Отговори
# 165
 keti qncheva,
Цитат
Мамчета нямате ли желание за среща на градинката на Ндк примерно защото е по еднакво далеч за всички.А за тези които нямаме лични автомобили и трява да ангажирам съпруга си ще е доста по удобно.Само предлагам за по нататък .
С двете ръце съм за Peace

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 16:38 от esy

# 166
  • София
keti qncheva,
Цитат
Мамчета нямате ли желание за среща на градинката на Ндк примерно защото е по еднакво далеч за всички.А за тези които нямаме лични автомобили и трява да ангажирам съпруга си ще е доста по удобно.Само предлагам за по нататък .
С двете ръце съм за Peace
ние сме с 4 ръце за. само да минат ураганите и сополите ни.
междудругото
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!

# 167
Тини, аз имах предвид само да ми го покажеш слинга...За тея пари дето струват материалите, не е никакъв проблем да ги купя. То и без това от еднто слагане няма да разбера дали ми е удобно, трябва няколко часа примерно да го нося за да реша...Пък и нали съм се навила, парче шивачка да го давам - ще има на какво да си тренирам! Аз в живота си един тегел не съм изкарала, а машината на мама седи (хубава, немска) и реших да я оползотворя...Трябва само да си я прибера от при родите. Купих си даже (не знам дали ви се похвалих) платчета за чаршафи да шия. Хихи - то голямо приготовление - да видим до къде ще я докарам! За кенгурата имах предвид, когато купувах моето, бяха модерни както сега слинга, и бяха майка си и баща си! Пък и аз тогава - като вас - майка първескиня, вземах само най модерното (тогава София - Мисокоши) - страшна мания! Побратимените градове София и Мисокоши, произвеждаха и световно неизвестни стоки за деца! Grinning Сигурно ви звучи като Троянската война, но такива бяха времената...
Добре дошли на новите мами!
Тез месечинки - все не ми остава време да изпиша кой, на кого, какво, за това -моля не се обиждайте, ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБЕНЦА И НА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ КОИТО ЩЕ ПРАЗНУВАТЕ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА!!! Другия месец - още в началото ще го напиша!
На мен НДК ми е по удобно и транспорт имам, ако решите там - ще дойдем!

# 168
И на мен идеята за НДК по-ми харесва, мога да дойда и с количката даже.... хем там обикновено е слънчево и може да се понамери някоя пейка за сбирката.
Само че май тая неделя ще е зима  cold

# 169
  • Русе
Ха ,здравейте и от нас със Бойко!Благодарим за пожеланията  newsm38  cook  party023.....малко тортички да се почерпите  Joy
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И НА бебе Калина на мама  kamyst , бебе Екатерина на мама Еличка , бебе Никола на мама  aspasia, бебе Иван на мама Влад , бебе Лора на мама Александрина 24 , бебе Даниел на мама Клеми, бебе Стефи на мама Динка и бебе Инес на мама ESY Да сте живи и здрави и бебоците много да слушкат ,папкат и гукат.Целувчици на сладките муцунки newsm59  Kiss  Kiss  Kiss
 Hug Добре дошла на мама Славка и малката Мария!Адашка на леля mam21  Laughing
Някой се преттисняваше за хапванията на бебчето си -ами ние два дена бяхме само с 4 хранения,но не се претиснявам.Сам си ги разреди.Но все пак мисля  newsm78 ,че ако пак се случи ще го събудя поне да станат 5 папкания.
Косопад ,нямам обаче имам нужда от фризьор ,че приличам на разплетена кошница af
djumbeto  #2gunfire много гадна ситуация !Дано открият колата!
Betty L. ,и при нас понякога пропуска през кръста ,но от вчера минахме на 4 размер и за сега нямаме проблеми Laughing Колко килограма сте да не ви е малка 3-ката ?

ПС-21 също не е зле ,като продуктивна дата ,но събрана от три месеца :октомври ,ноември и декември. Laughing

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 17:07 от mam21

# 170
Някой ще даде ли съвет на коя компресия са най-удобни и най-добри видеозаписите (клипчетата) за изпращане по email ? smile3556

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 14:33 от siniger4e

# 171
  • София
При мен почна косопада, пие витамини, ама няма да ме отмине...след 2 месеца ще спре, не се шашкайте.

# 172
Ох, момичета и косопад и веждите ми се лющят Cryтова липса на витамини ли е?

# 173
Леле, аз си мислех че е от кичурите тоя косопад... Час и половина ме перхидролира и гланцира мацката - викам край изгорила ме е ! Пък то какво било... Ма нищо при мен и половината да опада пак ще имам за двама! Много ще се радвам малко да пооредее! Може и да ви е чудно, но който го е нямал този проблем , не знае за каква напаст става дума! Години на ред я носих дълга - то бяха маски , то чудеса... 2 часа разресване , после ми дотежа и я отрязах! В училище моите съученички ходеха с прически - аз с кошница , щото -твърди здрави косми не търпят нищо! Дано позаприличам и аз на човек!

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 01:27 от Дивна Кариса

# 174
И на мен идеята за НДК по-ми харесва, мога да дойда и с количката даже.... хем там обикновено е слънчево и може да се понамери някоя пейка за сбирката.
Само че май тая неделя ще е зима  cold
единственото кофти е че на НДК трудно се намира място за паркиране, но както решите Wink само дано не пропусна темата за срещата! явно, че няма да е тази седмица с тия ветрове Wink
лека нощ на всички!

# 175
  • Бургас
Дивна Кариса напълно те разбирам за косата, аз съм същата с тази разлика, че моята е все още дълга  #Crazy много трудно намирам време за нея, преди като ходех на работа се стараех доста щото работя с хора.... и трябва вид да имам, ама сега с Петър едва остава време да я измия. Мъж ми все се шегува, че съвсем спокойно мога да се подстрижа и да направят четки за обувки от космите ми......

Ние днес бяхме навън въпреки вятъра, но за малко и само в квартала. Като заспа Петър го прибрах и така си доспа още 1 часв коридора в количката у нас.  Wink

Абе е ли е възможно в едната гърда да немам мляко, от два дни /вече/ Петър като го сложа на дясната гърда да суче и цоцка малко и почва да реве и да се дърпа, като го сложа на лявата няма проблем, цоцка си детето.... Та се чудех к`во пък е това....?  newsm78

# 176
  • Варна
ние днес бяхме при педи за пълна програма
вече сме 6,400кг(+900гр) и 61см(+3см) биха ни и Пентаксима - хич не го отразихме тогава  Whistling
но направи една нервна криза към 20:00  #Crazy предполагам че от ваксината Thinking и се наложи пак да я люлея на стола  Rolling Eyes поспахме и сега сме добре.педи каза че може да я къпя,но смятам да пропусна за по-сигурно  Thinking

# 177
Леле Ники, скрий тези снимки на малкия че ще го изямм,но най вероятно ще си счупя някой зъб в монитора Simple Smile
За косата... дано да ме подмине косопад че си харесвам косата нищо, че ме дразни понякога. Simple Smile
Днес дадох на малката сок от ябълки.. лелеее сцепи се от рев милата, много я болеше стомахче Sad

# 178
  • Варна
ох сега ви изчетох,
Ники и аз това се чудя за моите млекоцентрали  newsm78
Добре дошла на мама Славка  Hug
и моята коса пада, но не по-драстично от преди  newsm78 като бях бременна мисля че нито един косъм не беше паднал а беше ми стигнала до кръста , но се подстригах и боядисах и освен че и аз я мия на 3 че и повече дни (щото просто се скапвам и съм забравила какво е то баня Sick)други проблеми нямам май  newsm78
Дивна, ти какво си мислиш, че с тънка,мека,права коса можеш да направиш нещо ли?  Joy
убивам за една чупка в таз метла  Confused един флакон лак....и до 2 часа се е изправила пак  #2gunfire
ей ме на :
http://snimka.bg/album.php?album_id=48692&photo=25

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 23:14 от Virginity

# 179
Времето е лошо и вие пишете ли пишете.
Да се отчета и аз за протокола - беба е наддала 800гр и сме 6200,но много сме дълги 65 см. Не ни стават никакви дрехи и мама се принуди да и купува размер за 6 месеца.Какво ще я правя моята мома и къде ще и търся мъж,незнам. Ама като съм си взела мъж 2 метра и аз с мойте 1.70 какво ли да очаквам!

Момичета има ли някои от вашите бебета да акат повече от един път на ден.Моята сладурана дриска по два или три пъти на ден.Като ви чета как масово акате през някоко дни и взех да се притеснявам дали сме наред.
Косопад и аз имам и не съм въобще щастлива.При моята рядка коса съвсем ще оплешивея.Дано само не продължи много дълго.
Момичета забелязахте ли след поставянето на Пентаксима бебчовците да са ви станали по-поспаливи? Или аз си внушавам,но моята беба след като и биха ваксината спи повече.Нямаме никакви реакции,нито температура,нито зачервяване или подуване на крачето и дори не е нервна,а спи.Звъннах на педи,но тя каза,че не е от ваксината,защото тези ваксини не давали никакви реакции. Ама аз да попитам и вас дали не сте забелязали нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт