Отговори
# 15
Понтес, направо си кърми без да се притесняваш . Даже задължително! Аз тази зима боледувах сто пъти, повечето с температура и то висока - до 39.4 качвах. Бебката, да не чуе зло, нищо не прихвана от мен!  Четох, че кърмата пази бебенцата ни.

# 16
  • София
Здравейте и от нас!

Pontes, в кърмата се съдържат доста антитела, така че да кърмиш е най-доброто което можеш да направиш. И бързо да се оправяш  Hug

Да се отчетем и ние след вчерашната консултация - Нели вече е 6 600 гр и 63 см  Grinning Обаче отложих ваксината защото нещо нослето и хрипти и се притеснявам.

Детелини, дано не е нещо сериозно при теб  Praynig И мен ме шиха в Шейново, та трябва пак да отида да ме погледнат май. Все още имам едно топченце твърдо  Confused

Днес купих много сладка блузка на Нели  Heart Eyes
Добре дошла на anabella_  Hug

# 17
А мамоооооо!Кога успяхте да се пренесете тук бе ора? newsm78Мен цял ден ме нямаше и виж какво стана.После ще дойда да ви проверя Hug

# 18
Здравейте и от нас!
Ники, smile3501
Детелини,  thumbsupАз все ощи не съм ходила на преглед, няма на кой да оставя малката, а при моят лекар е вечно лудница и ще трябва да чакам сто часа и докато се кърмим не мога да си позволя да отсъствам толкова време.
HEBMEHTE, на флакона има дозировките, аз и давах сутрин по 5 мл.и ако няма същият ден ефект се дава поне 2-3 сутрини Wink
Pontes, продължавай да кърмиш!
Добре дошла на anabella Hug
Честито на празнуващите бебоци    Party Time

# 19
  • София
записче за нас!
верно много бързо сте се пренесли в новата темичка Joy
благодарности на ники  bouquet

# 20
Запис .... и добра вечер !
Вечеряме семейно, така че - бегам  Wink

Ето кадри от днешната ни разходка  Wink :

http://images14.snimka.bg/002419585.jpg

Поздрави на всички и до утре на Софийските мами !

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 20:06 от Magesta

# 21
Запис и от мен. Бързам, че малката не сме я къпали още.

# 22
Хей, здравейте!  bouquet

# 23
 Здравейте мили мами!  Hug

Честита нова тема, мн. е хубава.  Peace
Днес нашия бебо Кристиян стана на 3 месеца. Да е жив и здрав!   bouquet  newsm38
Честито и на др. бебоци да са живи и здрави и много да радват мама и тати и всички в семейството!    party023  bigdance2

Благодаря много за поздравите, много мило  Blush През деня, когато е слънчево и топло сме навън на разходка. От скоро почнахме да се кърмим навън, на някоя пейка. В началото се притеснявах, ама покрай др. мами, с които се запознах, почнах да кърмя бебо без проблеми навън.  baby_neutral

# 24
  • Варна
запис.
съгласна съм с Pontes  Peace но пак казвам : кой както си реши,всеки преценява за себе си  Peace
anabella здравей почти сме адашки, аз съм Вержиния  Mr. Green Hug

# 25
 Здравей anabella! Добре дошла при нас!  Hug

Ето нови снимки послучай навършването ни на 3 м.

http://snimka.bg/album.php?album_id=112714&photo=85
http://snimka.bg/album.php?album_id=113612&photo=22  Heart Eyes

# 26
ха добро утро да почерпя по едно кафенце че днес се събудих със страхотно настроение и просто ми е кеф!и да поздравя дечковците които имат днес празник да ви е честит!

# 27
Добро утро, момичета! Моята беба пък нещо е хремава. Тя от известно време се опитва, но от вчера вече доста успешно. Тази нощ не стига, че едва дишаше през нослето, ми и колики я мъчиха. А аз исках във вторник да ходим на ваксина.  Да му се не види! Ей, край нямат тия болести при нас!  И поради всичките тези неразположения се кърмихме през два часа. Това не ни се беше случвало досега.  Вместо да почва повече да спи, моята бебка почва по-често да се буди за ядене. На всичкото отгоре и кърмата ми понамаля, а уж казват, че течности много трябва да се пият. Е, аз толкова много вода не съм пила през живота си. Сега остава да пробвам с този рицинус пък ще видим.  А така ми се пиеше кафенце, ама нали не трябва да се пие с хомеопатичните неща. Ех, оплаках ви се!
Е, хайде, приятен ден, дано поне временцето и днес е хубаво! И честити три месеца на бебе Кристиян на мама Tani@, бебе Аделина на мама НЕВМЕНТЕ, бебе Соня на мама soseress и бебе Виктория на мама bisa!

# 28
Здравейте мами! Hug
Да почерпя , че днес ставаме на 3 месеца.
Честито и на Кристиян на мама Tani@, Соня на мама soseress и  Виктория на bisa!
Благодаря ви за инфото за дуфалака.То си имаше инструкции.Дадох и 5мл и мама мия.....цели 3 пъти се омазахме до ушите Mr. GreenДано да се нормализира вече това коремче Praynig
За температурата няма проблем да се кърми.Аз скоро бях с температура и нищо не и стана на бебка.
Приятна разходка на мамите  Wink
А ето ни и нас вече малко по-големи:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100137&photo=73
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113612&photo=29

# 29
  • Бургас
ЧЕСТИТО НА БЕБЕШОРИТЕ СТАВАЩИ ДНЕС НА 3 МЕСЕЦА. ПОЖЕЛАВАМ ВСЯКА БОЛЕСТ ДА ГИ ПРЕСКАЧА И ДА СА ВИНАГИ ЗДРАВИЧКИ И УСМИХНАТИ!!!!

Betty L. и ние сме така, с тази разлика, че не сме болнички, а само много ни мъчи нослето, аз мисля че е хрема. Тая сутрин Петър се събуди в 7.00 миличкото и после на два пъти  в 8:00 и в 9:00 се мъчи да заспи, ама пусто носле смърка и мира не му дава. Съответно не може и да се насучи добре и се буди често да папка...... цяла нощ.... и така голяма мъка беше..... то най-вече за него. Ние с таткото ще си наваксаме някак си  newsm78 ..... ама дечко направо се измъчи. Капнах му Витамин С и май е по-добре вече. Иначе е толкова игрив да не повярва човек, че има някакъв проблем...... Ще изчакам още малко да видя как ще се развият нещата и ще го водя пак на лекар, само, че този път мисля да направя посещение и при още един доктор, че и до лаборатория ще прескоча за секрет, щото то така не може да продължават нещата. Мъчи се детенце и с него се мъча и аз  Sad  Ох ще свърши ли някога това...... покрай цялата тая работа изибщо нямам настроение и ми е много криво..... Айде де не ви разкривявам деня повече и на вас. Дано времето днес е слънчево, че Петьофито да поспинка малко.

Общи условия

Активация на акаунт