Засичане и смяна на водомер за топла вода

• 290
  • 3
  •   1
Отговори
Привет!
Имахме уговорка с Техем днес да ни сменят водомера за топлата вода. Апартамента към момента е необитаем. Дойдоха, смениха водомера, и доколкото знам трябваше да засекат показанията, но не съм сигурна дали са го направили, а това беше важно. Мъжът ми е говорил по телефона с тях преди това. Като бях в апартамента съм пропуснала да им кажа или да ги питам дали са го отчели. ММ естествено се поядоса. Според Вас проблем ли е, ако не са записали цифрите? Преди да дойдат аз снимах показанията. Ако не са го засекли има ли как да се поправи този пропуск? По принцип не им ли влиза в задължението като идват да сменят водомера да го засекат преди да го свалят? Дойдоха двама човека като единият се занимаваше с монтирането на водомера, а другият с документите. За малко се завъртях в една от стаите, за да питам нещо моя човек по телефона и не знам през това време какво е станало, писали ли са нещо, не са ли! Ядосах се на себе си, че съм толкова разсеяна понякога.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 22:20 от Borqna Sto 771419

# 1
Би трябвало да има протокол за смяната с отбелязани показания. Имате ли?

# 2
Дадоха ни протокол и документ за пломбирането. Ще видя какво пише и дали пише нещо изобщо, и ще сравня със снимките, които направих. Просто за пръв път лично на мен ми се налага да се занимавам с тези неща, нищо не разбирам, и никой нищо не ни обяснява като хората в тия институции.

# 3
Заключвам по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт