Любители на кучета - 149

• 21 806
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Ще ви изпуснем, кога сте навъртели толкова страници …
Чоки спи в краката, никога не се качва нагоре, ама като се опъне, човеците трябва да сме в ембрионална поза - няма къде да си опънеш краката. Спи като пън, не отчита ритане, дърпане, нищо!

Това е единствената играчка, освен Конг, която издържа на зъбаците му. Марката е Gnosher

# 61
Много обичам да спя с Кас, а и с Мегчето, толкова съм свикнала, че ми е странно като не съм у нас и нямам дупе на възглавницата. Smile

# 62
Оле, днес в един магазин за дрехи вързаха едно кавалерче до вратата. Мислих, мислих, дали пък това не е Кастиел... собственичката една приятна възрастна жена, мисля си може да е майката на Dreaming... отидох при нея и тихичко й викам... извинете, как се казва кучето. Тя отвръща.. Рея. Simple Smile
Обаче, много особени кучета са кавалерчетата. Не обичат чужди хора да ги мачкат и все търсят с поглед собствениците си. Това не отделяше очи от нея и не ми даде да го пипна. То и аз не настоях де... да не вземе да се разлая в магазина.

# 63
Ааа, двама кавалерина съм имала, и двамата обичат да ги пипат и даже си и просят. Може би момите са по-срамежливи, макар че тука имаме една Дейзи, дето му е кака и винаги си проси и от мен да я погаля като се срещнат двамата.
Кастиел много обича внимание, но да, в един момент си търси мен, обаче няма да откаже да го помачкат де. И бонуса е, че не лае.

# 64
  • Варна
rose red, от колко време имате якенцето? Ако е отскоро, нормално принцесата да е скована. Отнема време да свикне. Също важно е да ѝ пасва като размер. Да не е твърде тясно, за да не ѝ ограничава движенията, и да не и твърде широко, за да не се влачи. На снимката виждам, че не е закопчано. Защо? Така само наметнато нормално да не ѝ е комфортно.

Дано се оправи скоро проблемът с крачето. Може да е разтегнала нещо или да го е натоварила повечко.

# 65
Може като я облечете,да давате награди.

# 66
  • София
Аз бих предложила да започнете с нещо по-меко като дрешка тип пуловер. Те не ограничават толкова действията. И после като посвикне да слагате якенце.

# 67
Няма да мръдна от тук Joy

Винаги ми взима пантофа и спи с него Joy

# 68
  • Варна
Преди два дни се прибираме от разходка, почвам да чистя лапите на Бизу и виждам кръв. Толкова си е изтрил ноктите, че на единия пръст е засегнал живеца. Със сребърна и розова вода вече е зарастнало мястото.
Купих си и масло от риган, ще го слагам в храната. Търсих от черен кимион, но нямаше. Действа като вътрешно обезпаразитяване.
Всичко това споделям като информация, не търся съвети. 😉

# 69
Аз Кастиел започнах да го обличам още като бебе, защото дойде вкъщи през февруари и още след първите няколко сутрешни разходки отказваше да върви и трепереше. Свикнал е да го обличам и не протестира, ама и не е ходил странно, но може би защото преди да го взема го оперираха от херния и са го обличали с нещо, за да не си пипа конците. Има си предпочитания към дрехи иначе. Любимата му е тази:

Има копченца отдолу.

# 70
Здравейте, нахлувам малко, за което се извинявам.
Искам да попитам след поставена инжекция против разгонване на 25.09.24г. възможно ли е женската да има фалшива бременност сега? Случвало ли се е на някой?

# 71
В тази тема никой не поставя такива инжекции на животното си. Ако не искате кучето да се разгонва решението е кастрация. Вичко останало е нахуманно и има повече вреди за животно, от колкото полза. Фалшивата бременност ще ви е най-малкият проблем иначе.

# 72
  • Бургас
Възможно е и има ли веднъж фалшива бременност, ще има и други.
Най-добре я кастрирайте.

# 73
Кумчо Вълчо на море!
Плажът беше неин и гледахме Голямото размазване Grinning

# 74
Vanne всеки път се възхищавам на Зара и лъскавата и козина. Много красиво куче е 😍

Аз нямам опит с инжекции против разгонване, щото кастрирам. От пизнати съм чула, че те са поставяли и реално съвсем се обърква цикъла на разгонване на женската, тъй че не бих сложила никога. Възножна е и фалшива бременност, но само ветеринар може да потвърди има или няма.

Днес Макси нещо не е добре. Сутринта вярно, че не беше много пъргав, ама го отдадох на нерботещия асансьор и 7те етажа  слизане и качване. Ходихме малко разходка извън града с малката и сега преди малко го викам, а той лежи на дивана и не мърда. Изкара ми акъла, че нещо са му отказали лапите, правих масажи, едно-друго, кандиса някак след 20 мин и на вън препика, хапна 3 стръка трева и си се прибра сам обратно. Не е ял, месо не поиска, та явно нещо стомаха не му е добре. Ще го видя после, че пак си легна дали ще е идея по добре, че тук ветеринари работят и вдигат телефон чак в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт