Отговори
# 60
Здравейте в този слънчев и прекрасен ден! На мен днес настроението ми е по-добре от вчера. Бебката пак не спа много добре нощес, но беше по-добре от миналата нощ. Нослето й по-малко проблеми й създаваше, но тези гадни колики  #2gunfire вече нямам думи, не знам до кога!
Детелини, Понтес имаше температура, нещо грипче или настинка. В тази връзка - как си бе, Понтесче?
Аспасия - и ние още не сме слагали ДТК. Ще слагаме Пентаксим. Вече си купихме първата доза, но сега пък чакаме да ни мине хремата. Миналия месец беше здравичка, но отложихме ваксината, защото изчаквахме да видим дали няма ЗК да пусне инактивирани. Нашата педи ни каза, че ще има полиомиелит мъртва, но инжекционно. А ДТК си остава същата.
Наскоро говорих с лекар-алерголог. Тя ме посъветва да захранвам по-късно, към 5-6 месец, защото аз имам сенна хрема и децата ми са предразположени към алергии.  Все още се колебая обаче със сокчета ли да почна или с оризова каша, или пък плодово пюре. Confused
Честити три месеца на бебе Лора на мама ina_nk и бебе Вела на мама Косе Босе!

# 61
# 62
Запис, че изпуснах края какво става с декемврийчетата. Тъкмо качих един клип и прочетох, че някакви лапетия правят кофти коментари. Както се паля лесно кой знае какво ще стане ...
Ето ви линка все пак http://www.vbox7.com/play:851f5097 . Той малко кашля, а майка му много се прави на маймуна зад кадър Simple Smile

# 63
Здравейте и от нас!
Току-що се връщаме от консултация. качил е 1 кг и 4 см е пораснал, така че вече е 5.600 и 60 см Wink
Сложихме Пентаксим по препоръка на педито и дано всичко да е ОК! Започваме с плодовите пюретам, а след 2 седмици и със зеленчуковите. Плодовите ще са ябълка с морков или круша с нещо си, т.е. не по-различно от сокчетата, които съм давала до сега. И ще даваме от време на време готови сокчета на Хип за разнообразие.
Лек де на всички! Peace

# 64
Ето малко по-подробно инфо за ваксините:
http://www.vaxini-bg.com/display.php?show_category=1&show_subcategory=1

# 65
Здравейте и от нас  Hug
Ние днес ще ходиме на консултация и ще ни слагат ваксина.Да се надявам, че всичко ще мине както първия път. Praynig
Отивам да се приготвям, че после се надявам да отразиме една дълга разходка.После ще пиша колко сме пораснали.
Лек и слънчев ден на всички! Wink
Много целувки на бебоците!!! Heart Eyes

# 66
  • Варна
у наше село времето е като по поръчка  sun
ние ще изчезваме,приятен слънчев ден на всички  Hug

# 67
  • София
Мамчета, аз съм добре вече, малко замаяна само, но движа.
Но това, че не се сетихте една снимка да щракнете направо пак ще ме разболее. Защо така, бе девойки!!! Чакам аз да видя мами, бебета, парк, слънце....а те забравили, не мога да повярвам Crossing Arms И кои мамчета бяхте?

И ние утре сме на втори Пентаксим, дано нищо да не ни стане после, че мислим в петък за пръв път да пътуваме с бебо Praynig

ger4e, много сладък малкият Никола Heart Eyes
Но значи вашите бебчета много кротички ми се виждат...особено момиченцата...едни такива гукат...Алексис е като хала, все едно му плащат за ритане  ooooh!Blush

# 68
  • Düsseldorf
Слънчеви привети и от нас!   bouquet
Ужасно съжалявам, че пуснах мухата за голяма среща, а самата аз я пропуснах, но бяхме на обиколка при сливенската рода 3-4 дена и едва сега прочитам, че се състояла, макар и в скромен състав... Следващия път повече и ще гледам да се включа!!!  Sunglasses
Освен голямото хайманосване и многото подаръци и нови дрешки, които ще демонстрираме скоро, ще се похвалим и с това, че вчера по пътя насън се смяхме на два пъти с глас!  Голяма сладурка!  Laughing Laughing Laughing

# 69
Понтес, я да не говориш така за зет ми, че.....
Поредният прекрасен ден, изчезваме да ловим витамин Д! Съжалявам за срещата, но бяхме планирали едно гости от....100 години! Аз през седмицата е абсурд да стигна до парка с тоя танк и без кола... Ако искате може друг път да се разберем за събота-неделя....

# 70
Едно питане към мамите, които кърмят и ходят на спорт:
Изтича ли кърма докато тренирате? Т.е. като загреете и се уморите? И също ако някой е ходил на сауна - пак същото питане - изтича ли кърма? И ако да - какви подплънки ползвате, че моите са на Авент, ама много си личат и малко ми е неудобно с тях, та ако ги махна ще имам ли проблем?

# 71
  • София
Понтес, я да не говориш така за зет ми, че.....

Ега ти, всички си имат гаджета освен нас Confused

elitza_elitza, аз също съм с тези на Авент, не ми пука, че малко си личат. Нищо не ми изтича, но аз ходя на йога, не е супер натоварващо, но все пак не съм рискувала без подплънки още.

# 72
  • Русе
elitza_elitza: ,на Чико са много по-хубави от Авент - мекички са и прилепват.И аз като pontes без подплънки не мога.

# 73
  • София
добро утро, мами!
аспасия, и ние сме на инфанрикс. тази седмица ще слагаме втората. при първата нямахме проблеми. дано и сега да е така Praynig

заповядайте и по едно кафе от мен!
добре че ме светнахте за снимките, защото щях да си остана невежа!
само да се оплача, че моята мома успя сутринта така да се одере, че чак кръв си пусна. режа и пиля ноктите и, но файда май няма. Sad а с ръкавици не искам да я държа. newsm78
приятен ден на всички!

# 74
  • Düsseldorf
Едно питане към мамите, които кърмят и ходят на спорт:
Изтича ли кърма докато тренирате? Т.е. като загреете и се уморите?
Аз бях на един масаж с мед в Спа-центъра  в Хисаря миналата седмица, и от това, че медът загрява ли, от какво ли, като потекоха от мен докато се къпех едни реки от мед и мляко, като в приказка се почувствах... Wink

Общи условия

Активация на акаунт