Отговори
# 75
  • Варна
абе нали не било хубаво да спортуваш докато кърмиш,заради млечната киселина и адреналина  newsm78

# 76
Аз за подплънките - нещо тези на Авент не знам защо не ме изкефиха. Карам на Чико и съм наистина доволна. Не личат и прилепват истински, попиват добре и можеш да видиш колко са пълни, като ги наложиш на светлината към лампата. Веднъж взех някакви евтини на Бейби нещо си, но те само ми се разхождаха из камизолката...Аз понеже не понасям сутиен сега, много рядко нося, движа се с едни стреч-камизолки и подплънките си стоят мирно в тях. Не съм почнала спорт още обаче, та не знам. alex_shu, аз и на масажа ходех с подплънки, като легнеш по корем, те са отдолу. Само като трябва да станеш или да си по гръб, тогава е рисково  Mr. Green

Момичета, вчера и аз бях на срещата, видях от форумките само SilverStar и Magestа.  На magesta Жижито е е гати юнака! Какви бузи само! А Ивето на SilverStar е като нежна принцеска. С нея сме май в едни мерки. Мойто сметанче беше ту будно, ту дремеше и много се кефеше на разходката. Обаче, като се прибрахме...толкова нервна е станала тези дни, от събота! Вечерта ни побърка от рев, единият път мислех, че е пристегнат прекалено памперса или че я дразни напиканото (сменено преди 30 мин) и като я подмених се успокои, но за половин час. После почна пак да  реве, ама така силно, сякаш нещо я боли зверски и едва диша от болка, толкова рев не е имало досега, без прекъсване 20 минути, а час преди това пака так рев, на пресекулки!!! Ни цица, ни памперс, нищо нямаше ефект! Накрая с бибата веднага млъкна!!?? #Crazy Аз затова викам да живеят бибите. Заспа и след половин-един час се събуди гладна като вълк и яде и заспа (към 10ч.), и така до 4.35 сутринта.
Освен това, пак ака зелено и пак е по повече от един път на ден. Не знам това кво е, но педката ми каза, че били някакви много силни колики... #Crazy #Crazy #Crazy
Ох, майка да си е наистина страшно. Само се безпокоя за това-онова.
Много ми липсва Клеми на мен, не знам на вас!?

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 13:14 от siniger4e

# 77
Привет и от мен !
И ... честита пролет  Grinning
Токущо се прибираме от първата част на разходката ни,  и навън в жегата като духне ветрец из въздуха се резпилява цветец от дръвчетата...като в приказките !
Pontes ,  за срещата не питай.....то си беше не микро състав, не представителна извадка...а незнам как да го нареча newsm78
Среща на Жижи с три гаджета от форума : най - точно!
Момите много готини всичките, но.....
Нашият младеж  проспа почти целия ден и се държа на положение, осъзнавайки, че е мъж за две , но три вече биха му били в повече....
Така, че нехт тайм : чакаме още ергени да балансират малко обстановката. Wink Grinning
Sarra ,"благодяря" ти, че подсили подозрението ми, че отглеждам Крали Марко ! Wink Sad Grinning
Ама и аз се постреснах, като поогледах момите..., а уж с мерките ни всичко е ок... newsm78
Е , утре и ние сме на Пентаксинване и измервация, та ще упдейтвам инфото.....
Събота и неделя в Южния обстановката напомня манифестациите от Бай Тошово време, ама за идеята бива....
Едно питане.....: Някой за флуор замислял ли се е да дава на отроците, че ние и двамата с таткото сме с много лоши зъби, а пък има едни таблетки, дето ги рекламират....? newsm78

# 78
Magesta, и аз мисля за тоя флуор. На баткото давах от втория месец капки Зимафлоур. Дори докато бях бременна с него пиех българският им вариант.  Сега нито пих по време на бременността, нито давам. Но като гледам на синчето ми зъбките какви са хубави, почвам да се замислям дали да не давам и на бебката. Ние по принцип сме с прилични зъби с таткото. Аз обаче съм имала ужасни зъби като дете. Помня, че целите ми бяха изронени и черни.
И ние направихме пауза в разходката - за хапване. Сега пак сме навън - нали си имаме двор и нещата са много по-лесни при нас! Мама докато си действа по задачите - бебката си спинка сладко на двора. Понякога ми се налага да я будя, че си проспива яденето. Всъщност не понякога, а почти винаги.  Аз съм противник на буденето за храна, но откакто почна да ми се буди нощно време по 2-3 пъти да яде....
Е, хайде, усмивки!

# 79
аз давам Зимафлор на Никола, по 4 капки дневно.
Моля ви като отранизирате пак среща ако е възможно пускайте по едно съобщение на лични!!! Нямам време да чета всеки ден форума и съм пропуснала уговорката. Иначе нямам представа как ще стигна до Южния парк с моята огромна количка???Борисовата градина ми е под носа...
Ники малко проплаква и пак заспива в мен обаче. Предполагам, че е от ваксината???

# 80
  • София
Здравейте, ние се поизгубихме, но успях да ви изчета и да наваксам Hug
Вержи малко със закъснение да кажа колко мн съжалявам за загубата ти.
Сарка радвам се, че твоите премеждия са с добър край.
А сега да дам малко отчет. Пораснали сме с 550гр. от миналия месец, сега сме 5 800гр, 64см.
Аз не се притеснявам за наддаването вече, колкото толкова, даже се радвам, че не сме шишкави, нали сме на смесено хранене- имах страхове, че от АМ ще дебелее мн бебка, но ето че всичко е в нормите- на 5 манджи дневно сме. Биха ни днес Пентаксима- първи прием и сега дебна за реакции, дано няма.
Честита месечинка на 3месечните бебчета Hug
Клипчетата са мн сладки, дано скоро пратя снимка за колажа- мн хубава идея Hug

# 81
Здравейте,
Относно флуора - и тази като много други теми е доста спорна. Аз лично попаднах на теми за флуора във форума, когато тръгнах да се информирам за ползите и вредите на витамин Д-то, който също не е безобиден. Ето някои теми, в които се обсъжда флуора, но пак казвам "истината е някъде там" Wink.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101468.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=110625.20
Засега педито не ми е казала да давам флуор, но моето мнение е отрицателно.
За следващата среща и аз съм за работен ден и за Борисовата градина. Събота и неделя не ми се иска да лишавам тати от беби.
Поздрави !  Hug

# 82
Понтес, ние ритаме толкова целенасочено ще кажеш че сме учили за това. В тази връзка, вие ритащите къде си държите децата през деня? Вчера бяхме на гости и хората сложиха Кристиян в шезлонг точно като на Сара от постинга, ами кво да ви кажа, след два ритника ако нямаше човек до него щеше да се преобърне барабар с шезлонга  #Crazy.

# 83
  • Бургас
Ами всъщност по колажа още нищо не правя, щото снимките са много малко има много мами, които явно не са разбрали, та като имам време ще им пратя по едно съобщение на лични. За сега само събирам снимки.
При нас положението с носа не се е променило, като стане 4:00 сутринта и като захриптим и дотам с дълбокия сън, от там се почва едно будене през 2 часа  #Crazy незнам защо но през деня това явление липсва, а навън Петър си спинка толкова спокойно..... Съответно докато сме на разходка на мама и е много спокойно и е весела, обаче нощем направо ми се приревава и ми се скапва всякакво настроение, вече се отчаях, че някога това ще се оправи  Sad  Аз ползвах подплънки на Чико и бях много доволна, сега просто вече не ползвам, щото рядко ми се случва да се разтека.
Ето още веднъж мамите, които са ми пратили снимки:
pebble
elitza_elitza
SilverStar
tini-mini
conka
mama_shushi
Magesta
Ekaterina85
violina
desidm
Betty L.
pontes
elmi73
Sarra
iva-bebe
Verolina
mutsanka
Virginity
keti_qncheva
di_
HEBMEHTE
ina_nk
Koce Босе
ADENA
mam21
esy
liletka
бебешок
alex_shu
zory5rova
danil

Чакам и останалите да се активизират. Майловете за изпращане на снимки за колажа са публикувани на първа страница.

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 18:17 от Nikki_Ivanova

# 84
Мacko, много се радвам, че се появи - не зачезвайте така!
Иначе за флуора - моите зъболекари са много "за". Още като бременна ме караха да пия, но аз така и не се организирах.  И аз съм чела много противоречиви мнения по въпроса. На младежа обаче добре му се отрази, зъбките му наистина са страхотни.
Аз се бях засилила да купувам шезлонгче, но като гледам моята беба как не иска да лежи, дори и поизправена, и се отказах. Оставим ли я легнала тя почва да се надига веднага. Дори пробвах в столчето за кола на баткото, в най-легналото положение, издържа 10 минути и край. Иначе и тя е майстор на ритниците.  Често остава без терличките. Една сутрин даже като я отвих я заварих по голи крачета - беше си смъкнала и ританките.

# 85
За шезлонга - на нас ни е много удобно, няма смисъл да лежи само в леглото си детенцето. Има колан през крачетата и кръста, така че и да рита, не може да преобърне шезлонга, това е преувеличено. Има и три степени на изправеност на гръбчето.

macko, най-после да чуем от теб, мислех, че си ни зарязала вече. На мен много ми се ще да се видим пак с всички мами от преди раждането, с които си знаем коремите, сега да си запознаем рожбите и да се видим по дънки  Mr. Green Идеята за Борисовата градина е супер, само че аз не знам как бих дошла, ако не е достатъчно топло, за да дойда с кенгуру - няма как иначе с количката, не съм с кола през седмицата  Sad

Риткането - с порастването на детето явно се засилва, особено при момченцата, макар че и ние раздаваме и ритници, и юмруци.

Моята педка каза за зеленото аки, че било от силни колики, а хомеопатичката ми държи, че било от настинка и трябвало само да й затоплям крачетата и коремчето и да давам Арника 200 С. Ами обличам я и я завивам така добре, че чак се запотява детето, кво повече...А днес видях, че има и люспесто по главичката под косичката  newsm09

Това за флуора - моята педка нищо не ми е казала  newsm78

# 86
  • София - Дружба 1
Здравейте и от нас! Отдавна не сме писали, а вие толкова много сте писали, че не може да се изчете.

Ето ни и нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=112916

# 87
Привет и от нас!

Зимафлор мойта педка ми каза да започна да давам заедно с вит.Д и така и правя- по 4 капки на ден между две хранения. Бебка се чувства добре за сега от него  Thinking
Аз да ви кажа като гледам вашите мерки и теглилки се притеснявам че ние нещо май сме доста дребни, на 3 месеца и половина е и е само 5 кг и 60 гр, педи каза че е в долна граница но е добре  newsm12

Макар и в края на деня честито на всички тримесечковци днес  nbirthday  bigdance2 newsm18

# 88
Здравейте мами. Как сте? Как се бебковците?

# 89
Ето ни и нас, завърнахме се от едноседмично пътешествие до баба и дядо.В началото беше як рев, докато проучим новата обстановка, но после като свикнахме беше кеф и усмивки.А и на мама и дойде добре честно казано, малко почивчица и глезондрене.Ееех, детето винаги си остава дете, като е при мама и тате Embarassed
Имам едно въпросче към мамите, слагащи  ПЕНТАКСИМ.Първата имунизация с него ни беше миналия месец, но понеже сега в сряда сме на ДК, педито каза, че втората се слагала след месец.При вас така ли е?От това, което прочетох из нета разбрах, че можело в три последователни месеца, или през месец, или дори през два.ТА съвсем се обърках newsm78
Нещо ни морят колики тия дни, и капките хич не действат вече.И съвсем я караме на ръце[smilie=smile3518.gif]Вие лесно ли се приспивате, ние само гушнати и с подрусване- клетата мама, ръце не и останаха....
Лека на всички ви. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт