Академията на д-р Ви

• 3 835
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,
Имате ли мнение относно така силно рекламираната менторска програма biomasters на д-р Ваньо Везиров (д-р Ви). Дъщеря ми иска да кандидатства медицина и често ни излизат реклами за тази програма за подготовка.

Бих се радвала ако имате някакви отзиви или повече информация за уроците

# 1
Здравейте и аз се интересувам научихте ли нещо?

# 2
Като студент по медицина моето мнение е, че има АДСКИ манипулативен маркетинг с много невярни и преувеличени твърдения, и обещания до небесата. Не мисля, че ще са достатъчни тия курсове особено за момиче. Вижте му ревютата за програмата 90% от тях не звучат да са написани от истински ученици, а от самия него/неговия екип.

# 3
Като студент по медицина моето мнение е, че има АДСКИ манипулативен маркетинг с много невярни и преувеличени твърдения, и обещания до небесата. Не мисля, че ще са достатъчни тия курсове особено за момиче. Вижте му ревютата за програмата 90% от тях не звучат да са написани от истински ученици, а от самия него/неговия екип.
Здравейте ,вие били ли сте на неговите курсове или само наблюдения ?

# 4
Също съм попадала на този човек, много агресивно се рекламира. За мен не е реално това, което обещава. Не, не съм ходила, просто знам колко се учи, за да се влезе медицина. Намерил си ниша човека, няма да давам квалификации, но никога не бих се хванала на подобна кукичка.

# 5
Здравейте, дъщеря ми също иска да следва медицина и са ми поподали тези програми. Имам своите предразсъдъци, но би било полезно ако някой с опит сподели мнението си

# 6
  • София
Сега виждам, че има реклама и за математика. Всичко свързано с бързи и лесни резултати си мисля, че е измама. Все пак признавам, че е изкушава.

# 7
Дъщеря ми посещава безплатните уебинари за по 3 часа по Биология и Химия и беше впечатлена. Записахме се на консултация. За подготовка за две години сумата беше колосална -21 000. В това са включени лични консултации с него и другия по химия, ментори ( реално са студенти учещи в момента медицина) 3д принтирани модели на органи и пособия за химични опити, видеоуроци и тн. доста екстри. Ако сумата е голяма има и по евтини опции от порядъка на 5-6 к, с доста по малко ектри.

Общи условия

Активация на акаунт