Отговори
# 30
  • София
добро утро и от нас!
да са живи и  здрави всички тримесечковци!
нашето кюфтенце се оказва изключително активно сутрин. наяаде се в 7 и после вече не заспива, а иска някой да му обръща внимамние. а на мама и тати им се спииииииииииииии
и сме се заиграли от 7  часа Joy
мами, имам едно въпросче.
откъде ги вземате тези хубави картинки на торти, кафенца и т.н. newsm78
аз видях как да я сложа в отговора ми, но откъде да я взема.
мисля, че имаше подобен въпрос скоро, но не ми се търси в предишните теми. извинявам се и ви благодаря предварително Peace

# 31
Жалко, Ники, че така зле се чувстваш днес. Лошото е, че и аз хич нямам настроение. Цяла нощ и аз се притеснявах за малката.  Както казах и тя от известно време има проблеми с нослето, давах сигурно повече от седмица Вит С, слагах и по една свещичка Вибуркол, и ефект никакъв. Даже сме по-зле. Иначе нищо друго й няма. Хапва си лакомо, е малко й е проблем с това носле, но... Май ще купумаве още Вит С. Само дето не знам може ли толкова дълго време да се пие.

# 32
Привет-привет  bouquet                                                             Ние нали изкарахме един месец при баба в провинцията,та днес се вращаме в София.А компютъра там не ми работи,в ремонт е и сигурно няколко дни няма да мога да ви контролирам Mr. Green Mr. GreenНадявам се бързо да го оправят,че нали е в гаранция.Ако не-ще се наложи да си го  взема тоя оттук,иначе ще изперкам ooooh!                         Ние другата седмица сме на консултация и тогава ще разберем колко сме наддали и пораснали.Ама като гледам май ще трябва да сменим малко гардероба,че ританките почват да стават на къси гащи Laughing Незнам какво му стана на малкия,ама почна да ака по четири пъти на ден,поне тия два дни  така е акал.Ще го видя днес как ще се представи,малкия посерко Grinning                                                             честито на бебоците,ставащи днес на три месеца.много целувки от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes    Лек ден на всички и да слушкате малките душички докът ме няма newsm51 smile3525                                     

# 33
  • София
НЕВМЕНТЕ

това е за теб!

# 34
  • Варна
добро утро  smile3507
Лора се събуди в 6 днеска и ме хвърли в оркестъра Shocked
снощи яде и от двете гърди и рева за още,та изпи и 80мл АМ  ooooh!
голямо прасе - като се изнерви или разстрои нещо - само с ядене и минава, като почнат да прорязват зъбите сигурно с по 2 кг ще качва на месец  Rolling Eyes

за картинките - google.com пишеш coffee примерно и търсиш в картинки   Peace (EDIT: виждам че си успяла  Mr. Green )

айде лек ден, аз се хващам с домакинството  Tired

# 35
Здравейте мамчета,и аз се присъединявам към клуба на неспокойните бебчета.Лорка от сунтринта е кисело лимонче и плаче за щяло и нещяло,та на мен ми е много криво.Излезнах ме на разходка за малко и така спахме малко и глада ни налегна.Сега съм я изкарала на терасата на въздух но незнам дали ще и е кеф.

newsm59 на празнуващи днес бебоци.

Хайде до после,че чакам гости и трябва да се приготвям.

# 36
Здравейте, декемврийски мами! Позволявам си и аз да се разпиша и подозирам няма да ме "върнете".
Честито на всички тримесечковци! Да са живи и здрави и да слушат своите мами! newsm51 smile3525
Това със запушените нослета май е всеобща болест. И ние сме така и утре ще идем при баба GP да ни сложи 1 слушалки за всеки случай. Аз давам вит. С и калций-1 ампула на 3 пъти + капки и Стеримар.
За повишаване на кърмата - чай на Хип + бадемови ядки и прясно мляко. От няма нищо миналата седмица се докарах до цедене през тази. Преди милият ядеше през 2 часа, а сега-през 4 и то за кратко.Днес си спестих разходките, че в четвъртък ни е ваксината и може да се размине с тази хрема.
Весел ден на всички. baby_neutral Joy

# 37
Честито на всички, празнуващи днес![
/size]

Много съжалявам, че не можах да да дойда на срещата в Южният парк, но да си кажа честно предпочитам  да са през седмицата, уикендите се разхождаме семейно.Надявам се да има и други срещички и то през седмицата. Simple Smile

# 38
Честито на тримесечинките!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, май предната тема я пропуснах, не ми остава време хич!
Аз като Понтес и Вержи не ми пука за сульо и пульо какво мислят за каквото и да било, така, че ето ни и нас как приказваме.
http://www.vbox7.com/play:b5e3c211

Сарра, не е чесно, че ще пращаш снимки само на тези, с които си била фейс то фейс....няма как да се срещнем всички, от различни градове сме.  Hug
Аз с най-голямо удоволствие изгледах клипчетата с бебоците ви  всички са много, ама много сладки. Прави ми впечетление, че всички гукат по различен начин. Докато гледах някои от тях, бях с бебка на ръце и трябва да кажа, че тя доста се впечетли. Grinning

А вчера като ревна в количката, УЖАС! И се наложи да я носим - добре, че беше много топло. И като започна това дете да гука - на хората, на кученцата, на дърветата...толкова впечетлена от външния свят беше, че мисля, че ще ми е трудно да я слагам вече в количката. Rolling Eyes Да не е будала! Wink

# 39
здравейте и от мен !
 moonlady и аз имам същата грижа от няколко дни. Това дете вече не спи през цялото време на разходка и като писне, мале мила- успокоява се едва като го повдигна малко нагоре (не само да гледа небето) и започва да си гледка наоколо. Голям хитрец, не е вече онова глупаво бебенце, което само спеше.
Мами, да ви споделя горчивия си опит от пътуването. Аз си мислех, че след като сме в Сопот- чист въздух, слънчице, планина, само ми трябва с количката по цял ден да се разхождам. Но, уви ! Оказа се че детенце си иска режима от през седмицата. Т.е и да се прибере малко някъде, където да си поспи в леглото. Сякаш цял ден му писна в количката ( къде е онова глупаво бебенце, което само спеше Cry?) и два пъти се дра така зверски, че всички хора наизлязоха по балконите за да видят кое е това женище, дет си оставя детето да плаче. А аз като бясна препускам по оня калдаръм към квартирата, за да се успокояваме с добрия стар метод- на мама топлата гръд. Трябва да се проявява изобретателност и гимнастика голяма, за да успее една жена в моята ситуация да се почувства на почивка. Някой, ако има по-добър опит от моя- нека да сподели.
Много съжалявам, че не успях да дойда и аз на срещата. Имах огромното желание,но сякаш и на мен ще са ми по-удобни срещи през седмицата, понеже не смятам да се отказвам от пътувания извън София заради малкия ревльо.
Очакваме снимки от днешното рандеву с обяснение кой-кой е   Simple Smile
Леле, Moonlady каква нежна душа е твоето детенце в сравнение с моя дивчо !  Laughing

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 19:26 от poli.jekova

# 40
Ммда, и ние днеска станахме от една отрупана маса че беше дошло време за папо. като ми е се разплаче детето и целия ми свят се завърта до това да си го успокоя  и си забравям светските маниери  Mr. Green  чак после се сещам че е трябвало да кажа някви думи за сбогуване, добре че мъжа ми след мене се справи с това докато аз разбира се нервно го виках да побърза  Mr. Green. с две думи, Поли, нямам опит  Rolling Eyes. така ще е отсега нататък, а и както не искаме да го оставяме на баби  Laughing  айде сполай ви. Hug

# 41
И аз да се запиша в новата тема ,която пак е уникално.
 направена от Ники Иванова
Ние изкарахме много гадно разтройство 5 дена и още не можем да се оправим напълно, ужас.Пазете се много ,защото тоя вирус е много гаден и упорит и с нищо не се лекува.Лека вечер на всички. 

# 42
Здравйте,
днес ходихме на това предаване Горчиво, но не спечелихме, имахме тактика, но се объркахме и отговаряхме според това, което бяхме решили на въпросите, голям цирк беше. Предаването ще се излъчи на 17 април от 16:30 часа.
Иначе Габи още си ака разстройство, какво ли не и дадох. Изглежда доста бебчета нещо са неспокойни, дали не е нещо от времето  newsm78
Аз не обръщам внимание на разни келеши от нета, нека си пишат каквото си искат, работила съм с такива и въобще не се впечатлявам. Иначе направих на Габка едно филмче, но кабела не е при мен, скоро ще го кача.
Честито на 3 месечните маймунчета
Момичета как изкарахте днес, аз много исках да дойда ама нали ходих на това измислено предаване, кажете кога пак и ще гледам да съм на линия.

# 43
Здсравейте мами
Честито на празнуващите бебенца Simple Smile

Аз искам да се оплача.. днес бяхме на рд на племеницата ми, малката си беше добре обаче в един момент като ревна... 30 минути не можахме да я успокоим, направо истеричен рев и крокодилски сълзи.. побърках се от притеснение Sad А какъв е този вирус дето обяснявате с разтройство?
Аз не обръщам внимание на разни келеши от нета, нека си пишат каквото си искат, работила съм с такива и въобще не се впечатлявам.
И аз съм имала общо с net users и точно за това се паля мноооого. Simple Smile

# 44
здравейте и от нас!
ЧЕСТИТО НА ТРИМЕСЕЧНИТЕ БЕБОЦИ!
ние водихме бебо на Спа хотел във Велинград  много му хареса! То и на нас ни хареса Wink беше най-малкия посетител на хотела и всички много му се радавха. Държа се прилично и спеше в ресторанта, въпреки силната музика, но.....днес като се прибрахме и се почна одисеята...рев, рев, не иска да суче...щото му хареса да му изцеждам...абе дяволче малко. Сега го дЪржа и пиша с 1 ръка - станах спец - едноръката писарушка Wink
Утре сме на ваксина, дано да не вдигне температура и да не плаче много. При вас как беше?
Чух за някаква ваксина, която се купува от Аптеката, около 60 лв, но няма странични "ефекти" и се слага 3 пъти, нещо да знаете по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт