица но и до сега нямам никакъв цикъл още.Пък и не съм кърмила-цедих се,и си мислех че ще ми дойде преди на другите.Ех,каква радост-цяла година точно без цикъл PartyИма ли мами които хранят с Аптамил?Доволни ли сте от това мляко?Питам защото ние не акаме от него по 2-3 дена-и на 3-тия се изаква ама зелено.Уж го казват за много хубаво,а пък не съм сигурна...Не се храним още с пюренца или каши-ще почваме след 2 седмици някъде.Но пък пием сокчета и ги обичаме страхотно-вече пихме от ябълка,круша,морков,ябълка и грозде,сини сливи,тиква и ябълка...

Общи условия

Активация на акаунт