Отговори
# 90
  • София
Бети, Сара и аз се затъжих, ама нещо не смогвам (мойто гардже си реве и иска гуш,а през деня почти не спи) и така Hug
Сара това люспестото ако са крусти на Евка и ги махам с пяната на Мустела, вече зачезват.
Забравих да споделя, че педиатърката не настоя за захранване, даже ми препоръча да поизчакам Simple Smile
Фифи наистина се чака месец между ваксините, може и повече.

# 91
  • София
Имам едно въпросче към мамите, слагащи  ПЕНТАКСИМ...
Педиатърката ми каза че минималния срок е един месец след първата ваксина, а максималния 3 месеца.

И аз съм с подплънките на чико и съм супер доволна, пробвах на авент, на нук и някакви неизвестни и не стават според мен. Само се чудя през лятото когато сме с тънки ефирни дрешки как ще е с тези подплънки, колкото и да е си личат   Rolling Eyes

За среща съм за през седмицата и борисовата градина, но ако трябва и до южния парк ще дойдем, само да не е събота и неделя, тогава е семейната разходка Simple Smile
tini-mini, обаждай се ако идваш на разходка към патиланци, ние се чудим вече къде да се разхождаме. Вече знам всички пътечки, градинки, пейки и каквото се сетиш още в квартала. Даже и премеждие с едно куче си имах  Close, но само с уплахата ми се размина .
Уф, май времето се разваля  Confused

Ако има други мами от малдост - обаждайте се  Hug

А и да кажа че вече на няколко пъти Нели се обръща от гръб настрани, но все наляво, надясно още не сме го овладяли  Laughing

# 92
Абе , Понтес, аз Алексито визирах, бе!  Него съм го нарочила да страда под мое ръководство! Laughing
За флуора - ако някой се интересува - в почти цяла Европа е забранен! Имах един материал, ако искате ще го потърся... пишете ми на лични че е обемист...

# 93
  • Русе
Цитат
Моята педка каза за зеленото аки, че било от силни колики, а хомеопатичката ми държи, че било от настинка и трябвало само да й затоплям крачетата и коремчето и да давам Арника 200 С. Ами обличам я и я завивам така
Сара,да не пиеш някакви лекарства.Аз като пих АБ и парацетамол ,акитата ни станаха зелени.

# 94
Момичета, предстои ни пентаксима. Стискайте палци всичко да мине ОК!
Ники Иванова, изпратих ти снимка на мойта Стефи!)))

Прегръдки за всички малчовци от нас. А, и ние утре навършваме три месеца.

Grinning

# 95
Добро утро!
който си има ученичка си става да я изпраща и си пие рано кафето...и в 17ч вече е почти заспал  Rolling Eyes
Nikki Ivanova има ли отределен формат, в който трябва да се изпрати снимка или няма значение?
verolina i tini-mini нека се активизираме като се стопли пак времето и да подтикнем и останалите да дойдат за среща в Борисовата градина през седмицата!!!
До после, отивам да видя какво ми гукат от кошарката
Лек ден:   bouquet

# 96
Здравейте и добро утро в тази мрачна сутрин черпя всички с ароматно кафенце и прекрасна вкусна бисквитка.
Днес мойта бебка беше много ранобудна и не пожела да заспи докато на мен ми се спеше и когато се резсъних тя извади най- чаровната си усмивка и заспа и по този повод сега аз пия кафенце на спокойствие та рекох да почерпя и вас.
Желая хубав ден на всички изпълнен с много гукане и усмивки от малките ни, но големи съкровища  newsm51
Целувки на бебчовците и честито на месечковците  Tada newsm67

# 97
Момичета, предстои ни пентаксима. Стискайте палци всичко да мине ОК!

Прегръдки за всички малчовци от нас. А, и ние утре навършваме три месеца.

Grinning
ААаа, ще празнуваме заедно утре, защото и ние ставаме на 3 месеца  Hug
Свеки ще дойде за през деня от провинцията и ще ме пусне малко градска  Peace
Ние вчера сложихме Пентаксим и беше ОК, с лако проплакване на няколко пъти, но като цяло без проблем, дано и при вас да е така! Praynig

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 08:32 от aspasia

# 98
Мами, подлъгах ви с една статия но...За съжаление май съм я изтрила....Ще питам мъж ми, щото той ми я прати, ако я пази....
С две думи ставаше въпрос, че флоура е доказано канцерогенен, забранен е в повечето европейски държави. Даваха примери с държави където по тертип на нас е даван задължително, и как след еди си колко години това поколение е увеличило раковите заболявания с повече пъти...(доста повече беше) и т.н. Съжалявам но преди 5-6 месеца ми се изтри целия хард и не се е съхранила информацията....Беше доста интересна и направо страшна като статистика... АКо я издиря ще я публикувам... Поздрави!

# 99
  • София
добро утро и от нас!

да почерпим с парче плодова пита  ( която много обичам междудругото ), защото ния става на 3 месеца, а канарчето ми пейчо на 3 години moresmile
мами, да ви се оплаквам от вчера ния малко киха, кашля. баща и тъкмо се оправи, аз се сополивя леко.
иначе няма температура и е весела.
да викам ли доктор?

# 100
ADENA, викай лекар и не се мотай, да не съжалявеаш после......ние така си докарахме бронхит. Вече 2 седмици сме на антибиотици и с инхалатори.

# 101
  • София
 #Shocked #Shocked #Shocked  веднага викам лекар!

# 102
aspasia

БЛАГОДАРЯ ТИ, МИЛА!

# 103
здарвейте да честитя на празнуващите днес четвърт годинка и за статистиката пораснали сме с 3,5см или 61,5см и сме по тежки с 0,800кг или 6,600кгмаи време пак предстои да е кофти и с този ураганен вятър отново ще сме си вкъщи newsm45 smile3518

# 104
Здравейте мами!
Аз за малко влизам да драсна два реда, че ми е много криво и направо ми се реве Cry.....Ние нали бяхме вчера на консултация.Ваксината си мина добре, но толкова малко сме качили....направо не мога да повярвам...само 200гр. (и сме 5.700 ...не че е малко като кила,но...)Иначе аз си я кърмех и само вечер и давах АМ....а като цяло си беше спокойна и аз си мислих, че всичко си е наред.Док иска да и давам една седмица след кърмене и АМ да видиме дали от това не кача.Не знам какво да правя(дали ми е малко кърмата или е нехранителна?)Говорих с няколко познати мами и те ме посъветваха да не давам АМ,защото макар и малко пак била надала....не знам какво да правя...
Извинете ако съм отегчил някого...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт