Любители на кучета - 149

• 21 809
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за съветите. От миналата седмица е якенцето. Като го закопчая изобщо не помръдва, но ако е разкопчано и ѝ давам наградки прави по няколко крачки.
За крачето днес ходихме на снимка да изключим травма на костите. Няма навяхване или друго. Има възпаление, на надкостницата, вероятно се е ударила като скача от спалнята. Тя е висока и може да се подхлъзнала нещо. Добавиха обезболяващо и ще пие антибиотик за възпалението. Ще почива и така.
Благодаря, че ни мислите!
Едит: дано да е нещо леко неразположението на Макс. Аз съм Стара Загора и тук клиниката към университета е голямо удобство. Денонощна е и рентгена също.

# 76
Благодаря, Sivi! Не си спомням, извинявай, но ти от Бургас ли беше? Ако е така, има работещ ветеринарен кабинет в неделя (освен Байрон), до парка в Изгрев, работи до 14 ч. Надявам се да е някакво временно неразположение при Макс.

# 77
Сигурно ли е, че е точният размер яктето? Да няма отвътре някой груб етикет или шев, който да дразни като е закопчано. Кастиел започва да се чеше като го дразни етикет и като го махна се успокоява.

Завидях й на Зарка, и аз искам на плажа, ама някакъв стомашен вирус ме тръшна снощи и си стоим у нас днес, като Мег и Кас се редуват кого да гушкам.
Бързо да му минава и на Макс. Да не е изял нещо?

# 78
В тази тема никой не поставя такива инжекции на животното си. Ако не искате кучето да се разгонва решението е кастрация. Вичко останало е нахуманно и има повече вреди за животно, от колкото полза. Фалшивата бременност ще ви е най-малкият проблем иначе.

Благодаря за отговорите, но никъде не съм споменала, че кучето е мое!
Аз имам прекрасен английски булдог,на който не бих му го причинила!

# 79
  • под тепетата
Ей, Макс! Да не притесняваш Sivi! Почини си и утре да си пушка!
Завиждам на морските момичета - и с два, и с четири крака Heartpulse

# 80
  • Бургас
Ние излязохме в 15 и брахме голям студ и вятър. Нямаше и помен от сутрешното слънце.

# 81
Благодаря за пожеланията за Макси! В петък мисля не е ял нищо на вън. В четвъртък някое дребно кокалче добара на следобедната разходка но едва ли от там да е, но сега като се замислих може майка ми да му е дала нещо, че оня ден вари един домашен петел. Не му е добре със сигирност и дано утре му е минало като полежи и поспи.
Vanne в другия край сме - Видин. Тук да не им се случва нищо извън работното време, че няма кой да реагира.

# 82
Sivi бързо да се оправя Макс, че във Видин наистина сме много зле откъм ветеринари.
Ние вчера с моя мъж разфасовахме 10кг зелено шкембе за Съни да й даваме. Снощи й дадохме малко, днес не изглежда да е разхлабена или нещо друго(стискайте палци). Днес няма да й даваме, утре ще й дадем да видим как ще е коремчето.

Да си "платим" данъка.

# 83
  • София
Бързо да се оправя Макс!

# 84
  • Бургас
Стискам палци Макс бързо да нормализира и да не ви тревожи!
А, познайте кой излиза на разходки с обувки!
Вчера изплисках легена, превъртях играта, хвърлих всички нормални мисли. След разходка мия лапи, суша крака и то отиде 1 час. Она ме гледа жално, аз сама се гледам жално. Ма писна ми. Обръснах дупето, обух краката и това е. Ходи като малкото пони, обаче лапите и светят.
Не мога да и обръсна лапите, защото ме е страх, че ще я порежа, а козина бол. Слагам обувката и между възглавничките е чисто. Когато излекуваме гиардията ще е на грумър и там и почистват лапите и няма нужда от обувки, но до тогава ще е с тях. Ей, добре, че свикна да ги носи когато си поряза лапата и не се опъва.

Голям цирк сме си у къщи, но поне този път няма диария. То и на дивана му се реве сигурно. Пера го на всеки два дни. Няма такава гадост. Направих пролетно почистване три пъти вече.

Да си се похваля: Нямам търпение да ми пристигне и груминг масата, защото когато я къпя и суша започва да ме боли кръста. Друго си е да е на маса и да ти е удобно.

# 85
  • под тепетата
Ама като ви казАх, че и няма обувките предния път! Шегувам се, бързо да и минава на принцесата тая гадост и повече да не я пипва!

# 86
  • Варна
Стискам палци за Макс и Ева 🙏❤️
Сиви, как е момчето?

# 87
  • Бургас
Е няма шанс да си причиня такова нещо, честно...
MeMyselfI трябва да я канонизират за светица Simple Smile
Добре, че имам най-простото куче на света. Един парцал на лапите и айде Simple Smile

# 88
Здравейте да попитам от каде копувате зелено шкембе и при нас стомаха малко се раздразни за ден  Ра беше със растройство но с малко диета и варен ориз успях да го овладея.

# 89
  • Бургас
Е няма шанс да си причиня такова нещо, честно...
MeMyselfI трябва да я канонизират за светица Simple Smile
Добре, че имам най-простото куче на света. Един парцал на лапите и айде Simple Smile

Не става само с бърсане. Вет предупреди да мия с подходящ сапун/шампоан.
Ама ми омръзна, защото знам къде я лепна и как като нищо може пак. Паста до паста(акита) е при нас. Просто ограждението за кучета е на 20 метра от входа ни. Ако знаете как се радвах, че ми е под носа. Ама вече не. Ограден лайнарник имаме. И сума животни влизат, излизат и разнасят. Още се чудя на хората, които оставят лайната. Деца влизат вътре да играят с кучетата си. И най - много ме е яд, че аз предложих изграждане и подписах съгласие за този проект. Пууу.

В добавка и котките на лелята, която  ги храни във входа и няма оправия.

Направих и тиквени топчета и умира от кеф да ги яде. Варя тиква, отцеждам, навивам на топчета и замразявам. Голямо мазане и рупане пада.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 12:05 от MeMyselfI

Общи условия

Активация на акаунт