Слънчеви български мами в арабски страни и арабски мами на български земи 19

• 25 084
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Здравейтеи от мен!
Браво на ели заранното ставане, мен пък сами меоставя последнитедни да се наспя до към 8-9ч!
И аз като вас съм за късното слагане на гърне, ами той не иска вобщеда седне на него!Еднаприятелка сложи нейното на 7месеца и стана от раз!А друга го слага от 10ти месец и до 2годинки все в памперса си вършеше работата!Чака го по 1 час на гърнето и той пак в пампата я свършва,хаиде няма нужда!
Ох и мен много ме е страх от тези ясли, аз мисля да дам сами след като стане на година и половина!Но пак щемисля, че храната в яслата ме притеснява! newsm78
Ох и аз искам да се видим,но е много дълаг пътя!И аз се замислих напоследък даизкарам шофьорска книжка!нече има големи разстояния, но когато ми скимне мога даида до варнада видя сестра ми и дас и напазаруваме, че тук нищо не ми харесва!
хайде оставям ви че трябва да се приготвяме за разходка!
лек и усмихнат ден  bouquet

# 196
Здравейте Simple Smile

Миме  Hug хайде живот и здраве чакам те в София, може и на 9 ако е по-рано (тъкмо ще те черпя Wink) , като наближи ще се разберем. Пък и някоя друга мама ако се присъедини ще е супер, жалко че сте толкова далеч повечето!

Ох това каране и на мен ми е болна тема, имам книжка, но не съм карала от години, а си е такова връзване без кола, на никъде не може да се мръдне. Трафикът тук е станал ужасен направо, по около час ми е придвижването за работа, задръствания, всеки си кара по свои правила, абе ужас!

# 197
Здравейте и от нас !

Ели, топлото се изпари, поне от София  Shocked Студ и дъжд. Ще видим за Великден как ще бъде ....

Лорекса, моля се за баща ти  Praynig Дано да се отърве човека !Кари много хубаво пее  Simple Smile

Миме, много хубаво звучи детската градина за малкия. Тук са малко по стар тертип. И Илияс ще започне от септември, но от сега ми се изправя косата, като се замисля.  Sick А за памперса, нашия период на приучване трая 3 месеца и отведнъж се научи, но през нощта се изпуска и все още е с памперс. Но...няма младеж с памперс, така че се надявам и това да си мине по реда  Thinking

Манел, благодаря за песните. Много хубави ! Аз само мелодията слушам и това ми е критерия, а съвсем не е достатъчно, но като не знам арабски  newsm78. Ти знаеш ли ?

Камелчо, загуби се ти по тези изпити...Нищо ! Студентският живот трябва да се изживее  Peace

# 198
  • O.A.E./ Пазарджик
Весе, валидни са Емирските книжки във БГ и никакъв друг документ не трябва.
ако изкараш книжка после като мен - само на изпит по кормуване Peace

вие стига да се решите ние може и някъде по- близо да вас да се видим....
а карането си е уморително,колкото и да е удобно, особено във БГ по тия пътища. по-добре пътувайте с рейс или влак.

и аз не можа да се наема да карам сега. ще ходя с рейса до София.

# 199
Здравейте отново. Току що се връщам. Днес обзаведох кащата  Twisted Evil. Бяхме до Икеа да пием кафе и пак ми олекна джоба  Joy. Няма нищо - здраве да е.
Миленка, да ти е жива и здрава феята  Heart Eyes. Много са сладки. И Рая тези дни много ми повтаря за басейна. Тя е същата жабка. Не знам само на кой прилича  newsm78. И двамата с баща й не сме толкова запалени по плуването. Блазе ви за козунаците. Ние все още ще блъскаме, но четох във вестника, че скоро БГ ще отварят представителство и в Саудито, така че може за следващия Велик ден да има и тук козунаци. Е, Фоуад се бъзикаше с мен, че нашите ще спестят пари ако отворят представителството в къщи. Сигурно аз съм единствената българка в Сауди, така че само с мен ще имат работа  Joy.
Сноу, да ви пратя още малко топлинка щом вашата е свършила  Hug??? А за арабския хващай се да го учиш, че като дойдем във ваканция как ще ни разбираш  Joy  Laughing?
Миме, много е хубаво училището за малкия. Вие там имате добър избор от училища. Супер!!! А за това, кога ще пуснете децата на училище е индивидуален избор, но задължително първата година се разболяват повече от обикновено - и на 2, 3 или 4 годинки да е. Това е неизбежно.
 Hug

# 200
Здравейте отново   bouquet,

Шакира беше прекрасна, глас, тяло, сценично поведение, шоу, артистичност. Heart Eyes.Бендът й също отличен, останах само леко разочарована от публиката, меко казано не беше вдъхновяваща, същото беше и на концерта на West Life в Бахрейн. Бяхме на 5 метра от нея и не усетихме кога започна и кога свърши. Задръстването на път за концерта беше смъртоносно, на връщане нямаше никакви таксита и съм сигурна, че голяма част от хората, които са се надявали на такси са прекарали  нощта в търсене на такова. Ние за щастие не бяхме между тях, в противен случай щяхме да изпуснем самолета, и без това легнахме в 2 и станахме в 4, за да отиде Джон на работа. Както винаги супер кратко и уплътнeно на 120 % прекарване в Дубай, цяло чудо е, че можахме да се видим за малко с момичетата и най-после да се запознаем с Любиту.  bouquetТъкмо казах, че няма да се оплаквам вече от Саудито и Бахрейн, защото някои от нещата които съм виждала тук, още не бяха стигнали там и после видях  мини телевизорчетата за деца и  smile3505. Но Милена е виновна, тя ми ги показа , с което докара на Джон стомашен вирус в продължение на два часа. Joy  Миленче, още му търся място. Simple Smile

С Мария пък успяхме да разменим само две приказки, шейх Зайед ни отпусна само толкова, шегувам се  Simple Smile, аз бях притисната от времето пак.  Twisted Evil Беше ми приятно да се запознаем и с mari.na.  И аз искам в Атина пък Wink, хайде да си направим форумска среща там. Heart Eyes
Следащия път, живот и здраве тръгвам по-рано от Джон за Дубай, преди да ми състави програмката. Mr. Green

Креми, Честито с закъснение, но от сърце.  bouquet Да си жива и здрава и не обръщай внимание на евтини подмятания.

Елип и Сноу, no comment! Crossing Arms Шушу-мушу къщата разваля. Joy И аз помня като слон, както Сноу помни за снимките. Laughing Hug

Мария, училището само за момчета ли е, от колко годишни ги приемат? Peace

Ани, как е времето при вас? На живот ще го удряте разбрах. Twisted Evil

Лорекса, как е татко ти сега? Сигурна съм, че сте направили всичко възможно да му помогнете, бъди силна и оптимистка до колкото човек може да бъде в тази ситуация. Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 15:45 от Noia

# 201
Сигурно аз съм единствената българка в Сауди, така че само с мен ще имат работа  Joy.

хи-хи, не си сама,  и други искат да ядат козунаци Twisted Evil, много сме лудите както се оказа, преди известно време се запознах с едно семейство лекари от Пловдив, работят в Даммам, имало и доста други. Simple Smile В кой вестник го четохте, Arab News или Сауди Газет?

# 202
Елип и Сноу, no comment! Crossing Arms Шушу-мушу къщата разваля. Joy И аз помня като слон, както Сноу помни за снимките. Laughing Hug
Е, ти пък как го прочете  Joy. Бях го написала с наааай-ситния шрифт.
Добре дошла, миличка  Hug. Много се радвам, че сте си изкарали супер в Дубай. А за 120% уплътнено време не е нищо ново  Naughty. Вие винаги сте така  Laughing.
За форумската среща в Атина съм с двете ръце "ЗА". Имам голямо желание да го посетя този град  Flutter.

хи-хи, не си сама,  и други искат да ядат козунаци Twisted Evil, много сме лудите както се оказа,
Ей, да не повярваш. Сигурно в Джедда няма защото като кажа от къде съм ме гледат много подозрително - това нещо яде ли се, пие ли се  Joy? Не, шегувам се. Не съм чувала за други, но ще се радвам да си хапнем козуначе заедно  Mr. Green.
Много целувки на зетя, на мъника Атли и на Ния.
За теб  Hug

# 203
здравейте елип за нов паспорт се 4ака 2 месеца ,аз нашите ги сменях през посолството и отнема точно 2 докато са готови,ако имаш възможност да изпратиш документите в бг с пълномощно от там могат да ти изкарат по бързо

# 204
dtti, на мен в посолството в Кувейт ми казаха минимум 6 месеца и че нямат пари да го пращат, става въпрос за подмяна на паспорта на Ния миналата година. Там заверих пълномощно, изпратих го в София и от там ми  върнаха  новия с DHL. А за Дилън преди 3 години никакви ядове нямах, преведоха и легализираха акта за раждане в Дубай, дадоха му пасаван, в това време баща ми му извади егн и за един ден му извадиха паспорт, не знам защо са тези усложнения при Ели.

Елип, Heart Eyes, знаеш, че си ми влязла под кожата и умело ме манипулираш. Twisted Evil

Спешъл кис на снахата,brother-in-law и на другото свате. Heart Eyes.На теб  Hug Hug Hug

# 205
Цитат
Елип и Сноу, no comment!  Шушу-мушу къщата разваля.  И аз помня като слон, както Сноу помни за снимките. 
  А-а-а, Ноя ние само си обсъждахме разни неща с Ели по повод БГ. Нищо лично  Peace Е, все пак ще ми се наложи да пращам по няколко козунака за омилостивяване  Whistling Аз, и без това, не само помня, но и изглеждам  като слон, така че ще се лиша от козунаци в твоя чест  Peace
Радвам се, че ти е харесала Шакира. Точно вчера я гледах по Sky TV - страхотна мацка, а как кършеше снага мале-е-е  #Crazy
Ели, аз, като отявлен фен на плуването мога и басейн да ви намеря  Heart Eyes Браво на Рая ! Илияс изпитва засега страх от водата, като му полее главата. След време, ще видим  Peace Аз искам много да го науча да плува, но баща му е малко пън във водата и може на него да прилича  newsm78
Чао ! Излитам !

# 206
  • по пътеката
привет по тунизийски-слънце и хлад, нали сме в атласите! добре сме ,аз съм на оправяне, линда запо4на да излиза навън, сега е с дядо на работата му, нека си заоби4ва от сега даскалото, 4е имам да карам за 3 път даскало, то май и със сестра ми го карах-зна4и 4!оба4е линда така ми плакне дущата като говори на арабски и се обяснява с другите! много са ни дигнали билетите за бг от тунис, направо го заболя сърцето таткото! а линда е над  2! ама  гадно, 4е няма директни , освен тунисер до истанбул, дано там са по-добри тарифите!голям път с камили е нашето!
ноя, блазе ти! давай снимки!
на другите гуш Hug  bouquet

# 207
Елип, Heart Eyes, знаеш, че си ми влязла под кожата и умело ме манипулираш. Twisted Evil
Аааа, вярна съм до гроб  Mr. Green /това малко прозвуча като чалга парче  hahaha/. И ние пращаме целувки на зетя  Heart Eyes. Hug

dtti, изпратих документите вече. Дано паспорта стане бързо. Между другото знаете ли колко са готини UPS в Дубай? Имат страхотни услуги. Служител ще отиде до офиса ни в Media City, ще вземе документите, ще ги завери във Външно в Дубай, след това ще ги завери и в нашето консулство и от там ще ги изпрати на майка ми в БГ. И това без никой от нашите да си мръдне пръста. Каквото и да ми говорят услугите са си все още на ниво  Peace.
Е, Сноуче, сега ми подлагаш крак  Sad. Ами ние като нямаме козунаци аз какво да правя, с какво да омилостивявам  newsm78???  Grinning За басейнчето ще се разберем  Party.
Марси, и ние сме така - път с камили  Twisted Evil. И ние нямаме директни полети и трябва или през Истанбул или през Дубай да минаваме. Но този път искам да проверя как е през Атина. Като си бях в Дубай често съм патувала през Гърция и не беше зле. Сега не знам как е. Дано престоя не е много дълъг.

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 07:45 от elip

# 208
Ноичка добре завърнала се  Hug, мръзнем тука в бг-то, Ели прати малко топлинка, но само за уикенда стигна и днес пак кучи студ.

Ей ще почна да ги сънувам вече тея козунаци покрай вас, а като знам че и Великден идва не ми се мисли....Я да се появи Креми да поговори малко за фрукти, добре че беше тя та опитах помелото  Grinning

Идеята за Атина е добра, ама дали ще се съберем  Thinking че бременни, с бебчета на път има...аз и на един Истанбул съм навита също.

Марси, не може ли да се възползвате от някой от сезонните чартъри до Тунис, ако има свободни места, лошото е че те чакат да се напълни самолета и тогава май пускат билети за чартърите.

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 23:37 от AniSim

# 209
Сноу, винаги се хиля до уши като те чета. Joy Приемам да ми замажеш очите с  козунак( няколко? ), хайде в краен случай с изпитана рецепта, да видиш колко съм добра. Heart Eyes

Ели, утре съм в Рияд и ще ти потърся крема, да те четкосам великденски, макар че може би ще ти го донеса за следващия. Laughing И аз съм пътувала през Атина и беше добре, зависи и с кои авиолинии пътуваш. Саудия никак не са зле, напротив. Peace

Ани, и за Истанбул съм навита, няма проблеми, от там съм минавала само транзит и ще е ново приключение. Hug

Общи условия

Активация на акаунт