Отговори
# 45
извинете ме за невежеството! Прочетох малко от предишни наши теми и виждам, че ства въпрос за ИАНФАНРИКС, вие слагахте ли, какви са отзивите ви?

# 46
Здравейте и от мен,
днес бяхме в парка в много скромен състав, но за сметка на това беше много весело  smile3521, за съжаление забравихме за снимките от приказки, но следващия път когато сме и повечко ще се документираме  smile3509

aspasia аз слагах на малчо PENTAXIM вече два пъти и съм много доволна, нямяше никакви проблеми и странични ефекти, нито вдигна температура нито и се възпали или поду крачето на мястото от иглата, пожелавам ти и при теб да е така с ваксините  newsm10

# 47
Добър вечер и от нас!
Софиянки къде бяхте днес? Pontes, ти си извинена и дано по-скоро да се оправиш. Lia и на теб ще ти простим. Много жалко, че не сте спечелили вие.
Но другите им писахме неизвинени отсъствия, къде се загубихте? Ние, събралите се в парка направихме една дълга и приятна разходка. И сега като се замисля, почти всички носихме фотоапарати и забравихме да се снимаме doh Бебчетата се представихме много добре, а някои ни показаха много силни характери като Андреа на djumbeto например smile3521 Всички малчовци бяха много сладки. Grinning Хайде другият път ще се видим през седмицата, дано да сме повече.

Аспасиа, другият вариант на ваксина е Пентаксим, която е петвалентна, а Инфарикса мисля, че е 3.

# 48
  • Варна
ох,да се разпишем за днес
iv4ok здрасти душа  Hug
ние цял ден спим  Shocked е,на леглото на мама и тати се търкаляхме и гледахме ТВ , но бяхме кротки,ревахме само за манджа  Praynig
ще ни боцкат на 21ви с Пентаксим  Confused утре сме на о4ен и на ортопед,да видим какво е положението  Thinking
moon малката как ръмжи направо ме разби  hahaha Лора ми е в ръцете (по точно на циците ) и се заслушва и се обръща да види кой ръмжи  Joy

# 49
  • Варна
Ау , един ден да ме няма и вие сте изписали цели 2 стр. Сега само се записвам , пък после ще ви чета ! Ние днес ходихме нагости на моята баба , тя имаше рожден ден и по повод случая да се запознае с внучката си ! Та бебата доста се превъзбуди и я оставих да си поспи сега , но отивам да я будя и да си направим една дълга релаксираща , и отпускаща сетивата баня ! Детето заслужава !!!То днес горкото доста се изтормози ! Едно че изтърпя една върволица хора да я видят , а после майка и сглупи като и даде една играчка , която тя моментално напъха в устата си и така се нарани милата !  Embarassed Така не ми беше плакала никога ! Направо съм за бой ! Ама нали съм майка за първи път та гледам и недоглеждам и правя грешки ! Вече ще внимавам ! Обещавам !!! Naughty

# 50
Здравейте, мами  Hug
Благодаря за поздравленията  Crazy
Ники, страхотна си, както обикновено   bouquet
И сега да се оплача - наддали сме за последния месец само 450 гр и другата седмица ни викат пак да ни теглят. Само на кърма сме, но до сега наддаваше 700, 800гр и вече взех да се чудя дали й стига  newsm78 Пия от вчера чая на Хип и мисля, че има ефект, но да видим  Confused
Целувки  Hug

# 51
Да продължа и аз поредицата от варненски мами  Hug
Два дена не сме се задържали нито за малко в къщи. Вчера бяхме цял ден на вилата и Буба спа непробудно навън на двора, а днес и ние ходихме да я запознаем с прабаба й.
di_ ние последно наддадохме 650 гр. и аз също се чудя дали не е малко. Да не би защото вече е само на 5 хранения и не й стига  newsm78 но пък тя продължава да си спи спокойно вечер.
Отивам да чета, че доста сте изписали  Peace

# 52
Благодарско за бързите отговори!
И неи искаме да купим ваксина, но не сме обсъждали с педито. утре ни е консултацията и ще говорим, дано да има от тези ваксини в местните аптеки и да сложим веднага!
Вие лесно ли се снабдихте с ваксините?
И защо някой са сложили вече 2??? Предния път ни сложиха против туберколоза....

# 53
aspasia на нас ни сложиха две: на 06.02 първата и сега на 09.03 втората, а на 05.01 ни сложиха вториа прием на euvax, следващата ми консултация е на 13.04 и съответно тогава сте и сложат и третата ваксина pentaxim  Peace

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 22:45 от djumbeto

# 54
ех...не мога да разбера защо ния сме така назад с тия ваксини??? верно, че ни хвана грипната епидемия точно когато трябваше да ни ваксинират, но все пак???Много съм зле с информацията по въпроса и вярвам на лекарите безпрекусловно, защото нищо не разбирам...

# 55
  • Русе
Днес бяхме на гости в Кубрат ,малчо се държа много добре ,като изключим една гладнааааа емоция.
Взех на куп разни болнични , голям кеф smile3508 Мама ще купи нещо на Бойчето.
Имаме си вече активна гимнастика и най-после се надявам да мога да свършвам по нещо вкъщи ,че горкото ми мъжле се превърна в домакиня. wash hang newsm28 newsm79 newsm75  food002 1dishes Всичко той прави.

Ники ,темичката е страхотна !   bouquet

# 56
Какво й е на Понтес? Лия, нищо че не сте спечелили, важно е шоуто да върви. И понеже ти все се притесняваш че наддавате много, искам само да ти напомня, че по- малките бебенца първите месеци наваксват и е нормално  Hug
Аспасия, не сте заъкснели, много мами отлагат ваксините заради болести и е съвсем естесвено така да се направи. Пентаксима е против ДТК, детски паралич и една форма на минингит. мъртва ваксина е  Hug
Слънчев ден на всички мами и бебчета  Hug

# 57
  • Русе
Здравейте,момичета!
Да се запиша в новата тема и да се оплача,че и ние сме  със запушен нос.Всички бяхме болни вкъщи и Елито и тя се зарази.Цяла седмица спеше  през деня 2-3 пъти по половин час,а през нощта  съм й пръскала Стеримар през два часа.
Ники,как намираш време за нова тема и колаж се чудя?Аз още снимка не съм ти пратила.

# 58
честито на 3-месечниците!многоооооооо радост вкъщи да носят на мама и тати и цялото си семейство!

# 59
Еее, една седмица нямах нет и сега е абсурд да ви прочета.
Чак днес пратих снимка за колажа, дано не е късно.
Уча се да аботя с Adobe Premiere и после ще ви пусна клипче с Ива.
Вече сме 5.600 и 62 см. Това прави 750 г за 4 седмици, което за нас е просто супер, досега все 500-600 качваше. Така че съм мама-кърмачка шампионка, хе-хе-хе.  Grinning  Grinning  Grinning
Обаче от втората ваксина Инфанрикс имаме синьо на крачето и е твърдичко, ама защото не я бях хванала добре и мръдна. Както и да е, вече минава.
След две седмици, като стане на 4 месеца мисля да почвам с плодовите пюрета. Ако някой вече е давал, с какво почнахте? Единственото, което намерих да е само плод и вода и нищо друго е на Гербер - круша и май с това ще почвам. В другите има или оризово нишесте или някакъв друг пълнител, даже в тези на Хипп.
Лек ден и приятна разходка следобед.

Общи условия

Активация на акаунт